endriu24 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Mały rekonesans dziś na Odrze i coś tam się uczepiło . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepa73 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Z sandaczowych ostatków. Okazów nie było ale trzy się uwiesiły. Ten największy, minimum przerósł o 3cm. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 no proszę ładne rybki jeszcze wyjechały gratulacje panowie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Endriu i Pepa, Graty fajne psiaki ja coś nie mogę ostatnio połowić 6 wyjazdów bez Sandała. Albo ze mną coś nie tak albo nie mogę stanąć tam gdzie trzeba w odpowiedniej chwili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 (edytowane) Dziękuję wszystkim za gratulacje i i słowa uznania!Święta idą, a karpia nie lubię... Ale nie mogłem tego zrobić rybie, no i swojej ukochanej rzece Kilka ładnych minut spędzonych w lodowatej wodzie pozwoliło rybce odetchnąć, a mi poprawić krążenie w ręce... Machnął na pożegnanie ogonem i tyle go widzieli.. PozdrówkaKamil Edytowane 16 Grudnia 2013 przez Kamil Z. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Ładna ryba i świetna fota!Graty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Łukaszu - Przerabiałem to. Znam to dobrze. Kilka wylotów bez dotyku...aż pstrykła jakaś chudzina przykurczona :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Super zdjęcia pięknych zedów! Jest szansa, że za jakiś czas jako większe i bardziej złe smoki znowu zażrą Wasze gumy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 (edytowane) Endriu i Pepa, Graty fajne psiaki ja coś nie mogę ostatnio połowić 6 wyjazdów bez Sandała. Albo ze mną coś nie tak albo nie mogę stanąć tam gdzie trzeba w odpowiedniej chwili Moze zacznij łowić sandacze a nie psiaki,zady itp ..taki żart Edytowane 16 Grudnia 2013 przez salmon1977 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 17 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Endriu i Pepa,ode mnie też gratulacje.Fajne fotki. Slavo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1234 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Ładne zandery tu Panowie łowicie.Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad K Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Już powoli lud skuwa południowe zaporówki więc wrzucam kilka fotek z tegorocznych zmagań. Miłego oglądania, Konrad 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Pierwsze 3 to prawdziwe smoki. Łowisz na Czorsztynie czy Rożnów też odwiedzasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Gratuluje Kondrad Pieknych Sandaczy i jeszcze piękniejszego gestu w ich stroneps Nie ważne gdzie Wojtek NAJWAŻNIEJSZE ze rybki pływają dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandre Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 No to dołożyłeś do pieca na koniec Konrad ... ten pierwszy ... z ciekawości pamiętasz ile miał cm ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuraw16 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Piękne te okonie :-) pierwszy pewnie 100+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 no no Sezon masz piękności Gratsy ogromnych Psów dołączam się do pytania o rozmiar pierwszych 3 Sandałków ??? pozdro Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Ten drugi wygląda jak jakiś potwór z głębin Giganty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Chyba Rożnów też odwiedza bo na jednym ze zdjęć widać elektryka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad K Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Dziękuję Panowie za miłe słowa. Na zdjęciach jestem z bratem także przedstawiłem nasze zmagania... Pierwsze dwa sandacze to metrówki o identycznej długości. Ale wagowo brata chyba cięższy (to ten pierwszy fot. z telefonu).Zapiął go z 30m od łódki na ok 9m więc hol chwilę trwał. Po fotce i dziesięciu minutach pompowania w końcu odpłynął. Mojego złowiłem 10 dni później w tych samych okolicach praktycznie już pod łódką więc ryba pokazała moc murowania - odpłynął bez problemów.To chyba była sandaczowa para, miały różną budowę łba i samej szczęki. No i brata miał okrąglejszy brzuch. Trzecia fotka to sandacz 93cm ale różnica w wielkości do tamtych jest kolosalna, Złowione na Aetos A661MFC + ABU Revo Rocket i STX, przynęty to gumy Sebile AT Minnow chyba 10cm + główki Provocator Pozdrawiam kolegów po kiju, Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandre Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 No piękne ryby ... Udało mi się złowić w życiu metrowego sandacza ale nie byl nawet w połowie tak okazały jak Twoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
covent Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 No piękne ryby ... Udało mi się złowić w życiu metrowego sandacza ale nie byl nawet w połowie tak okazały jak Twoje. Nie bądź taki skromny:) wrzuć fotę swojego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandre Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 (edytowane) Myślę, że to nie jest dobry pomysł. Nie ten sezon a i zdjęcia bardzo kiepskie. Kondrad miejscówki z dwóch pierwszych fotek mamy chyba rozszyfrowane :) oddałem w tych okolicach zapewne kilka tysięcy rzutów ale nic >70 nawet nie siadło ale nie ma co narzekać bo ilościowo było tego duuuużo, a zabawa jest najwazniejsza:) Troche mnie twoje gumy zaintrygowały .. pewnie kilka zakupię i podrzuce w czerwcu któremuś na podwieczorek Edytowane 20 Grudnia 2013 przez Sandre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 (edytowane) Hmmm ale czy tym sandaczom czasem nie zabrakło troszkę do metra?Przepiękne ryby, ale jednak ... p.s. Jak najbardziej wyglądają na metrowe. Edytowane 22 Grudnia 2013 przez hlehle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Panowie zepsuł mi się kołowrotek niby porządny DAJWA CALDIA ale pochodził dwa miesiące ? OBIAWY słychać tryby szum ciężko chodził czasem przechodziło ale wracało kołowrotek nie widział piachu ani wody dbany był panowie jaki kupić żeby po chodził tak do 700 zł /800 zł bo ja bardzo nie wiem dzięki za pomoc JAPA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi