saw Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Przemysław masz priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Pogratulować sandaczy.Sławek jeszcze na własnoręcznie ukręcony kij .U mnie dzisiaj przez 5 godzin młocki z kolegą i 1 40-k na koguta 35g.Jedno branie, masakra.W maju połowili nocani na żywca . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLONIAb Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Na Wiśle w kujpom sandały bezpieczne. Przynajmniej z brzegu nie dojdziesz. I znowu idzie do góry :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 a ja miałem dzisiaj jechać rano po pracy na S. tylko wybrałem pstrągi przez wzdląd na pogode... no to widze że wszystko u nas w normie sezon w pełni... ciekawe czy w tym roku złowie choć jednego miarowego :/ Jozi kiedy będziesz się wybierał ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 (edytowane) Juzek, Gadget namieszał, on swojego padalca złowił na ukręconego własnoręcznie mhx'a (który okazał się bardzo dobrym łowieckim toolem) a ja na seryjną polską rodzimą produkcję jedyną słuszną na sandacze Edytowane 1 Czerwca 2013 przez Sławek.Sobolewski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Sandacze sandaczami, ale teraz chwalić się, który ma udziały w Cyfrowym Polsacie Musi i ja kiedy tam zawitam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr-perch Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Gratulacje Panowie Olsztyniacy Ja dzisiaj jedynie dwa +/- 60cm, ale to i tak sukces, bo większość spłynęła o kiju. Czarnuchy chyba jeszcze młodych pilnują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 a ja miałem dzisiaj jechać rano po pracy na S. tylko wybrałem pstrągi przez wzdląd na pogode... no to widze że wszystko u nas w normie sezon w pełni... ciekawe czy w tym roku złowie choć jednego miarowego :/ Jozi kiedy będziesz się wybierał ??Ciężko powiedzieć bo we wtorek jadę do Szczyrku na szkolenie, może jutro z rańca ale nie wiem czy po dzisiejszym dniu będzie ochota na wstawanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Chyba chłopaki dawaliście do posru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielbasa99 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 (edytowane) Gratulacje Panowie Olsztyniacy Ja dzisiaj jedynie dwa +/- 60cm, ale to i tak sukces, bo większość spłynęła o kiju. Czarnuchy chyba jeszcze młodych pilnują.a co wadąg nie daje? moze wszystkie zjedzone? Edytowane 1 Czerwca 2013 przez kielbasa99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander Hunter Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Uahahahaha dokładnie, nawet zawody na żywej kończą się na zdechłej What a kraj ZH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr-perch Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Wszyscy wiemy, co się dzieje na Wadągu od zarania dziejów. Wyniki zawodów GP i MO z ostatniego weekendu pokazały (chwilowy) potencjał tej wody.@kiełbasa99 - ja jeszcze nie byłem na tej wodzie w tym roku i pewnie z braku czasu i chęci tam nie zawitam. Za dwa tygodnie Słowacja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielbasa99 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Wszyscy wiemy, co się dzieje na Wadągu od zarania dziejów. Wyniki zawodów GP i MO z ostatniego weekendu pokazały (chwilowy) potencjał tej wody.@kiełbasa99 - ja jeszcze nie byłem na tej wodzie w tym roku i pewnie z braku czasu i chęci tam nie zawitam. Za dwa tygodnie Słowacja...wiemy ,wiemy ..... bardzo dobrze wiemy ...... jak to mówią łowić trzeba umić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kociszp Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Gratuluje pięknych sandaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymof Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 ja niestety ale walczę z przeziębieniem , jednak niebawem jak Odra nieco zlituje się wielkością wody , to zapewne odwiedzę strategiczne miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorak Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Niech Wisła opadnie bo jest mega wysoka i nic nie chce brać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Niech Wisła opadnie bo jest mega wysoka i nic nie chce brać Przy tej pogodzie to raczej skrajny optymizm wierzyć ze opadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kulu Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zobojętniałem na stan wody. Wysoka, czy niska i tak nic nie bierze Może za wyjątkiem cholery i komarów Te biorą wyśmienicie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booseib Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 A ja Wam powiem, że przy tej wodzie sandacze biorą i to medalowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Booseib - masz zagwarantowane miejsce experta na wrocławskim zlociku - może pokażesz jak prowadzić gumę na sandałka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greku35 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Kolega Booseib może napisze kilka słów na temat łowienia sandaczy przy obecnych stanach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorak Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Ja też jestem ciekawy jak łowić przy takich stanach wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 (edytowane) To ja pozwolę sobie zacząć wyłączamy komputer. Następnie bierzemy w garść wędzisko i lecimy nad wodę. Połowę sukcesu mamy już za sobą Kolejno zaczynamy łowić-tym czym lubimy. Panowie, grunt to być nad wodą. Wisła obecnie również nie jest niska stanem. Fakt łowienie jest utrudnione, ale trzeba walczyć. Z gumą rzadko latam, łowię woblerami (tak samo prowadzę je, jak przy niższych stanach wody i łowię w tych samych miejscach). Ryba musi żreć, żeby mieć siłę pływać No i jakby mniej ostrożna jest na przyborku, ale może to tylko moje spostrzeżenia. Dobrej nocy! Edytowane 5 Czerwca 2013 przez Wojtek B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 To ja pozwolę sobie zacząć wyłączamy komputer. Następnie bierzemy w garść wędzisko i lecimy nad wodę. Połowę sukcesu mamy już za sobą Kolejno zaczynamy łowić-tym czym lubimy. Druga połowa sukcesu to unikniecie spotkania nad wodą z takim rozgadanym gamoniem jak ja . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Wędkarz, to jeszcze pół biedy. Dzisiaj po ciemku spotkałem się oko w oko z bobrem (nastąpiłem w trawach na chłopaka)- w szoku i strachu myślałem, że wskoczę razem z nim do wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi