rózgaś Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Penn slamer 360. Połowa tego. Niezniszczalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek184 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Panowie zepsuł mi się kołowrotek niby porządny DAJWA CALDIA ale pochodził dwa miesiące ? OBIAWY słychać tryby szum ciężko chodził czasem przechodziło ale wracało kołowrotek nie widział piachu ani wody dbany był panowie jaki kupić żeby po chodził tak do 700 zł /800 zł bo ja bardzo nie wiem dzięki za pomoc JAPA Jak to DAJWA to może dlatego już nie działa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 rózgaś dzięki za ra wejdę na alegro a cotam słychać u ciebie byłeś na rybkach ostatnio byłem dziś na nidzie testować wobki na klenia jak chodzą trafił się szczupak 46 zaskoczył mnie przy nogach wzioł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Krzysiek 184 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Jak to DAJWA to może dlatego już nie działa hehhhee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 No Panowie piękne ryby! A u mnie tak tydzień temu taki : A tutaj jeden z kilku wigilijnych nocnych zbóji Wesołych Świąt panowie z Wrocławia! 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba666 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Gratulacje piekne sandacze.Ten drugi sandacz na woblerka sie skusił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 25 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 no no Oleix ładne rybki GRaty nie ma to jak noc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rokorok Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 (edytowane) Witam,W 2 dzień świąt gryzły aż milo:) Pozdrawiam:) Edytowane 28 Grudnia 2013 przez rokorok 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booseib Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 rokorok - gratki fajny zander na wobka, jakieś szczegóły połowu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rokorok Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 (edytowane) Dzięki,pierwszy i drugi zlowione na płytkim blaciku, na 60cm wodzie na tego samego wobka-super shad rap,mniejszy strzelil po 19 a wiekszy po 21:)pozdrawiam Edytowane 28 Grudnia 2013 przez rokorok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 (edytowane) Teraz przyznaje-lubie to Wychodzony-zasłużony Edytowane 28 Grudnia 2013 przez wildriver 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba666 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Gratulacje bo wiem jak ciezko o takie sandacze.7 wypadów na wisłe do sandomierza całe dnie łowienia i tylko jedno branie szczupak 62 cm i tyle, juz w tym roku sie podałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rokorok Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 seba666 moze popróbuj w nocy:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomus Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Gratuluję !!!! Nocny sandał - fajna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Niedawno stwierdziłem-sandacz to ryba stworzona do łowienia w nocy na woblery Gumowanie też jest fajne,ale w tym roku przekonałem się,jak potrafi walczyć sandacz zacięty w nocy na płytkiej wodzie SZOK!Nie spodziewałem się,z jaką siłą i dynamiką potrafi zrobić odjazd,jakie potrafi zrobić "spustoszenie"-jak to jeden ziomek gada Polecam wszystkim tego spróbować,bo warto! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 @wildriver- ja mam takie proste porównanie:co facet potrafi zrobić z babą jak mu się chce.......a co jak go do tego zmuszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Niedawno stwierdziłem-sandacz to ryba stworzona do łowienia w nocy na woblery Gumowanie też jest fajne,ale w tym roku przekonałem się,jak potrafi walczyć sandacz zacięty w nocy na płytkiej wodzie SZOK!Nie spodziewałem się,z jaką siłą i dynamiką potrafi zrobić odjazd,jakie potrafi zrobić "spustoszenie"-jak to jeden ziomek gada Polecam wszystkim tego spróbować,bo warto! Zgadzam się z Tobą w 100%, tylko gdzie ja te sandacze znajdę? U nas na podlasiu sandacze wychodzą żerować w zasięg woblera bardzo rzadko. To efekt doboru naturalnego. Do rozrodu przystępują ryby, które nie lubią opuszczać dołków... a najliczniejsze stadko to sześć szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KwaQ Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 (edytowane) wildriver - zazdroszcze że Wam się chce tak w nocy po tych krzakach i kaminiach śmigać jak kozica górska Niestety ale słowo spustoszenie bardziej pasuje jako określenie iż nieprawdopodobne jest jakie wędkarze potrafią zrobić "spustoszenie" ...Mało czasu Wam zostało ale nocki ciepłe to coś by się zadziało pozdro Edytowane 29 Grudnia 2013 przez KwaQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 nono rokorok w końcu Tobie królowa coś od siebie dała Rybki piękne Gratuluję !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Seba, bo tam w Sandomingo co niektórzy mają za dużo sandaczy w rejestrach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Seba, bo tam w Sandomingo co niektórzy mają za dużo sandaczy w rejestrach...Są,ale tylko w rejestrach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Mój woblerowy PB+drugi mniejszy 84cm 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Noooooo, pięknie, pięknie. Wobler? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlus75 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Piękne ryby. Gratuluję wyników i ... proszę o kolejne foty. Brawo! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi