mako150 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Masz szczęście, że Cię nie zabił . Podobno drapieżne z nich bestie :http://jerkbait.pl/topic/25255-b%C3%B3br-zabi%C5%82-w%C4%99dkarza/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greku35 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Bobry jak bobry, najgorsze bobrowe dziury, znajomy wpadł po pachy zdążył tylko ręce do góry z kijem podnieść wygrzebanie się zajęło mu ładnych parę minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zagi Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Tez wpadłemNic fajnego strachu sie najadłem czy nie zabje bestia bo wpadłem buciorami chyba do salonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 straszycie tymi bobrami...jak powiedziałem koledze ,że jest pierwsza ofiara tej bestii to zrezygnował z kilku miejscówek na odrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiningista Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 (edytowane) Tez wpadłemNic fajnego strachu sie najadłem czy nie zabje bestia bo wpadłem buciorami chyba do salonu Kumpel jak wpadł to... wyszedł w Chinach Teraz się cieszy, bo ma tyrkę i łupinkę z motorkiem za miskę ryżu Teraz szaleje na Nilu za okoniami z twisterkami relaksa A tak na poważnie nie raz trafiłem na wydrę, żmiję czy choćby szczury wielkości wiewiórki. Od tamtego czasu często-gęsto zerkam gdzie stąpam. Edytowane 6 Czerwca 2013 przez spiningista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kulu Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Nigdy nie miałem przygód z bobrami. Może te sandomierskie są oswojone z obecnością wędkarzy I pewnie dlatego nie boją się żreć patyków kilka metrów ode mnie A w ich jamy nie wpadam. Zwykle buszuję w takich krzakach, że nawet dzikie zwierzęta tam nie chodzą. Za to bezpańskie kundle bywają mniej kulturalne... . I o ile dwa lub trzy to mały kłopot, to jedenaście lub więcej skutecznie zakłóca spokój. Do tego stopnia, że swojego czworonoga nad wodę już nie zabieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radanet Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Sandaczyk z pierwszego rzutu 59 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radanet Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 (edytowane) teraz prawidłowo......Polecam lekturze pkt. 6 zasad umieszczania zdjęć na j.pl:http://jerkbait.pl/topic/3139-zasady-umieszczania-zdjęć-na-forum-jerkbaitpl/ Edytowane 8 Czerwca 2013 przez mario 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszche Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Natrafiłem na młode wilki. Strasznie dokręcają śrubę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Głęboka myśl... Bardzo wyczerpująca wypowiedź... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Dziś okres kilku brań ekstremalnie krótki, 2 złowione, 81cm i 63cm, gumka bass assasin główka 17g kolor gumki denaturat z mlekiem 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Akwen Eldorado:))Gratulacje!! Może jakbym i ja był to coś do kompletu bym dołożył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 I do reklamówy Żart oczywiscie.Piękny sandacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_lbn Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 gratuluję, ale jestem ciekaw jak wygląda denaturat z mlekiem denaturat, wiem, ale jak to wygląda z tym mlekiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Sławek- super ryby! Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipolos Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Aż mnie coś w gardle ścisneło, szczere gratulacje. Ja przed chwilą wróciłem, kilka pstryknięć które niczym nie zaowocowały, . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Piękne rybska Sławciu łowisz. Ehhh i ten dyskretnie zakryty ekran echo...żeby zainteresowani się nie skumali :D Tak jest bo eldorado to trzeba sobie wypływać co nie? !;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawitogdy Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 fajne sandacze. chyba im podpasował ten drink denaturat z mlekiem;), gratuluje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booseib Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 To kolega Sławek na jakieś tajne " Malibu " łowi... Gratuluję super zanderosów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian22777 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 (edytowane) U mnie dziś sandaczyk 51cm, na Lunatica 5'. Sezon rozpoczęty To był krótki spontaniczny wyjazd, półtorej godziny na wodzie. Nawet echa nie brałem Edytowane 8 Czerwca 2013 przez damian22777 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 (edytowane) Ja dziś jednego 58cm,branie o 7:05 na kopytko białe relaxa na blacie 2,4m.Na wodzie byłem już od 4 rano do 12. W tym sezonie chciałbym takiego złapać powyżej 70cm .Dziś znów pobudka o 3 rano. Czerwiec to czas na sandacze , tylko szkoda że kobiety tego nie mogą pojąć. Edytowane 8 Czerwca 2013 przez Kajtelek2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 , tylko szkoda że kobiety tego nie mogą pojąć.skąd ja to znam- witaj w zespole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 (edytowane) Przyjechałem padłem jak mucha , a tu tel. "zbieraj się na kociołek " i jazda na całego. Wróciłem dopiero z ryb muszę odespać ! Sorry , ale Sandacze są dla mnie ważne i ktoś musi to zrozumieć , a jak nie to pa. Kobiety traktują poranne ryby jak jakąś kochankę. Edytowane 8 Czerwca 2013 przez Kajtelek2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragond500 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 (edytowane) Dzisiejszy Angielski Edytowane 9 Czerwca 2013 przez dragond500 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Kobiety traktują poranne ryby jak jakąś kochankę. Ha Ha Ha skąd ja to znam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi