slawek_2348 Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Prawdę mówią że język polski ulega degradacji.Uprzedziłeś mnie, .. to ja już nie będę się pastwił nad Autorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Macie problem z czytania ze zrozumieniem ? pisze bez wzrokowo i nie mam czasu na poprawianie literówek, poza tym to forum o rybach nie poprawnej polszczyźnie choć i jej nie powinno braknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 A co stoi na przeszkodzie by pisać "wzrokowo"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Trwa zbyt długo, a czas to "pinondz"? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert67 Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Macie problem z czytania ze zrozumieniem ? pisze bez wzrokowo i nie mam czasu na poprawianie literówek, poza tym to forum o rybach nie poprawnej polszczyźnie choć i jej nie powinno braknąć Skoro nie masz czasu na poprawianie literówek, może go braknąć innym by rozwiązywać Twoje problemy . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Miejscowość skąd pochodzisz też pisałeś bez wzrokowo? Nie chcę tu robić za strażnika polszczyzny, ale uważam że użytkownikom tego forum należy się jakiś szacunek, a pisząc w ten sposób nie okazujesz tego.pozdrawiam 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Macie problem z czytania ze zrozumieniem ? pisze bez wzrokowo i nie mam czasu na poprawianie literówek, poza tym to forum o rybach nie poprawnej polszczyźnie choć i jej nie powinno braknąć Kolego, ode mnie taka rada - bez obrazy. Pisząc byle jak i z błędami wystawiasz o sobie nie najlepszą opinię, a dodając że nie masz czasu na poprawianie tego to tak jak byś miał wszystkich czytających to gdzieś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 A juz mialem stanac w obronie "kolegi" pomyslalem, dyslektyk moze i od razu po nim jada, ale po jego ostatnim poscie ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 A juz mialem stanac w obronie "kolegi" pomyslalem, dyslektyk moze i od razu po nim jada, ale po jego ostatnim poscie ..... dys,... od kąd pamiętam i nie wstydzę sie pała z j.p z kazdego wypracowania i etc. kazdy ma prawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 czepiacie sięjak to różnica napisac koledze zrobię ci LASKE zamiast ŁASKE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 nie każdy urodził sie pisarzem , ale za to nadrabia w innych dziedzinach prawda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 czepiacie sięjak to różnica napisac koledze zrobię ci LASKE zamiast ŁASKEROBISZ KOLEGĄ LASKĘ ? sorry nie mogłem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 nie mogłeś też poprawic błedów... duuużo rzeczy nie możesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Sami krytycy ehhh, napiszcie lepiej cos ciekawego na temat sandaczy a nie sie czepiacie , bo nie używa się interpunkcji Ś Ź Ł it d itd . jakaś masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 wchodzisz między wrony musisz krakac jak one 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 A że wrony nie gęsi i swój język mają... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 nie mogłeś też poprawic błedów... duuużo rzeczy nie możesz Panie Tomaszu moze po prostu nie chcę , pisze jak juz nadmieniłem bez wzrokowo znaki błędy dysortografia , wpadam tu czesto na chwile poczytac cos mądrego i tyle , nie wstaje specjalnie by zaświecić światło i poprawić sie co 2gie zdanie, przepraszam taki juz jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 nie każdy urodził sie pisarzem , ale za to nadrabia w innych dziedzinach prawda ?A co ty takiego nadrabiasz w innych dziedzinach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 (edytowane) A że wrony nie gęsi i swój język mają... i go starają się u używac i szanowac dobra Panowie kończmy bo nie miejsce to ani czas na takie spory Edytowane 25 Września 2013 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 rozumiem następnym razem zanim coś napisze , spędzę nad tym duuuuużo więcej czasu heeh. Choć gdyby nie słownik przeglądarki chciałbym widzieć jak 50% użytkowników pięknie pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 A co ty takiego nadrabiasz w innych dziedzinach?Wiele uwierz mi wiele i nie muszę sie chyba z tego spowiadać, ale wyobraź sobie skończyłem nawet trzy dobre szkoły i nikt sie nie czepiał że robię błędy. Ogarniam Chłopie ogarniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Ja skończyłem i moze lepiej wymazać te bryndzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Możliwe, że skończyłeś trzy dobre szkoły, ale słyszałem, że skończyłeś podstawówkę i otrzymałeś 16 świadectw. Prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Jak chodzi o wspoldzielenie zbiornika wodnego to miedzy sandaczami i sumami udaje sie im to.Najgorzej na tym wychodza szczupaki...Tzn wychodza doslownie Tak bylo na odcinku Ebro, na ktorym miewam okazje wedkowac.Najstarsi niemieccy gorale pamietaja szczupaki, ktore jeszcze kilkanascie lat temu lapane byly tam. Teraz, juz od paru lat, o szczupakach nikt nie slyszal na tej wodzie.Sandaczy ubywa. Niemieccy wedkarze metodycznie i skutecznie (ale zawsze w ramach dopuszczalnych limitow) pustosza wode ...Jednak cos tam jeszcze plywa Ryba z wiosny ponizej. Zdjecie by @tpe. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 ..... skończyłem nawet trzy dobre szkoły i nikt sie nie czepiał że robię błędy.Nie neguję że skończyłeś trzy szkoły, ale czy dobre?....Hmmm..PS. Wybacz, ale w "moich" czasach dysortografia, dysleksja itp. dys... nie funkcjonowały, nazywało się to inaczej i inaczej leczyło. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi