Skocz do zawartości

Sandacze 2013

tpe

Rekomendowane odpowiedzi

Macie problem z czytania ze zrozumieniem ? pisze bez wzrokowo i nie mam czasu na poprawianie literówek, poza tym to forum o rybach nie poprawnej polszczyźnie choć i jej nie powinno braknąć

Skoro nie masz czasu na poprawianie literówek, może go braknąć innym by rozwiązywać Twoje problemy ;) .

• Like 3

Macie problem z czytania ze zrozumieniem ? pisze bez wzrokowo i nie mam czasu na poprawianie literówek, poza tym to forum o rybach nie poprawnej polszczyźnie choć i jej nie powinno braknąć

Kolego, ode mnie taka rada - bez obrazy. Pisząc byle jak i z błędami wystawiasz o sobie nie najlepszą opinię, a dodając że nie masz czasu na poprawianie tego to tak jak byś miał wszystkich czytających to gdzieś.  

nie mogłeś też poprawic błedów... duuużo rzeczy nie możesz :)

Panie Tomaszu moze po prostu nie chcę , pisze jak juz nadmieniłem bez wzrokowo znaki błędy dysortografia , wpadam tu czesto na chwile poczytac cos mądrego i tyle , nie wstaje specjalnie by zaświecić światło i poprawić sie co 2gie zdanie, przepraszam taki juz jestem.

Jak chodzi o wspoldzielenie zbiornika wodnego to miedzy sandaczami i sumami udaje sie im to.

Najgorzej na tym wychodza szczupaki...

Tzn wychodza doslownie :(

Tak bylo na odcinku Ebro, na ktorym miewam okazje wedkowac.

Najstarsi niemieccy gorale pamietaja szczupaki, ktore jeszcze kilkanascie lat temu lapane byly tam. Teraz, juz od paru lat, o szczupakach nikt nie slyszal na tej wodzie.

Sandaczy ubywa. Niemieccy wedkarze metodycznie i skutecznie (ale zawsze w ramach dopuszczalnych limitow) pustosza wode ...

Jednak cos tam jeszcze plywa ;)

Ryba z wiosny ponizej. Zdjecie by @tpe.

post-45573-0-44320300-1380135014_thumb.jpg

• Like 4

..... skończyłem nawet trzy dobre szkoły i nikt sie nie czepiał że robię błędy.

Nie neguję że skończyłeś trzy szkoły, ale czy dobre?....Hmmm..

PS. Wybacz, ale w "moich" czasach dysortografia, dysleksja itp. dys... nie funkcjonowały, nazywało się to inaczej i inaczej leczyło.

• Like 5