krzysiek Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Niesamowita sesja, fotki zwalają z nóg... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bluzer Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Przepiękne! Szczerze gratuluje,fantastyczne smoki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio 77 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Koledzy jeszcze raz dziękuje za miłe słowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio 77 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Gratuluję pięknych ryb.Qrcze ja mażę o jednym takim rocznie a tu kilka w 3h.Mistrzostwo świata.Mam tylko nadzieję że ŹLI ludzie nie podpatrzyli miejsca połowu i że te rybki jeszcze trochę popływają i może komuś innemu sprawią tyle przyjemności co wam.Pozdrawiam i jeszcze raz gratuluję.WitajWłaśnie dlatego nasze łowienie zakończyło się o 8,30.Bo źli ludzie wypłynęli na wodę i nie chcieliśmy kusić losu.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 WitajWłaśnie dlatego nasze łowienie zakończyło się o 8,30.Bo źli ludzie wypłynęli na wodę i nie chcieliśmy kusić losu.Pozdrawiam Witamy w chorym kraju - Polsce.Żeby normalny człowiek musiał kończyć łowienie w obawie przed mięsiarstwem..... Szczerze Wam współczuję, chociaż po takim połowie to już chyba mieliście dość Nałowiliście się U mnie na podwórku po oknami mieszkańcy wykopali ławki i schowali je, żeby żuliany/żule nie siedziały i nie darli mordy przez całą noc.Masakra jakaś. Wielkie gratulacje ! Łówcie dalej coraz większe !!! Slavo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Gratulacje, smoki jak... smoki! Znam ten ból... nieee, nie bierze panie, bez trącenia i idę dalej. Byle nie trafić chociaż średniego bolka przy kimś. A zazwyczaj na swoje miejscówki robię znaczną kilometrówkę i szosą i później piechotą. Bo już takie mniej konsumpcyjne niż sandacz ryby trzeba "kitrać przed wiarą". Ech Połamania!PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmr1 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Panowie, szacun. Nic więcej nie mogę napisać, palce świerzbią żeby korbą zakręcić nad ukochanym Bugiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KolegaPoKiju Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 WitajWłaśnie dlatego nasze łowienie zakończyło się o 8,30.Bo źli ludzie wypłynęli na wodę i nie chcieliśmy kusić losu.PozdrawiamWiesz co kolego ? Też mam tak czasami że wolę nie zapiąć rybki żadnej przy kimś. Po prostu wiem że zaraz telefon za telefonem całe miasto wie że tu i tu coś można wyjąć z wody. Smutne. Pociesza fakt że królowa jest pełna miejsc niedostępnych dla osób które okazyjnie tylko wpadają nad wodę i nie pchają się specjalnie w krzaki, nie wjeżdżają autem w dziury i nie robią kilometrów nad wodą. Liczę że będę sukcesywnie odnajdował takie miejsca. Kondzio 77 pojechał z fotkami po całości Ja mam jak na razie największego sandaczyka 71cm ale nie powinienem zaliczać jako PB bo wyjęty ze stawku rekreacyjnego... Wisła dała mi 60cm i jak na razie większego nie trafiłem. Mam nadzieję że na jesień się to zmieni Połamania kijów na mętnookich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pstrongmen75 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Wodę znam doskonale, więc tym bardziej szczerze GRATULUJĘ połowu ! Trzeba jednak przyznać, że w porównaniu z zeszłym rokiem w tym sezonie woda zwyczajnie ożyła. Życzę dalszych sukcesów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 nocny Sandacz 65 cm na mojego woblera 9 cm złowiłem jeszcze wiele wiele mniejszych Sandaczy oraz pięknego klenia 46 cm jako przyłów , pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wookash Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Wczorajszy wypad nad wodę zaowocował 2 sandaczami 74 i 70 cm. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Ładny sandaczyk co to za woda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wookash Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Prywatny zbiornik po piaskowni z zakazem łowienia(tylko dla znajomych) głebokość 10m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech_B Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Prywatny zbiornik po piaskowni z zakazem łowienia(tylko dla znajomych) głebokość 10m. Czy to zbiornik Bie..k ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Głębokość do 26m... oj spędziło się tam czasu,oj spędziło.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wookash Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Czy to zbiornik Bie..k ? Bliskie okolice Kielc ale nie to co myślisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech_B Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Głębokość do 26m... oj spędziło się tam czasu,oj spędziło.... Z ciekawości. Ryby wyciągane z takiej głębokości przeżywają dekompresję ? Bliskie okolice Kielc ale nie to co myślisz. Myślałem że bardziej w zachodniopomorskim Wszystkie te żwirownie bardzo podobne do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 ..przy wolnym i spokojnym holu tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadekb Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 (edytowane) Przy okazji lużnego spacerku po odcinku gdzie nigdy nic nie brało coś jednak wzieło.Fajne branie - po prostu zgaśnięcie pracy prawie zatrzymanego w miejscu woblerka.Cieszy, bo na mojej wodzie to niestety żadkość. Edytowane 2 Września 2013 przez tadekb 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mathew Forest Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Gratulacje Tadeusz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Zbliza sie jesien wiec widze ze Tadku powolutku sie rozkrecasz Gratuluje i zycze kolejnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 4 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Gratulacje sandokanów wszytkim.Szczególnie tych smoków Konrad Wczoraj w duecie z sumkiem,taki oto zander z Wisły pozował do zdjęć To był dobry dzień 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 4 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Ale piękny sandał, gratulacje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 4 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Marek chyle czola piekne smoczyska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maek7 Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Wildriver, taki sandał w dzień na Wiśle to nie lada wyczyn! I to z brzegu, przy takim wietrze... i w ogóle Napisz coś więcej! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi