Skocz do zawartości

casting rozdziewiczony

popper

Rekomendowane odpowiedzi

Wczoraj pokonałem pewną barierę castingu - złowiłem rybę.

Nic wielkiego. Wymiarowy sandaczyk. Ale ile radochy :mellow:

To moja pierwsza ryba, pomijając przypadkowe okonki, łowione w trakcie nauki rzutów, złowiona na casting, celowo i z pełną premedytacją.

post-160-1348913639,4953_thumb.jpg

• 2 tygodnie później...

Wczoraj pokonałem pewną barierę castingu - złowiłem rybę.

Nic wielkiego. Wymiarowy sandaczyk. Ale ile radochy :mellow:

To moja pierwsza ryba, pomijając przypadkowe okonki, łowione w trakcie nauki rzutów, złowiona na casting, celowo i z pełną premedytacją.

Gratuluję wejścia w świat castingu. :D

• 2 tygodnie później...

Podlacze sie do watku i sie pochwale.. Jedne z pierwszych rybek na casting.

Blackspot snapper

Pierwsze wrazenia jak najbardziej pozytywne, MZ casting ma duzo wspolnego z muchowaniem i z tenisem..., luz psychiczny jest niezbedny :D Sprzet skompletowany przez Jerzego (dzieki...) Po kilku latach wracam do lowienia na sprzet lzejszy niz kije bilardowe, zapowiada sie ciekawie...

Pozdrowienia z cieplych krajow i przeprosiny za brak polskich liter

Norbert

post-969-1348913662,2707_thumb.jpg

post-969-1348913662,3359_thumb.jpg

Ale jaja!

Pewnie,że wsiadł! Był tak napalony,że wsiadł sam i jeszcze prowadził!

A tak na poważnie: warto, mimo wszystko zwrócić uwagę jak się robi zdjęcia. To co dla nas jest poprawnością i regułą, u kogoś innego może wzbudzić wiele podejrzeń.

całkowicie offff topic: Czy zwróciliście uwagę,że zdjecia pojawiające się w naszej prasie, dotyczące okresów świątecznych tracą ogony złów i wypuść. Jesteśmy mięśni, co by na ten temat nie powiedzieć!

Pzdr. Kryst :D

Hehe, jak jade na ryby, jade w klapkach, zdejmuje je nad woda i ubieram wodery, a pozniej w brudnych nie wsiadam do samochodu. A klapki sie najszybciej naklada i zdejmuje :D hehe

Klapki zajebiste, trawnik pięknie przystrzyżony,łowisko ogrodzone.... :wacko: :unsure:

Byłoby ok ,ale nie ma kafelków <_<

Hehe, jak jade na ryby, jade w klapkach, zdejmuje je nad woda i ubieram wodery, a pozniej w brudnych nie wsiadam do samochodu. A klapki sie najszybciej naklada i zdejmuje :D hehe

Hej, troszke sie nie zrozumielismy, ale nie szkodzi. Nie obraz sie za moje uwagi, ale zrobilbys duzo wieksze wrazenie na kolegach, gdybys ochrzcil sprzet w warunkach bojowych, a rybke C&R.

Pozdrawiam

W klapkach prowadzisz samochód :huh: :wacko: To gratuluje pomysłowości. Zdaje sie że od niedawna masz to prawo jazdy.