Tomala Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 kol zahar nie ma już owej linki więc pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 W imieniu producentów (nie masowych) tego rodzaju urządzeniom - wyraźne i kategoryczne NIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! albo z litościdajcie żyć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomala Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 nie rozumiem powyższego postu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietruk Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 W imieniu producentów (nie masowych) tego rodzaju urządzeniom - wyraźne i kategoryczne NIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! albo z litościdajcie żyć Arek nie pal więcej tego świństwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 ja lowie w wannie, to eliminje stary przynet do zera :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 (edytowane) ja lowie w wannie, to eliminje stary przynet do zera :-PA nie jepiej łowić bez haków i kotwic?Też będzie efekt podobny, ale będziesz obcował z naturą, bez szansy na ubój rytualny . Edytowane 21 Czerwca 2013 przez Jozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 ja lowie w wannie, to eliminje stary przynet do zera :-P Są tacy co w wannie mają zatopione spore "korzenie" szczególnie podczas kąpieli, tu do odhaczania jedynie Surfer pomorze. Przyjemność może być podwójna, raz za uwolnienie przynęty, dwa za spacyfikowanie korzenia. Jak mam wybierać wolę zaporówki, chociaż przy tych upałach - kto wie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laszczewskim Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Popieram Kolegę Andrzeja-ja tez wolę zbiorniki zaporowe,a zwłaszcza w miłym towarzystwie i z zimnym piwkiem w turystycznej lodówce.A co do upałów,niezbyt przyjemnych na łódce,kiedy nie ma się gdzie schronić,pozostają nam połowy w nocy.Poza bardziej przyjazną dla organizmu temperaturą,dochodzą jeszcze wrażenia estetyczne:cisza,spokój i często niewątpliwy urok takich nocnych polowań. I wracając do głównego tematu naszego wątku,któryś z Kolegów napisał,że "używania surfera trzeba się po prostu nauczyć".I właśnie ta umiejętność przydaje się zwłaszcza w warunkach bardzo słabej widoczności,kiedy większość manewrów wykonujemy intuicyjnie.Nie wiem jak Panowie,ale ja osobiście wolę poświęcić chwilę czasu na uwolnienie przynęty z zaczepu i ewentualne wyprostowanie haka lub kotwicy,niż bawić się w wiązanie węzła. I ostatnia sprawa.Biorąc pod uwagę aspekt zasobności kieszeni,nie stać mnie na stratę 20 (dwudziestu) przynęt,choćby tylko główek z gumami,a nie droższych woblerów, a tam gdzie łowię,taki wynik jest bardzo łatwy do uzyskania. Pozdrawiam Wszystkich Mariusz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 (edytowane) Mnie dziś surfer nie zawiódł, skuteczność 100%, fakt że tylko 3 zaczepione gumy i atakowałem z pływadła Zdarzył mi się tylko problem z wysuwającą się plecionką przez szczeliny. Chyba muszę je nieco podoginać, jak mówi instrukcja. Jeszcze takie pytanko. Na co nawijacie linkę uwalniacza? Jakie macie patenty? Ja użyłem jakiejś szpulki po cynie lutowniczej, ale średnio się sprawdziła, problemy z rozwijaniem i zwijaniem. Myślę teraz żeby zaadaptować zwijadełko od dziecięcego latawca Jeśli pomieści odpowiednią ilość sznura. Edytowane 24 Czerwca 2013 przez thug Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 13 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Witam wszystkich forumowiczów piszę z prośbą , kto ma artykuł z Wędkarskiego Świata o budowie odczepiacza , pisał o nim rózgaś. Będę bardzo wdzięczny jak mi ktoś wrzuci ten artykuł. pozdro Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meyger Opublikowano 13 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Witaj.Jak będziesz miał to mi też podeślij. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janek kos Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Będę miał wkrótce ten artykuł. Podajcie na priv namiary to podeślę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pontoniarz Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Ja mam własny zwalniacz zaczepów (podpatrzony i zmodernizowany już przez moją osobę). Działa rewelacyjnie ale tylko na przynęty z kotwicami. Jeśli ktoś chce, to mogę go wygrzebać i zrobić fotkę. Tylko że najwcześniej za 2 może 3 dni, bo wywiozłem graty do ojca z powodu braku miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sledzix Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 jak chcecie jutro pogrzebie w gazetach i znajdę ten artykuł z WW i zeskanuje te zdjęcia tego odczepiacza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszz Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Bardzo proszę o zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meyger Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Będę miał wkrótce ten artykuł. Podajcie na priv namiary to podeślęDziękuję koledze - janek kos.Artykuł spoko już zrobiony odczepiacz Dziękuję i pozdrawiam :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janek kos Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Konstrukcja prosta jak budowa cepa a ile dzięki niemu oszczędzamy kasy Ba, na Drwęcy kilka dni temu oderwałem konar zatopionej olchy odzyskując swoje wahadło plus 6 innych trociowych przynęt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udoskonaliłem odczepiacz. Ma lepszy dystans. Zamiast spiralki ze szprychy zamontowałem dużą agrafkę morską na stałe. Stawia mniejszy opór. Sięgam za środek rzeki z palcem... i nie spada przy akcjach zorganizowanych - różnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drozdo Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 jakies fotki Panowie dajcie, tez sie przymierzam do zrobienie jakiegos odczepiacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meyger Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 (edytowane) Tu są fotki Ciężarki są skręcone ze sobą. Ale pomysł z agrafką dużą, może być lepszy Ale najważniejsze żeby wyczepiacz działał.pozdrawiam Edytowane 12 Stycznia 2014 przez meyger Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gryzon Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udoskonaliłem odczepiacz. Ma lepszy dystans. Zamiast spiralki ze szprychy zamontowałem dużą agrafkę morską na stałe. Stawia mniejszy opór. Sięgam za środek rzeki z palcem... i nie spada przy akcjach zorganizowanych - różnych.kolego pokaż fotkę jak to wygląda bo na naszej odrze to ciężko coś daleko wysłać. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DP Fishing Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Tu są fotki ImageUploadedByTapatalk1389547268.337026.jpgImageUploadedByTapatalk1389547338.729883.jpg Ciężarki są skręcone ze sobą. Ale pomysł z agrafką dużą, może być lepszy Ale najważniejsze żeby wyczepiacz działał.pozdrawiam.Nie jest za ciężki?. Sprawdza sie?. Mam w domu forme do 200g ciężarków (po dziadku jeszcze) a ciężarków wytopionych sporo to może też takie cudo zrobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pontoniarz Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Hej Piotrek chyba się udało 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Jak będę pamiętał to wrzucę Słit focia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Wielkie dzięki, naprawdę niezły patent- muszę sobie przed sezonem zmajstrować. A schemat z wobem mnie rozwalił heheheh ale i wyjaśnił działanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi