Stachu Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 (edytowane) dziękuję, nieaktualne Edytowane 30 Kwietnia 2013 przez Stachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Sorry za OFF Panowie Cieszy mnie to, że ludzie którzy mają wędkarskie hobby i poglądy (C&R) starają się szukać ludzi na tym portalu.@Stachu, ukłon w Twoją stronę, sam nie jestem "gastronomikiem" i mam nadzieję że oferta jest godna uwagi dla przyszłych wybrańców. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Praca za transport, wyżywienie i zakwaterowanie???? A płaca jest planowana? Jak nie to ludzi z Bangladeszu, za przeproszeniem, trza szukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Hhmmmmmmmmm nawet jeśli dodatkowo nie ma żadnej kasy,to jeśli byłbym absolwentem szkoły gastronomicznej ,to wolałbym pojechać sobie do tej Szkocji na miesiąc, niż "dilować" frytki i hamburgery w podrzędnym polskim barze przy drodze za 1500zł.......... No i żeby nie było ,nie popieram pracy za darmo i wyzysku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Moze i masz racje z tymi frytkami za 1500 zl co miesiac ,ale co dalej po powrocie .Szukanie roboty przez x czasu zeby cos znalezć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 No a przed tym wyjazdem to by ten "ktoś" pracę znalazł od ręki? Wybierając się na taki staż potraktował bym to jako:-dodatkowe doświadczenie-możliwość poznania nowego miejsca-przy odrobinie kieszonkowego na pewno bym się dobrze bawił w czasie wolnym A dla zwolenników zapierda..nia za 1500 w Polandii proponuję rozebrać tą kwotę na czynniki (konieczne wydatki w miesiącu) ,czyli wyżywienie,dojazdy do pracy,wynajem pokoju,mieszkania lub procentowy udział w opłatach domu rodzinnego ............coś czuję że wyjdzie debet.........i tak co miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 No i własnie o tym pisze jak ktos juz znalazł juz prace co wcale nie jest takie latwe w obecnych czasach.Wyjedzie sobie na miesieczne saksy i co po powrocie znowu szukanie roboty , o to mi chodzilo Jesli ktos nie ma pracy to nie ma sie co zastanawiac w innym przypadku sprawa do powaznego przemyslenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi