wujek Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Dobra ryba i fajne zdjęcie, gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Pięknie się rozkręciłeś Marku, bolenie, sum i teraz ten pięknie sfotografowany sandacz. Brawo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Dzięki Pany Roko i za fotki thx (kumpel wczoraj też połowił-sum 100++ i bolek) Wildriver, taki sandał w dzień na Wiśle to nie lada wyczyn! I to z brzegu, przy takim wietrze... i w ogóle Napisz coś więcej! Maek przy Twoim smoku to mój jest tylko średniaczkiem Sprawa jest dosyć prosta.Po prostu w niedawno znalezionej miejscówce jest 10 metrów głębokości i kamienie leżą na dnie... Sprzęt operacyjny to patyk St.Croix LE 2,9 do 1 oz z plecką 20lb PP i dość grubym przyponem stalowym,młynek StellaFA4000.Guma-seledynowy terminator na głowiźnie 32 gramy Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Gratuluję Koledze @wildriver przepięknego sandacza i pięknych zdjęć. TO JEST TO !!! Slavo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
euzetet Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Szacun:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Piekny Wislany sandacz i bardzo udane fotografie na pamiatke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Sliczny zloty Psiak, ogromne i najszczersze Gratulucje! Wkoncu i mi sie trafil Rodzynek, moje nowe PB 80cm ;DSETUP:Major Craft Basspara 63MShimano Chronarch 51ELinka Illex Sportster 12LB (Nylon)Wobek Illex Squirrel 76SP w kolorze NF Wakasagizdr 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 No prosze z ryb na psy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Hahhaa niezle sie usmialem :-) UL zbiera kurz w stojaku powoli. Teraz czas okonia i sandacza. Choc do konca miesiaca chce z kumplem wyskoczyc na jedna fajna rzeczke na ostatnie w tym roku klenie pstragi i kto wie moze nawet brzany :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiningista Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 (edytowane) Dziś takie oto dwa średniaki ~65 cm połakomiły się na Keitecha Swing Impact Fat 4,8". Rzuty z narożnika u samej podstawy ostrogi na rzece Waal w Holandii. Przy okazji sandaczowania siadł jeszcze średni bolek na gumę Spro Komodo 11 lecz spiął się z winy dokręconego hamulca. "Ugryzł" pod samymi nogami tzw. krótki dyszel, dwa szybkie odjazdy i koniec. Edytowane 12 Września 2013 przez spiningista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 (edytowane) Sandaś z nowej miejscoofky Poooszedł Edytowane 15 Września 2013 przez wildriver 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 16 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Śliczny sandał i śliczna miejscówka ....jaka ta Wisełka czysta tam u Ciebie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greed111 Opublikowano 16 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Coś pięknego gratulejszyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 16 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 (edytowane) Piękny sandaczyk @wildriver, jakie kolory I do tego na gumę, którą bardzo często sam łowię, hihi Gratuluję ! Slavo P.S.Poproś fotografa żeby tak Cię/ryby nie obcinał Edytowane 16 Września 2013 przez Slavobeer 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manonegra13 Opublikowano 16 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Piękny zender i piękna miejscówka. Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 16 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Ehhh.. Sandacz z rzeki to jest to . Mam nadzieję, że i mi kiedyś będzie dane wybrać się i złowić :] Piękny..Moje gratulacje. PS. 80+? :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander Hunter Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 PS. 80+? :]No gdzie max 67 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 (edytowane) No gdzie max 67Ale o którego chodziło? Tego co ty Zander złowiłeś?Bo nie wiem czy mam odpowiadać Edytowane 17 Września 2013 przez wildriver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander Hunter Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Ale o którego chodziło? Tego co ty Zander złowiłeś?Bo nie wiem czy mam odpowiadać Nie odpowiadaj broń boszche Ja wiem, Ty wiesz inni nie muszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Nie odpowiadaj broń boszche Ja wiem, Ty wiesz inni nie muszą Dlaczego miał bym nie odpowiedzieć?Ten ostatni miał 71 cm....może nie wygląda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Wygląda, ale już się bałem że napiszesz te 80+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Dobra tam,sandacz pozdrawia inne sandacze 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osin Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Witam, a to taki tam 72 cm, czystej krwi narwiańskiej 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 SANDACZ.jpg Witam, a to taki tam 72 cm, czystej krwi narwiańskiej Jak na moje oko to sandacz RIP. Takich tu nie publikuje sie... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 A już mi się wydawało, że coś mam ze wzrokiem... Suchy, mętne oko. Biedny taki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi