M4TYY Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Witam. Nabyłem dzisiaj właśnie Team Dragona FD935iz i mam mały problem, ponieważ nawijanie żyłki nie jest takie jakie mnie zadowala, dokładniej to po całości nawija dość równo lecz jest lekkie zgrubienie na dole szpuli. Czy po dołożeniu jednej podkładki jakie są w zestawie problem zniknie? Proszę o odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Musi raczej zdjąć podkladke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Dzięki bardzo! Teraz nawija elegancko. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Tak wyglądało nawijanie przed zdjęciem podkładki: Tak po zdjęciu jednej podkładki : Może nie jest to duża różnica, jednak kołowrotek znacznie lepiej układa linkę na szpuli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi