Skocz do zawartości

Sandacze 2013

tpe

Rekomendowane odpowiedzi

Tez wpadłem

Nic fajnego strachu sie najadłem czy nie zabje bestia bo wpadłem buciorami chyba do salonu :)

Kumpel jak wpadł to... wyszedł w Chinach :D Teraz się cieszy, bo ma tyrkę i łupinkę z motorkiem za miskę ryżu :D Teraz szaleje na Nilu za okoniami z twisterkami relaksa :D

A tak na poważnie nie raz trafiłem na wydrę, żmiję czy choćby szczury wielkości wiewiórki. Od tamtego czasu często-gęsto zerkam gdzie stąpam.

Edytowane przez spiningista

Nigdy nie miałem przygód z bobrami. Może te sandomierskie są oswojone z obecnością wędkarzy :) I pewnie dlatego nie boją się żreć patyków kilka metrów ode mnie :) A w ich jamy nie wpadam. Zwykle buszuję w takich krzakach, że nawet dzikie zwierzęta tam nie chodzą. Za to bezpańskie kundle bywają mniej kulturalne... . I o ile dwa lub trzy to mały kłopot, to jedenaście lub więcej skutecznie zakłóca spokój. Do tego stopnia, że swojego czworonoga nad wodę już nie zabieram.

Ja dziś jednego 58cm,branie o 7:05 na kopytko białe relaxa na blacie 2,4m.Na wodzie byłem już od 4 rano do 12. W tym sezonie chciałbym takiego złapać powyżej 70cm :).Dziś znów pobudka o 3 rano. Czerwiec to czas na sandacze , tylko szkoda że kobiety tego nie mogą pojąć.

Edytowane przez Kajtelek2

Przyjechałem padłem jak mucha , a tu tel. "zbieraj się na kociołek :angry: "  i jazda na całego. Wróciłem dopiero z ryb muszę odespać ! Sorry , ale Sandacze są dla mnie ważne i ktoś musi to zrozumieć , a jak nie to pa. Kobiety traktują poranne ryby jak jakąś kochankę.

Edytowane przez Kajtelek2