c1esla Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 (edytowane) Moja opaska nadal mnie lubi , we wtorek poszła mi potężna ryba , wyprostowała kotwicę W sobotę znowu tam zajrzałem , 2 rzut w miejscu gdzie się spodziewałem byczka i jest strzał , hol na skraju wytrzymałości sprzętu i do podbieraka po kilku minutach ledwo wchodzi Sandałek Trzymam go w podbieraku i dzwonie po Marka , który pstryknie kilka fotek pomiar wskazuje 94 cm Robimy piękną sesję i Zed wraca tam skąd wziął , może się jeszcze spotkamy jak będzie miał metr sprzęt:- robinson xenon spin master 20-50g , 3m, (wklejka)- ryobi zauber 4000- plećka stren 0,16- wobler Tomka Miernika Edytowane 1 Grudnia 2013 przez c1eśla 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Piękny sandał. Co sadxisz szczerze o tej wklejce Jaxona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekM Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Ale smok Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Piękny sandał. Co sadxisz szczerze o tej wklejce Jaxona?jakiej ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Ale smok i to jeszcze na wobka. Niespełnione marzenie. Gratex. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Gratuluje ryby i postawy. Ja byłem trzy razy bez dotyku i wiem co to za wyczyn coś w nocy wygrzebać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 c1eśla Łukasz piękny klocek ta opaska cię naprawdę lubi gratulację pięknego okazu jednak 9 sprzodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszDDZ Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Piękny smok. Gratuluję ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flls Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 C1eśla, piękna ryba! Poprzednie też ale ta wybitnie, no i ta regularność, marzenie! Opisz trochę charakterystykę opaski oczywiście tak, żeby miejsca nikt nie namierzył.Pozdro i połamania na metrówce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Robinsona nie Jaxona :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Robinsona nie Jaxona :-Ddla mnie kij ideał na nocnego Sandacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawm84 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Ale bydlak. Gratuleję i szczerze zazdroszczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Pytam bo mialem kijki tej serii ale do feedera i miałem mieszane uczucia. Ja stosuję wklejkę Dragona ale brakuje mi tych 30 cm :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawitogdy Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 gratuluję pięknego zanderka. mógłbyś napisać o której godzinie było branie? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Po 3 tygodniach męczarni bez rybek i czytania że niebierze... Nie wytrzymałem!! Pojechałem i .... no właśnie i... pierw taki szczeniaczek... a później po zmianie miejscówki coś co zrekompensowało mi ostatnią sandaczową porażkę... 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawm84 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Co tu się dzieje... graty. szczena na podłodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepa73 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Sypnęło ZEDAMI. Gratulacje dla łowców Andrzejkowy zwierzak Jeden z kilkunastu złowionych we dwójkę w ciągu pięciu godzin. Nocne bez fotek ze względu na bliskie sąsiedztwo grunciarzy, którym zbyt częsty błysk flesza mógłby dać do myślenia. 43 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Oleix i Pepa ogromne Gratsy !!!!!!! Bycze Zedy !!!! Slawito godz ok 21 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Ładnie Panowie. Ja dzisiaj z kumplem kilka godzin w Pogalewie. Na początku bida, jeden pstryk na Klona od Relaxa na główce 12 g. Potem dwie godziny cisza i w końcu zaczęło się... Wystarczyło zmienić miejsce i prowadzić agresywniej i ciężej. Poszło na 20 g i klasyczny Predator od Manssa chyba dycha. Pięć minu i dwa ok 60, za chwie ciągnie kumpel 50-taka. Kilka rzutów nic nic nic i zmieniamy miejsce. Stajemy dalej, pierwszy rzut, siedzi. coś ładnego dołuje dołuje ale nic nie idzie wtargać go wyżej, w końcu spinka ;-( . Później wracaliśmy i kumpel pstryknął dwa sandaczyki jeszcze w tym miejscu ale też bez szału ok 50-55. Stajemy wyżej, pstryk , zacinam nic... pudło... Rzut rzut i nic. Zmieniam gumę na 3 oczka niżej i bach siedzi ok 45-50. I tyle. Trzeba było już zjeżdzać bo żonom w domach chłopów brakowało. ;-) PS . Dziwne, że na całym odcinku żadnej duszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy6 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 (edytowane) Wielkie graty!Pepa to Wisła, czy Odra i na co złowione?Piękne ryby i piękne zdjęcia! Edytowane 1 Grudnia 2013 przez jerzy6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarasszy Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Przemo no pochwal się ile to coś mierzyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Michał @Oleix, Pepa, c1eśla,\gratulacje. Aż serce rośnie jak widzę te ryby. Coś pięknego. Pepa,ile mierzył Twój sandaczyk?\Prosiłem o 9 z przodui sypnęło potworami Pewnie niedługo jakaś metrówka zapozuje do fotki Ja już usiedzieć na d...ie nie mogę, trzeci tydzień mija bez wędki.... Slavo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepa73 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Ryba z Odry. Złowiona klasycznie - guma plus opad. 93cm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Ale knaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Ależ kabaniska!!!! Gratulacje. Czapki z głów panowie. Pozwalacie odzyskać wiarę w nasze rodzime łowiska! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi