Skocz do zawartości

Sandacze 2013

tpe

Rekomendowane odpowiedzi

Wczoraj większego miałem na kiju, ale się spiął, nie miałem podbieraka, a był tak wielki że łapskiem nie mogłem go obarnąć. Skubany zagryzł pare minut po 1;00-szej w nocy.

Chwilę później się obudziłem........ :lol:. OCZYWIŚCIE WIELKIE GRATY, szkoda tylko że nie nasze.

Edytowane przez Hipolos
  • Like 1

@ Zander Hunter - Zabawna historia. Jestem dziś na mieście, czytam o Waszych wynikach, po czym kilka minut później ląduję w jednym z olsztyńskich sklepów (przy ul. Żeromskiego), celem wykupienia licencji na j. Wulpińskie i Krzywe i... słucham dokładnie tej samej relacji jednego z Was - dżentelmena z ostatniej fotki :) .

Gratuluję połowów i pozdrawiam,

Radek

gratulki wszystkim za ładne okazy! Co prawda trochę za wcześnie na naszej Wisełce na zandery ale spadek temperatury z wtorku na środe widocznie spasował perłookim pasiakom i kilka udało się wydoić.

To największy okaz z owej nocki - nie mierzony i szybko po fotce wypuszczony

flw8.jpg

Uploaded with ImageShack.us

złapany standardowo na leviathana przy baaardzo wolnym wachlowaniu

• Like 12

maek7 klasa sama w sobie, teraz będą konkretne ryby B)

TomekTJ dzieki za doping! I chyba wykrakałeś z tym konkretem. Dzisiaj było kompletne bezrybie, kolega wytargał metrowego sumka przed zachodem słońca. Po zmroku cisza jak maekiem zasiał. Rzuty za sumem - nic, rzuty za brzaną - jedna niewymiarowa. Potem zaczęły płynąć jakieś syfy - chyba puścili wode z zapory bo poziom się podniósł a rzeka przyspieszyła... i tu uderzyła rybka, której chyba najmniej bym się spodziewał...  jak pokazała paski to już było wiadomo, że to moja Wiślana życiówka :lol: zabrakło o włos do metra...

hywk.jpg

w2j3.jpg

W pysku leviathan9 oldschool by Tomy (w sumie to tylko na nie łowie ostatnio) DZIĘKI TOMY!! ;)

a5z7.jpg

Wróciła do wody zdrowiutka i rześko odpłynęła. Dzięki dla towarzysza Tomka bez którego mógłbym sobie nie poradzić z podebraniem rybki ;)

Sprzęt się prawie nie zmienił TD Zillion7'4".1/2-2oz/Ryoga2020HL/momoi takumi 28lb+fluo tym razem toray/kotwy owner no.4St36

P.S. KOCHAM MOJĄ KRÓLOWĄ WISEŁKĘ!!!

Edytowane przez maek7
  • Like 21