Redzi Opublikowano 20 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 No byłem na rybkach ale szansy nie ma gdzie wykorzystać bo słabo rybki biorą niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 29 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Ja już na ten sezon chyba zakończe połowy, woda daje po kościach więc chyba już do stycznia trzeba czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerek Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Witam byłem w zeszły piątek w Połańcu na kanale - ilość ludzi mnie zaskoczyła praktycznie jak za dawnych lat - co miejsce człowiek , nie dało się łowić.W dół rzeki - wiadomo duża woda, i również żadnych efektów.Niespodziewałem się aż tak dużo ludzi, może przyczyną jest to, że pozamarzały wszystkie zbiorniki w okolicy - nie wiem.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 13 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Kolego źle trafiłeś a to tylko dlatego że następnego dnia w sobotę były zawody Mistrzostwa Koła 32 chyba albo połączonych z 25 nie wiem dokładnie. Dlatego masa ludzi trenowała co wogóle bierze o tej porze i na tej wodzie. Więc mnie nie dziwi że zaszła taka sytuacja Ja byłem wczoraj kilka godzin czesania dnia nie przyniosła nawet 1 rybki niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerek Opublikowano 14 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 no to ładny niefart... a specjalnie przyjechałem w piątek, aby ludzi nie było.widzę, że efekty mamy podobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 16 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 I nie zanosi się nma lepsze niestety przynajmniej w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerek Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 pewnie tak, ale może jeszcze raz w tym roku zawitam w Twoje strony mam taką cichą nadzieję. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 16 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 jak tylko masz jakiś cień nadzieji to zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareckiW Opublikowano 30 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Witam.Stary temat, ale dołączam do grona wielbicieli połnieckiej Wisełki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek1 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Też nalezę do tego grona choć bardzo dawno tam nie byłem kupę czasu spędziłem w takich miejscach jak Budziska,Słupiec,Gace Słupeckie,Kanał w Połańcu za dobrych czasów ciepłej wody,przypomniały się stara dobre czasy i piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareckiW Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Sentymentalnie się zrobiło....... Dodam do tego rzekę Wschodnią. Kiedyś kipiała od ryb, dzisiaj martwy kanał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferrox Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Ja jestem z okolic połańca a na wiśle to całe wakacje potrafie przesiedzieć :-):-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferrox Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Kipiało i kipi jaśki po 2 kg w tym tamtym roku padły :-, kleniska a o szczupakach to muwił nawet niebęde (uciekły z zalewu ) :-) :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareckiW Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Rozwiń temat.Od 30 lat tą rzekę ,,gryzę" i znam każdą dziurę na odcinku od Brodów do jej mety. Gdzie te jazie padały?A szczupaki z którego zalewu uciekły.POZDR..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek1 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Jeszcze 6 lat temu na Wschodniej jazie po 2 kg nie były niczym nadzwyczajnym a i ładny kleń się trafił ale to było 6 lat temu piszę o odcinku w okolicy Tuczęp i w dół rzeki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 31 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Kipiało i kipi jaśki po 2 kg w tym tamtym roku padły :-, kleniska a o szczupakach to muwił nawet niebęde (uciekły z zalewu ) :-) :-) Niektóre informacje zachowaj dla siebie, bo to co jeszcze zostało zaraz szybko z wody wyląduje na brzegu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareckiW Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Spoko MarcinFanatycy siaty na 3 drągach dwumetrowych tu nie zaglądają.POZDR...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
said452 Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 kłusowników nie ma bardzo z siatkami. ka słyszałem o gościach z wolicy co prądem ładują. a najwięcej kłusowników jest w okolicznych kołach pzw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pendergrast Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Na Wolicy to gówniarze co złapią to do wora. Podjeżdżają skuterkami i ogień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
said452 Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 o tym nawet nie słyszałem. natomiast miałem gościa w robocie co z agregatem chodził nad wschodnią.więcej znam chłopaków co na zawodach święte itp. a końca okresów ochronnych nie potrafią doczekać i łowią ile się da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
al_neri Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Czołem Panowie,jestem akurat na gościnnych występach w Połańcu. chciałbym wieczorem pomachać za kleniem lub boleniem. czy któryś z kolegów może coś podpowiedzieć w standardowych kwestiach - gdzie i na co ? :-)osobiście myślałem o okolicach elektrowni, ale nie mam pewności czy to dobry wybór.będę wdzięczny za wszelkie podpowiedzipozdrawiamandrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi