tpe Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Nigdy nie przypuszczałem, że będzie mi kiedykolwiek rozpocząć wątek SANDACZE. Bo w sumie pojechaliśmy na sumy W przerwie w trollingowaniu stanęliśmy na krótki lunch przy trzcinkach. Z nudów postanowiłem rzucić kopytem 6 na sumowym castingu. W pierwszym rzucie coś ściągnęło gumę z główki, a potem się zaczęło Z kuzynem Guza w pół godziny złowiliśmy 7 sandaczy i sumka.Ten na fotce miał 71 cm.Sprzęt - Major Craft Arrival 30 lb do 4 oz, Curado 301D i PP 30 lb. Przynęta - stuningowane Kopyto 6 na 10g główce. Za rok znowu tam będę! Mequinenza wymiata! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Piekny i graty za rybki i rozpoczecie watku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Tomku, jakoś mało PP, na tym Curadziaku Ci zostało Gratuluję sandaczowego otwarcia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Farciarz to farciarz, na sumy pojechał a sandacze połowił .Tomek gratulacje za otwarcie wątku, ale to niesprawiedliwe, bo otwarcie wątku powinno obowiązywać od 1czerwca . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Farciarz to farciarz, na sumy pojechał a sandacze połowił .Tomek gratulacje za otwarcie wątku, ale to niesprawiedliwe, bo otwarcie wątku powinno obowiązywać od 1czerwca .POPIERAM! A sandaczy zazdroszczę i gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Widze TPE że na wszelkich kolczastych dajesz radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 zacnie Panie kolego, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Tomek gratulacje za otwarcie wątku, ale to niesprawiedliwe, bo otwarcie wątku powinno obowiązywać od 1czerwca .Ożesz Ty anarchisto a może i kapitalisto nawet!! Aż mnie plomby w zębach zabolały, że nie mogę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deichkind Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Heh gratuluję zanderków.na 15cm gumę toż to one strasznie wygłodniałe były skoro takie skore do zabawy były pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Viva espania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Dzięki Panowie,Popper - plecionki miałem z 70 m, myślałem przed nawinięciem, że na szpuli zostało mi więcej...Kopyta 6 zżerały bez mrugnięcia, czasami ciężko było je wyczepić długimi szczypcami. Ale żałuję, że nie miałem swojego Blue Rapida, To byłaby jazda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deichkind Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 taaak po tym zdjęciu widać że spragnione zanderki zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 No nieźle zagryzł tego gumiaka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Gratuluje wygłodniałych rybek Tomek i nie ukrywam że zazdraszczam lekko Pzdr Karol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Oj ja także zazdroszczę zanderków a u nasz jeszcze miesiąc oczekiwania na to magiczne pstyknięcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 tyko jeszcze trzeba tego sandacza znalezc... u nas coraz gorzej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Tomek tragicznie jest a nie gorzej . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Oj tam oj tam jest kilka miejscówek że można połowić.Choć mekka opolska (turawa ) i dolnego śląska (mietków choć ten się odnawia) się już skończyła. A poza granicami naszego kraju Holandia ma duży potencjał sandaczowy a mało kto bierze ten kraj pod uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilk_ Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Gratulacje tpe! Piękny: jakieś 3.6 - 3.8 kg! Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Na rozpoczęcie 80cm i jeszcze jeden 60 centów, oba na łagodnym spadzie, branie na 2m, guma bassassasin na główce 15 i 17gr w kolorze maliny. Na fotkach ten większy (fotki telefonem sorry za jakość) 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booseib Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 (edytowane) Nocny psiak (-70centów) ale iście punktualny zameldował się o 1-szej w nocy pierwszego, taki tam prezencik na dzień dziecka Edytowane 1 Czerwca 2013 przez Booseib 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Sławek to z tego miejsca co się na ostro kręci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Piękne, gratuluję. Oby więcej takich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 (edytowane) Na rozpoczęcie 80cm i jeszcze jeden 60 centów, oba na łagodnym spadzie, branie na 2m, guma bassassasin na główce 15 i 17gr w kolorze maliny. Na fotkach ten większy (fotki telefonem sorry za jakość) Jakoby, że byliśmy razem to też coś wrzucę od siebie:) Sorki za fotki ale aparat zostawiliśmy w domu, Rybka cieszy bardzo bo pierwsza na własnoręcznie ukręcony kijek:)(jak ktoś ma chęć to niech wyciągnie tą fotkę) Edytowane 1 Czerwca 2013 przez Gadget 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Super Sandacze! Gratuluje szczesliwym lowca! Ja w tym roku nie przebilem sie przez 60tke :-( Na rzece teraz bym potrzebowal glowki rzedu 50gr taka wysoka woda teraz u mnie. zdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi