tomasxt Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 (edytowane) Witam. W moim zauberku drażni mnie uchwyt korbki, ten który trzymamy palcami. Chciałbym go trochę przerobić, tzn. wytoczyć sobie nowy (ala red arc, okrągły) z jakiegoś ozdobnego drewna i tu nasuwa mi się pytanie (napierw wolę spytać a później psuć) Czy jak zrobię w/w element korba może mieć jakieś bicia ,od złego wyważenia itp. ? Czy nie ma to tak wielkiego znaczenia ? Edytowane 26 Kwietnia 2013 przez tomasxt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Nie ma to nawet żadnego znaczenia.No chyba, że źle wytoczysz, to może w paluszkach klekotać ale kołowrotkowi nie zaszkodzi i nie zacznie nawijać do tyłu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 (edytowane) Hehe. Szybko zwięźle i na temat dzieki.A czy w/w uchwyt jest łożyskowany ? Edytowane 26 Kwietnia 2013 przez tomasxt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 (edytowane) Łożyskowany. Na górze uchwytu masz 4x7x2,5... Edytowane 26 Kwietnia 2013 przez zorro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zorro, szacun znać na pamięć takie rzeczy...Może jutro wezmę się za rozbiórke, boję sie tylko ,że jak nie wyjdzie to korbka będzie tylko do kosza hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 (edytowane) No to nie psuj starej tylko wymajdruj nową... Jak wyjdzie do kitu, to zakładasz to co było i po problemie...Ale jak popsujesz oryginał, to nie ma tragedii, zawsze idzie dostosować od Daiwki... Edytowane 26 Kwietnia 2013 przez zorro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stugrzeg Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Łożyskowany. Na górze uchwytu masz 4x6x2,5...A moim Zauberze jest 4x7x2,5i wogóle takiego łożyska 4x6x2,5 nie spotkałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 (edytowane) A moim Zauberze jest 4x7x2,5i wogóle takiego łożyska 4x6x2,5 nie spotkałemMasz Pan rację. Co ślepemu po oczach? Akurat leży na stole rozgrzebany Zauber Towarzysza Panka, złapałem suwmiarkę, zmierzyłem, a że bez okularków, to zobaczyłem sześć kresek i jak ten debil napisałem... Zaraz poprawię i tam wyżej bo obciach, kurna, straszny... :lol: Edytowane 26 Kwietnia 2013 przez zorro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi