Skocz do zawartości

Sandacze 2013

tpe

Rekomendowane odpowiedzi

Dziękuję wszystkim za gratulacje i i słowa uznania!

Święta idą, a karpia nie lubię... ;)

Ale nie mogłem tego zrobić rybie, no i swojej ukochanej rzece :)

Kilka ładnych minut spędzonych w lodowatej wodzie pozwoliło rybce odetchnąć, a mi poprawić krążenie w ręce... ;) Machnął na pożegnanie ogonem i tyle go widzieli..

post-47516-0-15137600-1387204553_thumb.jpg

Pozdrówka

Kamil

Edytowane przez Kamil Z.
  • Like 12

Endriu i Pepa, Graty fajne psiaki :)

ja coś nie mogę ostatnio połowić 6 wyjazdów bez Sandała. Albo ze mną coś nie tak albo nie mogę stanąć tam gdzie trzeba w odpowiedniej chwili :)

Moze zacznij łowić sandacze a nie psiaki,zady itp ..taki żart  B)

Edytowane przez salmon1977
  • Like 1

Dziękuję Panowie za miłe słowa. Na zdjęciach  jestem z bratem także przedstawiłem nasze zmagania...

Pierwsze dwa sandacze to metrówki o identycznej długości. Ale wagowo brata chyba cięższy (to ten pierwszy fot. z telefonu).

Zapiął go z 30m od łódki na ok 9m więc hol chwilę trwał. Po fotce i dziesięciu minutach pompowania w końcu odpłynął.

Mojego złowiłem 10 dni później w tych samych okolicach praktycznie już pod łódką więc ryba pokazała moc murowania - odpłynął bez problemów.

To chyba była sandaczowa para, miały różną budowę łba i samej szczęki. No i brata miał okrąglejszy brzuch.

Trzecia fotka to sandacz 93cm ale różnica w wielkości do tamtych jest kolosalna,

Złowione na Aetos A661MFC + ABU Revo Rocket i STX, przynęty to gumy Sebile AT Minnow chyba 10cm + główki Provocator

Pozdrawiam kolegów po kiju,

Konrad 

Myślę, że to nie jest dobry pomysł. Nie ten sezon a i zdjęcia bardzo kiepskie. Kondrad miejscówki z dwóch pierwszych fotek mamy chyba rozszyfrowane :):) oddałem w tych okolicach zapewne kilka tysięcy rzutów ale nic >70 nawet nie siadło ale nie ma co narzekać bo ilościowo było tego duuuużo, a zabawa jest najwazniejsza:) 

Troche mnie twoje gumy zaintrygowały .. pewnie kilka zakupię i podrzuce w czerwcu któremuś na podwieczorek :)

Edytowane przez Sandre

Panowie zepsuł mi się kołowrotek  niby porządny  DAJWA CALDIA  ale pochodził dwa miesiące  ? OBIAWY  słychać tryby szum ciężko chodził  czasem przechodziło ale wracało  kołowrotek nie widział piachu ani wody dbany był 

panowie jaki kupić żeby  po chodził  tak do 700 zł  /800 zł bo ja bardzo nie wiem  dzięki za pomoc   JAPA  :)