EMMS Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Jakie złe sandały o MASAKRACJA!! Widać, że zima im sprzyja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Pięknie, gratex. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Miło popatrzeć na takie okazy.Super. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu24 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 (edytowane) Kawał maciory gratulacje , u mnie dziś kilka spinek i takie zakończenie roku Edytowane 30 Grudnia 2013 przez endriu24 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Marek , ogromne graty , przepięknej wielkości i urody rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Gratulacje @wildriver!! 2 fota rządzi. Piękny pasibrzuch! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 endriu24...co zażarł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu24 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Większość na koguty mojego wykonania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 tak myślałem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu24 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 W zeszłym tygodniu lepiej pukały na szeikery 11,5cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 (edytowane) tak myślałem! Wiem na co łowi tam 99% i nie mam dla nich kompletnie szacunku. Nie bierz tego do siebie. pozdrawiam Edytowane 30 Grudnia 2013 przez miras1983 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 (edytowane) witam kolegów jeszcze w starym roku kolega Łukasz na mówił mnie na jeszcze jeden wyjazd i takim brylantem zakańczam sezon 2013 panowie owocnego 2014 r żeby był lepszy pozdrawiam Japa Edytowane 31 Grudnia 2013 przez lukomat Fotka niezgodna z regulaminem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Catch&Release Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 A co myślicie o gumach Bass Assassina Walleye Sea Shad na sandacze to dobry wybór ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Ja używam i sobie chwalę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Catch&Release Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Ja używam i sobie chwalę... A jakie kolory sobie najbardziej chwalisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Do tej pory używałem fire tiger i chicken bone.A na sezon 2014 już kupiłem silver phantom,także zobaczymy Z assassinów używam też curly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Catch&Release Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Do tej pory używałem fire tiger i chicken bone.A na sezon 2014 już kupiłem silver phantom,także zobaczymy Z assassinów używam też curly Ja sobie zamówiłem Silver Phantom i Chicken on a chain zobaczymy czy sie cos bedzie działo ? Jesli ktos z Was ma o tych modelach i kolorach wyrobine zdanie to chętnie poczytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Catch&Release Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Ładny KABAN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Catch&Release Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 (edytowane) A co powiecie o Penn Battle 3000 do ATC MBV 663 198 m, moc od 10-17lb, 7-21gr ? Nadaje sie czy wybralibyście cos innego jesli tak to co ? Ten kijek jak i wspomniany Penn Battle 3000 ma byc uzywany do kogutów 18-25 g. Edytowane 28 Lutego 2014 przez Catch&Release Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 A czy wszystkie te kwestie musimy poruszać w wątku o zeszłorocznych już sandaczach? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greku35 Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 A co powiecie o Penn Battle 3000 do ATC MBV 663 198 m, moc od 10-17lb, 7-21gr ? Nadaje sie czy wybralibyście cos innego jesli tak to co ? Ten kijek jak i wspomniany Penn Battle 3000 ma byc uzywany do kogutów 18-25 g.Człowieku, to nie ten wątek !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Catch&Release Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 (edytowane) Człowieku, to nie ten wątek !!!Człowieku jak nie chcesz odpowiedziec na pytanie to twoj interes. Forum jest o sandaczach z zeszłego roku to fakt, ale w niczym to przeszkadza zeby zasięgnąc wiedzy o sprzecie czy sie nadaje na taka "orke" co przekładałoby sie na sukces w połowach lub tez porażkach o których mozna sie podzielic po przyszłym sezonie tak jak robisz to teraz opowiadając o 2013r !!! Edytowane 2 Marca 2014 przez Catch&Release Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Temat sandacze zostawmy sandaczom, poszukalem za ciebie , masz i nie dyskutuj http://jerkbait.pl/topic/15622-penn-battle/?hl=%2Bpenn+%2Bbattle 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Wątek, zgodnie z tytułem, dotyczy sandaczy złowionych w 2013.Trzymajcie się tematu, posty nie związane z tematem będą usuwane. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi