piotrek83 Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Ładne te wasze rybeńki, gratulacje. Jakim sprzętem Panowie operowali podczas połowu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Piękne ryby panowie -gratulacje, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mielony Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Super sandały gratuluje u mnie na 5h pracy tylko 2 leciutkie skubnięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seledyn Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Ładne te wasze rybeńki, gratulacje. Jakim sprzętem Panowie operowali podczas połowu?BATSON RX7 2.30m 4-18gSpro Red Arc 10300Pletka 0.16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Heh widzę jeszcze jednak w nocy płytko się stołują. Może skoczę z muchą jeszcze w tym roku Graty rybonów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Ładne te wasze rybeńki, gratulacje. Jakim sprzętem Panowie operowali podczas połowu?ja łowię Robinson Xenon Spin Master 20-50 g , 3mryobi zauber 4000plećka stren 0,16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 78 cm Ale pięknie się nastroszył ! Takie foty sandaczy uwielbiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 22 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Ja troszeczkę z innej beczki... Dzisiaj w jednym ze spożywczaków na mojej wiosce widziałem eleganckie patroszone sandacze. Na oko razem z głową miały ok 35-40 cm długości. Na cenie napis "Sandaczyk 24,50 zł/kg". Czy to należy gdzieś zgłosić ? Czy to mogły być rybki z jakiś hodowli ? Czy w hodowlach obowiązują wymiary ochronne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 22 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 (edytowane) . Edytowane 22 Listopada 2013 przez michcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 22 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 To tanio...może dlatego że to "sandaczYKI" :-)A na poważnie, to też przyłączam się do pytania Kolegi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 22 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 autentycznie "SANDACZYK" miałem machnąć fotkę ale sporo obsługi się kręciło akurat w tym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 22 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 kolejny wyjazd i kolejne Smoczki Tym razem 62 i znowu życiówa 82 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 22 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Gratulacje! Czekamy teraz na dziewiatkę z przodu... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadekb Opublikowano 22 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 kolejny wyjazd i kolejne Smoczki Tym razem 62 i znowu życiówa 82 Ale macie metę.Piękne ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 22 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Gratulacje! Czekamy teraz na dziewiatkę z przodu... dzisiaj znowu jadę powalczyć mam nadzieję że do końca grudnia wyjedzie coś z 9 z przodu , ta opaska ma potencjał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 22 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Nooo Panie!Musze się od Ciebie podszkolić łowienia "75 plusów" na wobki :-D Wielkie graty! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 22 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Dzięki z Gratki Nooo Panie!Musze się od Ciebie podszkolić łowienia "75 plusów" na wobki :-D Wielkie graty!hehe nie wiem czy sam dobrze to umiem, cały czas się douczam ale w mojej ekipie jest kilku co znają temat doskonale, tylko teraz trochę mało jeżdżą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 22 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 A tak z czystej ciekawości...czy próbujecie też łowić na jakieś gumowe przynęty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Piękny green dog Gratuluję, 82 to już fajna cyfra. Slavo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 A tak z czystej ciekawości...czy próbujecie też łowić na jakieś gumowe przynęty?w nocy ja nie łowię na gumy, ale kolega wyjął 55 na gumę.A w dzień jakoś czasu brakuje , ale zamierzam spróbować łowić je na gumę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 nocny sandacz z królowej 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobex Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 a tutaj i mi sie wkońcu udało ;-) 68 cm 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandre Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 (edytowane) Ale grubasek Edytowane 23 Listopada 2013 przez Sandre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 zapomniałem o wymiarze 88cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Gratulacje dla wszystkich lowców metnookich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi