dariusz262 Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 WitamJak dla mnie to ten sandacz ma ubarwienie godowe (majowe) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 14 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 WitamJak dla mnie to ten sandacz ma ubarwienie godowe (majowe) Jeśli mowa o rybie @wujka to żeby uniknąć podejrzeń i niepotrzebnych dyskusji dodam , że była złowiona niedawno, czyli już kilka miesięcy po godach ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 14 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 No nic, cieszę się że ryba się podobała. Dodam tylko że bardzo się z niej ucieszyłem bo taki sandacz zawsze był moim marzeniem.Slavo, rybie może zabrakło tych 2cm do 90, ale był bardzo gruby, oceniałem go na jakieś 7-7,5kg. Osobiście wolę żeby nie miał tych 90, ale był w takiej kondycji niż był dłuższy i chudszy. Centymetry nie mają dla mnie aż takiego znaczenia, sporo ryb w ogóle nie mam zmierzonych.I na koniec rada, choć pewnie dla niektórych będę nudny, że zanim zabijemy kolejnego sandacza miejmy świadomość, że każdy może dorosnąć do takich rozmiarów.pozdrawiamwujek 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 14 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 ubarwiony jak walleye...ładna ryba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 14 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Śliczna rybunia, moja pierwsza 90 też była taka grubaśna. Wróciła do wody fotki niestety nie mam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 14 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 I na koniec rada, choć pewnie dla niektórych będę nudny, że zanim zabijemy kolejnego sandacza miejmy świadomość, że każdy może dorosnąć do takich rozmiarów.pozdrawiamwujekSuper podejście, oby więcej takich, a nasze wody zaczną być zasobniejsze Gratsy smoka! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Slavo, rybie może zabrakło tych 2cm do 90, ale był bardzo gruby, oceniałem go na jakieś 7-7,5kg. Osobiście wolę żeby nie miał tych 90, ale był w takiej kondycji niż był dłuższy i chudszy. Centymetry nie mają dla mnie aż takiego znaczenia, sporo ryb w ogóle nie mam zmierzonych. I na koniec rada, choć pewnie dla niektórych będę nudny, że zanim zabijemy kolejnego sandacza miejmy świadomość, że każdy może dorosnąć do takich rozmiarów.pozdrawiamwujek Zgadzam się z Tobą, że rybka gruba, a nie długa jest fajniejsza Takie sznurowadła w cm robią wrażenie, ale kondycji to chyba faktycznie mieć nie mogą takiej jak grubasy, hehe. Odwrotnie jak u ludzi. Celna rada Wujku. Można Cię nazwać "Wujek Dobra Rada" Jakby każdy tak postępował było by "rybnie". Slavo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 (edytowane) Trudny listopadowy ZANDI;), złowiony z brzegu na ok 10m głębokości (zbiornik), duży zółty mans z czarnym grzbietem na 20g główce z przyponem do 8kg fluorocarbon, wędka Shimano Yasei Drop-Shot 2014 270cm 7-28g, kołowrotek Shimano Stradic 3000FJ i nanofil 0.17 czerwony (złowiony w PL) Edytowane 19 Listopada 2013 przez PILOT 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Fajna ryba Gdybym miał więcej czasu, pewnie rozdzieliłbym go między zandery i szczupaki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 jak grzecznie "siedzi" na ręce , fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 @PILOT fajnie brązowo ubarwiony Zed. Pozdrawiam Sebo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 No fakt, grzecznie siedział, nawet nie mrugnął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Piękny zanderek. Mniej więcej o której wziął? Zauważyłem, że teraz smoczki biorą łakomiej o późniejszych godzinach.Na pewno to nie reguła, tylko moje spostrzeżenie z wody , w której łowię.Widzę, że ten też łakomie się zapiął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Cała guma + 10cm w pysku - wziął 30min przed szarówą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 połowiłem wczoraj dzisiaj rano jak wstanę wstawię fotki 78 życiówka i 77 na wobki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Rybki złowione na woblera w pobliżu opaski wiślanej.Jak zaciąłem pierwszego byłem pewny że sumek złożył mi kija w pałąk <Robinson Xenon 20-50 , 3.0 m Pała tylko wklejanka idealny kijek pod woba> i dal dyla w dół jakieś 30-40 m na mocno zakręconym heblu. Zatrzymałem go na prostym kiju i trzymanej szpulce, no i zaczął iść do mnie ale myślałem że wąsik ok 100+ , jak się zaświeciły oczy to się przestraszyłem, miarka pokazuje 78 cm - moja życiówka.Po jakiś 15 minutach i sesji zdjęciowej , ponawiam rzut w to samo miejsce i znowu strzał jest kolejny ale ten już walczy po Sandaczowemu kopiąc i trzymając się dna jest ciut mniejszy 77 Brania o godz 19:20 i 19:35 Oprócz tego jeden kolega wyjmuje Sandacza 65 cm a drugi Szczupaka 71 też po ciemku Przepiękny wyjazd:)pozdroŁ. 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andego Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 super rybki gratulacje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Pojechałeś pięknie Łukaszu Kopara!Piękne sandokany!!!Gratulacje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobex Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Super sandały! Gratuluje. Ja tam nie mam szczęścia do tego miejsca;) haha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Piękne dwa Zedy pogratulować.Kurcze nie mam za bardzo z kim się wybierać na wieczorno/nocne połowy a sam trochę się boję zwłaszcza po ostatnich akcjach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Dzieki chłopaki za Gratki Super sandały! Gratuluje. Ja tam nie mam szczęścia do tego miejsca;) hahatrzeba jeździć to szczęście przyjdzie Piękne dwa Zedy pogratulować.Kurcze nie mam za bardzo z kim się wybierać na wieczorno/nocne połowy a sam trochę się boję zwłaszcza po ostatnich akcjach.no samemu to nie bardzo na nocną wyprawę , najlepiej ekipą jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarniok Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Łukasz graty ! Jednego trafić, można powiedzieć fart . Dublet to już wynik niesamowity w dzisiejszych czasach nad Wisłą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seledyn Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 78 cm 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Konkretnie strzelil w gume! Gratulacje - bardzo ladna ryba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Zechlał Graty Panowie za piękne zedy i postępowanie z nimi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi