Skocz do zawartości

Sandacze 2013

tpe

Rekomendowane odpowiedzi

Gratuluję pięknych ryb.

Qrcze ja mażę o jednym takim rocznie a tu kilka w 3h.

Mistrzostwo świata.

Mam tylko nadzieję że ŹLI ludzie nie podpatrzyli miejsca połowu i że te rybki jeszcze trochę popływają i może komuś innemu sprawią tyle przyjemności co wam.

Pozdrawiam i jeszcze raz gratuluję.

Witaj

Właśnie dlatego nasze łowienie zakończyło się o 8,30.

Bo źli ludzie wypłynęli na wodę i nie chcieliśmy kusić losu.

Pozdrawiam

Witaj

Pozdrawiam

Witamy w chorym kraju - Polsce.

Żeby normalny człowiek musiał kończyć łowienie w obawie przed mięsiarstwem.....  Szczerze Wam współczuję, chociaż po takim połowie to już chyba mieliście dość :)  Nałowiliście się :)

U mnie na podwórku po oknami mieszkańcy wykopali ławki i schowali je, żeby żuliany/żule nie siedziały i nie darli mordy przez całą noc.

Masakra jakaś.

Wielkie gratulacje !  Łówcie dalej coraz większe !!!

Slavo

Gratulacje, smoki jak... smoki!  :lol: 
Znam ten ból... nieee, nie bierze panie, bez trącenia i idę dalej. Byle nie trafić chociaż średniego bolka przy kimś. A zazwyczaj na swoje miejscówki robię znaczną kilometrówkę i szosą i później piechotą. Bo już takie mniej konsumpcyjne niż sandacz ryby trzeba "kitrać przed wiarą". Ech  :rolleyes: Połamania!

Pozdrawiam
Grzesiek

Witaj

Pozdrawiam

Wiesz co kolego ? Też mam tak czasami że wolę nie zapiąć rybki żadnej przy kimś. Po prostu wiem że zaraz telefon za telefonem całe miasto wie że tu i tu coś można wyjąć z wody. Smutne. Pociesza fakt że królowa jest pełna miejsc niedostępnych dla osób które okazyjnie tylko wpadają nad wodę i nie pchają się specjalnie w krzaki, nie wjeżdżają autem w dziury i nie robią kilometrów nad wodą. Liczę że będę sukcesywnie odnajdował takie miejsca. 

Kondzio 77 pojechał z fotkami po całości :) Ja mam jak na razie największego sandaczyka 71cm ale nie powinienem zaliczać jako PB bo wyjęty ze stawku rekreacyjnego... Wisła dała mi 60cm i jak na razie większego nie trafiłem. Mam nadzieję że na jesień się to zmieni :) Połamania kijów na mętnookich :)

Głębokość do 26m... oj spędziło się tam czasu,oj spędziło....

Z ciekawości. Ryby wyciągane z takiej głębokości przeżywają dekompresję ?

Bliskie okolice Kielc ale nie to co myślisz.

Myślałem że bardziej w zachodniopomorskim ;) Wszystkie te żwirownie bardzo podobne do siebie  :)