Hipolos Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 ŁO MATKO, spać to ja dziś nie idę bo jak weźmie....... maek7 GRATY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 gratulki wszystkim za ładne okazy! Co prawda trochę za wcześnie na naszej Wisełce na zandery ale spadek temperatury z wtorku na środe widocznie spasował perłookim pasiakom i kilka udało się wydoić.To największy okaz z owej nocki - nie mierzony i szybko po fotce wypuszczony Uploaded with ImageShack.us złapany standardowo na leviathana przy baaardzo wolnym wachlowaniuPiekny smok, gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maek7 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Grunwald1980 chyba jestes dziś pijany! Ale ja też, więc witaj w klubie pozdro Mordeczko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greed111 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 @maek7 dawno nie widziałem tak pięknego smoczyska... graaaaty ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Gratulacje WSZYSTKIM łowcom.Ja niestety mam fatum sandaczowe . W tamtym roku przerzuciłem się tylko najpierw na spining i łowiłem kogutami i gumami a w tym roku casting i w sumie przez 2 lata prawie nic - 2,3 niewymiarki Do ubiegłego roku łowiąc na martwą rybę , filet , owszem , wyniki były . Ale spining i casting na razie to totalna porażka .Nastawiam się w 99% tylko na sandacza .W końcu nauczę się go łowić ........................chociaż jak patrzę na wyniki tych co są "specjalistami sandaczowymi" na mojej wodzie to widzę że także ciągle i niezmiennie spływają o przysłowiowym kiju . Sam nie wiem co o tym sądzić ? Totalna studnia . Mówią ( łowcy sandaczowi na Przeczycach) że sami nawet podbić nie mają .Totalny brak ryby ?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
000kamyk000 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 @maek7 chyba będzie trzeba się do Ciebie zapisać na te korki z Leviathan'a :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daaaro Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 staszek , a widziałeś żeby ktoś wypuścił sandacza? Ja raz tylko niestety, wszytsko zeżrą jak świnie.Może mniej ryby jest i to jest powód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 No, ja wypuściłem kilka ............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maek7 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 @maek7 chyba będzie trzeba się do Ciebie zapisać na te korki z Leviathan'a :D To zapraszam!! Nie zapomnij tylko ze sobą szeciopaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadekb Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 To zapraszam!! Nie zapomnij tylko ze sobą szeciopaka A można wiedzieć kiedy następny wolny termin?Są rabaty przy większych grupach zorganizowanych?Coś mi mówi, że bym paru chętnych zebrał.Koniec offtopa, jeszcze raz gratki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
000kamyk000 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 (edytowane) Maek7 na pewno się odezwę. Czekam tylko aż Tomy podeśle parę cudeniek,a do tego sześciopaka dorzucę jeszcze coś na wyostrzenie zmysłów Edytowane 5 Sierpnia 2013 przez 000kamyk000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sproket77 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 gratulki wszystkim za ładne okazy! Co prawda trochę za wcześnie na naszej Wisełce na zandery ale spadek temperatury z wtorku na środe widocznie spasował perłookim pasiakom i kilka udało się wydoić.To największy okaz z owej nocki - nie mierzony i szybko po fotce wypuszczony Uploaded with ImageShack.us złapany standardowo na leviathana przy baaardzo wolnym wachlowaniuMożesz coś więcej napisać na temat techniki prowadzenia tej przynęty i w jakich miejscówkach się sprawdza ??? pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maek7 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 (edytowane) Możesz coś więcej napisać na temat techniki prowadzenia tej przynęty i w jakich miejscówkach się sprawdza ??? pzdr. Co Ci mogę napisać... łowie przeważnie na mojej Krakowskiej Wiśle. Mam sprawdzone miejsca gdzie koryta obcykane na tip-top. Prowadzenie leviathana nie jest trudne jeśli znasz wodę. A w skrócie: polecam wachlarz z prowadzeniem woba tuż przy gruncie z zachowaniem migotliwej pracy . Kamieniste dno gdzie głębokość nie przekracza 2-3 metrów. Prowadzenie w głębokiej rynnie tylko z nurtem... nad resztą popracujcie sami. Mogę doradzić tylko że przy bobrowaniu dna tym wobiem przydaje sie szybki, sztywny kij. Dla mnie ma to duże znaczenie przy odróżnieniu brania od zaczepu czy uderzenia o kamień. Wg mnie efektowność duża, ale wadą jest to że, często trzeba ostrzyć/wymieniać kotwy co bywa uciążliwe. Mimo to warto... pomogłem niewiele ale jak co to poradzę jeszcze w miarę możliwości... Kamyk - jak co to wal na priva i zorganizujemy ustawkę Edytowane 7 Sierpnia 2013 przez maek7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Ostatnio miałem puste walnięcie w Leviathana, ściągany powoli w pół wody. Powyżej wobka na pletce miałem śluz, więc wiadomo co to za chytrusek Niemniej na korki tez bym się zapisał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Nie odwiedzalem forum kilka tygodni a tu takie rybska na krakowskiej Wiśle wyjeżdżają z wody. Gratulacje Maek! Klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek-1975 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Taki sobie zanderek z odry. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lokoko83 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Oto dowód że nie sprzęt łowi ryby a kunszt łowcy, wyjęty na bambusa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLONIAb Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Cudeńko, w jakiej porze (zdjęcie w pełnym słońcu) i na co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek-1975 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Rybka na kopyto relaxa a branie koło godziny 12ej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANTHEO Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 wracam sobie z urlopu, zaglądam na forum a tu takie rybska , a Maek7 szokujesz tymi fotami....coś pięknego, widząc miniatury myślałem że to głowacica, a tu taki pies gigant....wielkie gratulacje dla wszystkich szczęściarzy, u mnie niestety kolejny jakiś nieudany za bardzo rok, ale......może jesień przyniesie jakąś fotkę do wrzucenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojny83 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Leszek 1975 - piękna ryba i piękna fotka.Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwaldi1970 Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Leszek 1975 ładny mętnooki, gratulacje. Odra naradza wytrwałym łowcom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pickok Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Piekna rybka gratulacje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio 77 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 WitamKilka fotek z zeszłego czwartku. Zameldowało się kilka ryb wstawiam fotki najfajniejszych czterech.Przedział 94-97cm.Łowisko zbiornik zaporowy,godzina 5,30 -8,30Sprzętowo MHX 2,13 15 lb kręciołek stella 4000,plećka 0,15.Kolega PawełBatson do 28g 2,40 kołowrotek 2500 plećka 0,19.Przynęta kopyto relax 7 cm. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maek7 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 kondzio77 dowaliłeś pieknie do pieca!! ...i dobrze bo juz przygasało! Piękne fociurki z pięknymi sandałkami - Graty!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi