popper Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Wczoraj pokonałem pewną barierę castingu - złowiłem rybę.Nic wielkiego. Wymiarowy sandaczyk. Ale ile radochy To moja pierwsza ryba, pomijając przypadkowe okonki, łowione w trakcie nauki rzutów, złowiona na casting, celowo i z pełną premedytacją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 jeah gratuluje i życzę jeszcze większych rybek złowionych na casta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smaczek Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 @popper- gratulacje.PS. Oderka jakby mi znajoma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 29 Października 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Radnica, Tomku. Prostka, kikla główek poniżej ujścia Grażynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Popper, gratulacje! Teraz się zacznie albo coś skończy (czyt. spinning). PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Gratulacje potwierdzasz fakt, że casting to wielka radocha przede wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirat Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 I ja przyłączam się go gratulacji. Casting to fajna zabawa i wciąga wiem to po sobie. Pozdrawiam i życzę sukcesów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 29 Października 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Dzieki serdeczne koledzy. Tylu gratulacji, to ja już dawno nie zebrałem I za co? Za takiego maluskiego rybka? Ja wiem. Wy się cieszycie, że kolejny przepadł z kretesem. A najbardziej lubię casting za ten brak kabłąka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 popper pogratulowac teraz to juz nie ma odwrotu i jest tylko jedna droga... ta jedynie sluszna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 popper@ popieram redaktora Mifka !!! Gratuluję. Może do końca sezonu uda ci się jeszcze coś złowić. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Gratulacje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Wczoraj pokonałem pewną barierę castingu - złowiłem rybę.Nic wielkiego. Wymiarowy sandaczyk. Ale ile radochy To moja pierwsza ryba, pomijając przypadkowe okonki, łowione w trakcie nauki rzutów, złowiona na casting, celowo i z pełną premedytacją. Gratuluję wejścia w świat castingu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sloniu Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Podlacze sie do watku i sie pochwale.. Jedne z pierwszych rybek na casting. Blackspot snapper Pierwsze wrazenia jak najbardziej pozytywne, MZ casting ma duzo wspolnego z muchowaniem i z tenisem..., luz psychiczny jest niezbedny Sprzet skompletowany przez Jerzego (dzieki...) Po kilku latach wracam do lowienia na sprzet lzejszy niz kije bilardowe, zapowiada sie ciekawie... Pozdrowienia z cieplych krajow i przeprosiny za brak polskich liter Norbert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymusS Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Sliczne rybki !! Sloniu - już Wam zazdroszczę: pogoda, ciepła woda oraz właśnie te wszystkie dziwne rybki w, z tego co mi się zdaje, mało eksploatowanych wodach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
integ3r Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 No, no gratulacje Ja rózwież juz rozdziewiczyłem casting. Na drugim wypadzie udało się złowić szczpaczka, około 56cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Gratulacje!!! Słoniu ale macie tam klimaty PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 @integ3r, co ty stary w listopadzie w klapkach na ryby biegasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Gratuluje wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 @All, Super uczucie! Pzdr. Kryst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
integ3r Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Hehe, jak jade na ryby, jade w klapkach, zdejmuje je nad woda i ubieram wodery, a pozniej w brudnych nie wsiadam do samochodu. A klapki sie najszybciej naklada i zdejmuje hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 26 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 @integ3r to ten szczupaczek wsiadał z Tobą do samochodu? @Słoniu fajne rybki Ja zadebiutowałem tylko szczupakiem na Shannon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 26 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Ale jaja! Pewnie,że wsiadł! Był tak napalony,że wsiadł sam i jeszcze prowadził! A tak na poważnie: warto, mimo wszystko zwrócić uwagę jak się robi zdjęcia. To co dla nas jest poprawnością i regułą, u kogoś innego może wzbudzić wiele podejrzeń. całkowicie offff topic: Czy zwróciliście uwagę,że zdjecia pojawiające się w naszej prasie, dotyczące okresów świątecznych tracą ogony złów i wypuść. Jesteśmy mięśni, co by na ten temat nie powiedzieć! Pzdr. Kryst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 26 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Hehe, jak jade na ryby, jade w klapkach, zdejmuje je nad woda i ubieram wodery, a pozniej w brudnych nie wsiadam do samochodu. A klapki sie najszybciej naklada i zdejmuje hehe Klapki zajebiste, trawnik pięknie przystrzyżony,łowisko ogrodzone.... Byłoby ok ,ale nie ma kafelków <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Hehe, jak jade na ryby, jade w klapkach, zdejmuje je nad woda i ubieram wodery, a pozniej w brudnych nie wsiadam do samochodu. A klapki sie najszybciej naklada i zdejmuje hehe Hej, troszke sie nie zrozumielismy, ale nie szkodzi. Nie obraz sie za moje uwagi, ale zrobilbys duzo wieksze wrazenie na kolegach, gdybys ochrzcil sprzet w warunkach bojowych, a rybke C&R.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Hehe, jak jade na ryby, jade w klapkach, zdejmuje je nad woda i ubieram wodery, a pozniej w brudnych nie wsiadam do samochodu. A klapki sie najszybciej naklada i zdejmuje hehe W klapkach prowadzisz samochód To gratuluje pomysłowości. Zdaje sie że od niedawna masz to prawo jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi