dariusz262 Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 kolejny wyjazd i kolejne Smoczki Tym razem 62 i znowu życiówa 82 Gratuluje pięknych ryb i życzę metrówy,napewno tam gdzieś pływa w okolicy i pewnego wieczora ją trafisz jak podejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Gratuluje pięknych ryb i życzę metrówy,napewno tam gdzieś pływa w okolicy i pewnego wieczora ją trafisz jak podejdzie no też myślę że pływają tam jakieś metrowe Zedy ale o takim nawet nie myślę , na razie jestem spełniony w tym roku bo założeniem była 8 z przodu i jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KwaQ Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 (edytowane) Ryby piekne c1esla, szkoda że wszystkie świętej pamięci Edytowane 24 Listopada 2013 przez KwaQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek83 Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Może trochę więcej na ten temat a nie, niedopowiedzenie .......................................? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Jesienna depresja kogoś dopadła ... znak że najwyższa pora nad wodęja w tym roku niestety sandaczy nie połowiłem ale wszystkim ze zdrową zazdrością gratuluję pięknych ryb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 jak zacinać szybkie uderzenia sandaczy zwijam wolno po uderzeniu skręcam dalej ale nie chce poprawić czy mam przyspieszyć skokami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 (edytowane) kolejny sandacz złowiony po tym 88 na wiśle myślę że będą większe Edytowane 28 Listopada 2013 przez lukomat Fotka niezgodna z regulaminem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariusz262 Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 jak zacinać szybkie uderzenia sandaczy zwijam wolno po uderzeniu skręcam dalej ale nie chce poprawić czy mam przyspieszyć skokamiWitamGuma czy wobler? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 a tutaj i mi sie wkońcu udało ;-) 68 cm Zacna sztuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 jak zacinać szybkie uderzenia sandaczy zwijam wolno po uderzeniu skręcam dalej ale nie chce poprawić czy mam przyspieszyć skokami Tnij. Nawet jak nie bedzie w tempo. Laduj mocno. To twardopyskie ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 i jak już zatniesz to nie poprawiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Ładne ryby, tylko szkoda, że w jakims gównie wysmarowane 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 i jak już zatniesz to nie poprawiajczemu tak myślisz ?? ja zawsze kilka sekund po zacięciu poprawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Ryby piekne c1esla, szkoda że wszystkie świętej pamięci hmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 czemu tak myślisz ?? ja zawsze kilka sekund po zacięciu poprawiamSandaczowiec to rodzaj współczesnego rewolwerowca...ręce muszą zareagować przed sygnałem z mózgu inaczej po braniu.docinanie jest uzasadnione wtedy gdy nie posiadasz tego odruchu i zacięcie jest spóźnione i lekkie. takie moje zdanie i prawda, jedyna słuszna prawda nie ma półśrodków.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Darjusz 262 witam łowie więcej na woblera , a dzisiaj wybieram się na rybki zobaczymy jaki rocznik podejdzie pod opaskę jutro dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Przy okazji pytanie czy ktoś z was tak ma? po udanej wyprawie na sandacze kiedy zasypiam,taki pół sen i co robie?...zacinam,ręce aż podrzucają kołdre śmieszne, ale serce wali jak młot(kiedyś przez to pewnie dostane zawału) pytałem znajomych czy to im się zdarza i nie. Ktoś tak ma? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 ......ręce aż podrzucają kołdre Ktoś tak ma?Miras, a red tube wcześniej nie zapuszczasz? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Przy okazji pytanie czy ktoś z was tak ma? po udanej wyprawie na sandacze kiedy zasypiam,taki pół sen i co robie?...zacinam,ręce aż podrzucają kołdre śmieszne, ale serce wali jak młot(kiedyś przez to pewnie dostane zawału) pytałem znajomych czy to im się zdarza i nie. Ktoś tak ma? Taki objaw to już wyższy stopień choroby 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszDDZ Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Nie ale to znakomita wymówka, żeby wpierdzielić żonie Co Ci się stało? - mąż mnie zahaczył jak zacinał sandacza 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 (edytowane) Miras, a red tube wcześniej nie zapuszczasz? nie , ale skoro u ciebie te objawy występują po takim seansie, to pytam jak sobie z tym radzisz? Edytowane 25 Listopada 2013 przez miras1983 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 czemu tak myślisz ?? ja zawsze kilka sekund po zacięciu poprawiamlepiej niż Miras bym tego nie ujął, trzeba mu raz a porządnie ot i cała filozofia, lekkie zacięcia i docinania to nie z takimi twardzielami pozdrawiam, Karol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 nie , ale skoro u ciebie te objawy występują po takim seansie, to pytam jak sobie z tym radzisz? Chyba każdy zdrowy facet zna odpowiedź na to pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariusz262 Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 czemu tak myślisz ?? ja zawsze kilka sekund po zacięciu poprawiami masz rację,sandacza trzeba docinać ,a kiedy branie jest z dalszej odległości lub łowimy na wietrze nawet dwa razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Przy okazji pytanie czy ktoś z was tak ma? po udanej wyprawie na sandacze kiedy zasypiam,taki pół sen i co robie?...zacinam,ręce aż podrzucają kołdre śmieszne, ale serce wali jak młot(kiedyś przez to pewnie dostane zawału) pytałem znajomych czy to im się zdarza i nie. Ktoś tak ma?..miałem tak niegdyś po niezłym, 3 dniowym maratonie sandaczowym ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi