joah12345 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Witam.mam płetwy zapinane na paski i szukam woderów, znalazłem wodery ale one maja podeszwę podbita filcem i nie wiem czy płetwy nie będą spadać. więc proszę o pomoc. Pozdrawiam Joah12345 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tornado Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Nie powinny na 2 biegu przy 5 może być nie ciekawie , ale jest na to rada trzeba zakładać troki tak jak kiedyś do nart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marviz Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Witam.mam płetwy zapinane na paski i szukam woderów, znalazłem wodery ale one maja podeszwę podbita filcem i nie wiem czy płetwy nie będą spadać. więc proszę o pomoc. Pozdrawiam Joah12345 Ale znalazłeś w sklepie i jeszcze nie kupiłeś? Generalnie zawsze wodery są w dwóch wersjach, na filcu i na normalnej podeszwie, o ile nie chodzisz po śliskich kamieniach to filc Ci zbędny. Zapytaj sprzedawcę o takie same tylko na gumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 joah12345 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Mam okazje kupic tanio spodniobuty ale posiadaja na podeszfie filc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bartsiedlce Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Filc bez problemu odkleisz, powinna być standardowa podeszwa, tak jest w większości produktów.Jeśli tak nie jest, to polecam naklejenie kawałka gumowej wycieraczki, załatwia problem.Możesz też zostawić filc w spokoju i kupić arkusz rzepa, dobrze trzyma się filcu (nawet w wodzie) i zapobiegnie zsuwaniu się płetw. Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
joah12345
Witam.
mam płetwy zapinane na paski i szukam woderów, znalazłem wodery ale one maja podeszwę podbita filcem i nie wiem czy płetwy nie będą spadać. więc proszę o pomoc.
Pozdrawiam Joah12345
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi