Skocz do zawartości

Sandacze 2013

tpe

Rekomendowane odpowiedzi

a ja miałem dzisiaj jechać rano po pracy na S. tylko wybrałem pstrągi przez wzdląd na pogode... no to widze że wszystko u nas w normie :) sezon w pełni... ciekawe czy w tym roku złowie choć jednego miarowego :/ Jozi kiedy będziesz się wybierał ??

Juzek, Gadget namieszał, on swojego padalca

gadgetzander.jpg

złowił na ukręconego własnoręcznie mhx'a (który okazał się bardzo dobrym łowieckim toolem) a ja na seryjną polską rodzimą produkcję jedyną słuszną na sandacze :D

Edytowane przez Sławek.Sobolewski
  • Like 1

a ja miałem dzisiaj jechać rano po pracy na S. tylko wybrałem pstrągi przez wzdląd na pogode... no to widze że wszystko u nas w normie :) sezon w pełni... ciekawe czy w tym roku złowie choć jednego miarowego :/ Jozi kiedy będziesz się wybierał ??

Ciężko powiedzieć bo we wtorek jadę do Szczyrku na szkolenie, może jutro z rańca ale nie wiem czy po dzisiejszym dniu będzie ochota na wstawanie :D .

Wszyscy wiemy, co się dzieje na Wadągu od zarania dziejów. Wyniki zawodów GP i MO z ostatniego weekendu pokazały (chwilowy) potencjał tej wody.

@kiełbasa99 - ja jeszcze nie byłem na tej wodzie w tym roku i pewnie z braku czasu i chęci tam nie zawitam. Za dwa tygodnie Słowacja...

Wszyscy wiemy, co się dzieje na Wadągu od zarania dziejów. Wyniki zawodów GP i MO z ostatniego weekendu pokazały (chwilowy) potencjał tej wody.

@kiełbasa99 - ja jeszcze nie byłem na tej wodzie w tym roku i pewnie z braku czasu i chęci tam nie zawitam. Za dwa tygodnie Słowacja...

wiemy ,wiemy ..... ;) bardzo dobrze wiemy :) ...... jak to mówią łowić trzeba umić ;)

• Like 1

To ja pozwolę sobie zacząć :) wyłączamy komputer. Następnie bierzemy w garść wędzisko i lecimy nad wodę. Połowę sukcesu mamy już za sobą :) Kolejno zaczynamy łowić-tym czym lubimy.

Panowie, grunt to być nad wodą. Wisła obecnie również nie jest niska stanem. Fakt łowienie jest utrudnione, ale trzeba walczyć. Z gumą rzadko latam, łowię woblerami (tak samo prowadzę je, jak przy niższych stanach wody i łowię w tych samych miejscach). Ryba musi żreć, żeby mieć siłę pływać :) No i jakby mniej ostrożna jest na przyborku, ale może to tylko moje spostrzeżenia.

Dobrej nocy!

Edytowane przez Wojtek B.

To ja pozwolę sobie zacząć :) wyłączamy komputer. Następnie bierzemy w garść wędzisko i lecimy nad wodę. Połowę sukcesu mamy już za sobą :) Kolejno zaczynamy łowić-tym czym lubimy.

Druga połowa sukcesu to unikniecie spotkania nad wodą z takim rozgadanym gamoniem jak ja :D.

• Like 1