Endzik22 Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Jakis wysuszony. Tez dobrze widze...Reg. sie kłania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 SANDACZ.jpg Witam, a to taki tam 72 cm, czystej krwi narwiańskiej rozumiem, że czekaliście z rybą kilka godzin od świtu, aż słoneczko wyjdzie, żeby dobrą fotę trzasnąć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 rozumiem, że czekaliście z rybą kilka godzin od świtu, aż słoneczko wyjdzie, żeby dobrą fotę trzasnąć Wszak lampa błyskowa negatywnie odbija się na wzorku sandaczy... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osin Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Jak na moje oko to sandacz RIP. Takich tu nie publikuje sie...sandacz jest żywy, wiem że martwych sie nie publikuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 @wildiver dobre ujecie na fotce - tak trzymaj (fajne te płetewki) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 To i ja to i ja Zywy jak sku..wysn 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 No dajesz tam pieknie na tej obczyznie Witoldzie....wielkie gratulacje i zazdraszczam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Oj Dareczku cos sie udaje zlapac, uparlem sie ostatnio na sandaly, ale ciezko na Marnie.Na Sekwanie duzo sandaczy i sumow w przyszlym tygodniu moze sie wybiore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adri@n Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Tylko po zazdrościć klenie piękne brzany to samo, sumek sie ładny trafił i na dodatek sandacz. Uniwersalny z Ciebie wedkarz Wielkie brawa odemnie Czekam na szczupaka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Oj Dareczku cos sie udaje zlapac, uparlem sie ostatnio na sandaly, ale ciezko na Marnie.Na Sekwanie duzo sandaczy i sumow w przyszlym tygodniu moze sie wybiore Tylko uważaj na pewnego "francuza" Pięknie ćwiczysz tą wodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Sekwana dluga raczej sie nie spotkamy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Sekwana dluga raczej sie nie spotkamy I z tak pozytywnym nastawieniem można żyć Tego też i ja Tobie skromnie życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psielka Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 (edytowane) WitamFotka z ostatnich zawodów na Zalewie Sulejowskim - guma dragon, wędka Mikado Inazuma, kręciołek Mikado Airspace. W sumie złowiłem 2 sztuki 57 cm i 69 cm - udało się zająć 5 miejsce na 64 startujących. Edytowane 19 Września 2013 przez psielka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greed111 Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Piękny, ciemny sandał graty dla wszystkich, którzy łowią ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monster Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 (edytowane) WitamFotka z ostatnich zawodów na Zalewie Sulejowskim - guma dragon, wędka Mikado Inazuma, kręciołek Mikado Airspace. W sumie złowiłem 2 sztuki 57 cm i 69 cm - udało się zająć 5 miejsce na 64 startujących.Ale czorny Gratulacje Edytowane 19 Września 2013 przez Monster Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Fajowy smoluch! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 WitamFotka z ostatnich zawodów na Zalewie Sulejowskim - guma dragon, wędka Mikado Inazuma, kręciołek Mikado Airspace. W sumie złowiłem 2 sztuki 57 cm i 69 cm - udało się zająć 5 miejsce na 64 startujących.Piękne barwy tego smoczka ,dwa razy w życiu takiego czarnucha złowiłem i to zawsze na głębokiej wodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psielka Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Przepiękna ryba z 8 metrów. Podobnego złowiłem latem z tym że na 2 metrach w zielsku. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielbasa99 Opublikowano 20 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Przepiękna ryba z 8 metrów. Podobnego złowiłem latem z tym że na 2 metrach w zielsku.z gniazda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 (edytowane) . Edytowane 22 Września 2013 przez Rheinangler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Wąsy dziś słabo współpracowały, temperatura woda od ostatniego weekendu spadła znacząco, zaliczyłem jedno branie takiego +/- 110cm.Za to te rybki gryzą coraz lepiej Wziął na przykosie prowadzącej do napływu głowki i w te okolice oczywiście powrócił 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomus Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 (edytowane) DAWIDspinn - Fajny, zdrowy sandacz !!! Gratuluję Edytowane 22 Września 2013 przez Tomus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Też mi się rzuciło w oczy że taki zdrowiutki, płetwy pięknie ukształtowane, kolorek ładniutki, kondycja wyśmienita, zdrów jak ryba haha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KolegaPoKiju Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Sandacz idealny Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 (edytowane) Jeśli z trola to ilość i wymiary sandaczy tą metoda poławianych zaczynają mnie zastanawiać. Jaka przynęta? Sumowa? Edytowane 22 Września 2013 przez FidoAngel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi