popper Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 U @tornado , podpatrzyłem ostatnio ciekawe rozwiązanie.Fotkę tego pomysłu publikuję, za jego zgodą. Swoją drogą ciewawe, czy to Jego patent, czy ktoś już zdążył o tym, wcześniej pomyśleć.Idea jest prosta.Torba izotermiczna, z hipermarketu, za kilkanaście PLN-ów + rurki PVC, z ponacinanymi miejscówkami dla ramion kotwic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 29 Października 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 I jeszcze jedna fotka z pomysłodawcą: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Dobra ta torba. Dlaczego? Bo dokładnie tyle przynęt potrzeba nawet na tygodniowej wyprawie do Szwecji. Wielkie torby zachęcają do zabierania wielu niepotrzebnych rzeczy. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Dobra ta torba. Dlaczego? Bo dokładnie tyle przynęt potrzeba nawet na tygodniowej wyprawie do Szwecji. Wielkie torby zachęcają do zabierania wielu niepotrzebnych rzeczy. PozdrawiamRemekw sumie tez juz doszedlem do tego wniosku... tyle tylko ze ciagle jeszcze ze wzgledu na fakt posiadania duzej zabieram... prawie wszystko co mam i co sie nadaje na moje szczupaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Ta Mifek i duuuuży plecak.Tym sposobem zabezpiecza sie przed wciągnieciem go do wody przez rybę.Takie 20 kg na plecach to niezła kotwica jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 kubus plecak akurat spelnia inne zadanie. mimo ze ciezki na dluzszy wypad na prawde ciesze sie ze mam go na garbie podobnie z kamizelka.. odpowiednie zbalansowanie to podstawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Nie no aż takiej dużej oponki nie masz żeby cię do przodu ciągnęła Spoko zawsze to jakiś sposób na bolący kręgosłup, a na pewno leprzy niż tachanie torby na ramieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Wy nic nie rozumiecie to ta torba izotermiczna jest patentem aby wabki miały odpowiednią tęperature bo za zimne zębatym nie smokóją a tak naprawde to troche skopałem bo nada wsadzić rurki co najmniej dwóch średnic i wtedy jeszcze więcej wabków tam się schowa.pozdrawiam Tornado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz 1970 Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Mam skrzynkie na narzedziowa z powklejanymi rurkami do plikierow.Skrzynka jest dosc duza ,rurki sa na 1\2 powierzchni,reszte zajmuja 2 kolowrotki i reszta drobiazgu.Ale ta torba chyba jest praktyczniejsza ,piwo dluzej bedzie zimne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Dobry patent . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Ta Mifek i duuuuży plecak.Tym sposobem zabezpiecza sie przed wciągnieciem go do wody przez rybę.Takie 20 kg na plecach to niezła kotwica jest Chyba Mifka nie widziales, albo przeceniasz rybostan wod polskich Kto mialby go wciagnac ? chyba nalog jakis Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 30 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 guzu dzieki ale nalogow to mi juz wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waci Opublikowano 30 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Torba fajna, ale rozwiązanie już wiele razy widziałem u dorszowców na pilkery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi