Skocz do zawartości

Sandacze 2013

tpe

Rekomendowane odpowiedzi

oj śliczności sandokany, aż miło popatrzeć, gratulacje Panowie

a u mnie niepomyślne wici :( :( :( :( ........jedną z pięknych miejscówek dzisiejszej nocy strzepali kłusole ("stara reprezentacja" miejscowych), nic tak nie drażni jak te s........, jednego na szczęście dorwano i mam nadzieję, że konsekwencje będą odpowiednie.....

pozdrawiam

Ponieważ sezon dla mnie w tym roku już się skończył prezentuję mojego największego sandacza 2013, który jest zarazem moją życiówką na którą czekałem około 10 lat. Inna sprawa że przez ten czas bolenie trochę mi namąciły w głowie, więc okazji do pobicia nie było zbyt wiele :). Ryba pływa dalej, mam nadzieję że dożyje sędziwego wieku i będzie jeszcze trudniejsza do złowienia :)

pozdrawiam wszystkich wypuszczających sandacze :)

wujek

post-45715-0-95888600-1384288544_thumb.jpg

Edytowane przez wujek
  • Like 33

Wujek, piękny ten grubasek, wielkie gratulacje! Moje Solińskie sandacze jakieś mniejsze, chudsze i bardziej srebrne. Ten Twój złoty wygląda jakby spełniał trzy życzenia, no może dwa bo jedno już się chyba spełniło.

Edytowane przez ictus
  • Like 2

Ciekawe kiedy wreszcie pojawi się jakiś "maderfaker" z ósemką z przodu..... ?

Marzy mi się taka rybka w tym roku :)

Mnie też  :rolleyes: dlatego jak żadna "bomba" w firmie nie walnie to na sobotę i niedzielę Słowacja  B) . Ze Słowacji mam swój rekord a właściwie rekordek  :wacko: 83cm, może uda się poprawić . No i kolegom pod koniec lata trafiły się okonie ocierające się o 50cm  :rolleyes: .

Przepiękna gruba ryba @wujek :)

No i fotka "ciekawa", domyślam się, że presja spora musi być na Twoich miejscówkach :) i musiałeś się teleportować ;)  :D

Pozdro

No niestety, taki kraj. Nie chcę żeby mi tam chamy bagrowali rejony, a pewnie paru chętnych na sandaczowe mięsko by się znalazło.

Dziki kraj niestety, a co niektórzy (chyba nawet większość) ma takie ciśnienie na zapełnienie lodówki, że aż trudno uwierzyć.

Rozumiem Cię doskonale i popieram.

Kolejny raz potwierdziła się stawiana przez nas, tu na forum, teza, że łowiący ryby i pokazujący miejscówki, bądź też o nich mówiący, są dokładnie "śledzeni", ich fotki są bardzo szczegółowo analizowane i po namierzeniu rewiru następuje zmasowany atak. Ci ludzie są całkiem anonimowi, nie piszą, nie udzielają się, a swoje robią....

A Twoja rybka cudowna, jaka wysoka w karku! Coś pięknego :)

Życzę 9 z przodu !!!

Slavo

• Like 1