Kadet Opublikowano 28 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 Wypróbuje jeszcze ją, ale 30lb. Wygląda na to że po latach poszukiwań cudownej plecionki, powrócę jednak do nieśmiertelnej PP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sołtys Opublikowano 28 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 Varivas u mnie lata tem w ogóle się nie sprawdził, nie pamietam już którą miałem. Ja zawsze niezmiennie przy PP jestem, zrobię odskok na coś innego, niby lepszego i zaraz wracam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 28 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 A ja mam na wszystkich multikach varivasa HG niebieskiego od pe 1 do PE 2 i nie zamierzam zmieniać firmy, fajnie nam się współpracuje i będę polecał :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drakmen Opublikowano 10 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 (edytowane) Hej. Jeśli ma ktoś taką możliwość, prosiłbym o porównanie wizualne(chodzi o grubość)Varivas Avani Saltwater Finesse X8 pe 0,4 z ygk g-soul x4 pe 0,4. Dzięki z góry. Bartek. Edytowane 10 Lutego 2021 przez drakmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 10 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Miałem 0.3, a koledzy łowią na 0.2(głównie przy zestawach zawodniczych) powiem tak... super cienka i śliska, rzuty rekordowo dalekie, ale ja osobiście zostałem na dłuższą metę przy light game. Wydaje mi się, że ta x8 szybciej mi się zużyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drakmen Opublikowano 10 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Miałem 0.3, a koledzy łowią na 0.2(głównie przy zestawach zawodniczych) powiem tak... super cienka i śliska, rzuty rekordowo dalekie, ale ja osobiście zostałem na dłuższą metę przy light game. Wydaje mi się, że ta x8 szybciej mi się zużyła.Zdążyłem ciut zmienić post, ale bardzo dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 10 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 wizualnie będzie ciensza niż kazda 4-splotowka w tym samym rozmiarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateo90 Opublikowano 26 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2022 Panowie, ja zastanawiam się jaką plecionkę pod Metanium kupić.Wędka do twitchy - max 30 g, 4 sploty będą pewniejsze czy przy tak małej gramaturze to nie ma znaczenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 26 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2022 https://www.duel.co.jp/products/armored-f-pro-aji-mebaruH4093 / サイズ(号) 0.1 / 4lb/ 2kg/AVE(mm) 0.06mm/H4094 / サイズ(号) 0.2 / 5lb/ 2.5kg/AVE(mm) 0.08mm/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 26 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2022 (edytowane) 0,06 PE i 1,2 kg. No chętnie chociaż dotknę. Ile splotów ma to cudo?Tomek Edytowane 26 Marca 2022 przez kostom63 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 27 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2022 0,06 PE i 1,2 kg. No chętnie chociaż dotknę. Ile splotów ma to cudo?Tomekna razie czekam na dostawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 29 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2022 Linka inkrustowana fluorocarbonem i silikonem, Kyrie eleison... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi