Artech Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Nie chcę siać fermentu ale jak to jest 70+ to bardzo niefortunne ujęcie tego sandałka.Nie chcem ale muszem...żałosne... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
covent Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Postaram się następnym razem na wyciągniętych rękach przed obiektywem zaprezentować sandacza. Będzie wyglądała na metrówkę. Zdjęcie robione z końca łódki, może dlatego wygląda na mniejszą rybkę. Na tym zdjęciu przecież masz wyciągnięte ręce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 ale wam się nudzi, fajna ryba, ile by tam nie miała 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 (edytowane) Fajna. Nie powiedziałem że nie. Poprostu niefortunne ujęcie 70taka+ w stylu na "wyciągnięte łapki".Wystarczy obadać zdjęcie Wildrivera kilka stron wstecz ryby która miała 71 cm. To świadczy tylko o tym że postura łowcy i odległość od obiektywu może zmylić nasz zmysł oceniania wielkości. Nie chcem ale muszem...żałosne... jak napisałem wcześniej nie chciałem zasiać fermentu tylko zwrócić uwagę na tą jakże subtelną różnice w ustawieniu fotki. Pozdrawiam łowcę i strażnika miejskiego Artecha również. Edytowane 4 Października 2013 przez Gobio Gobio 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Tak ogólnie...zima zawitała do Polski bardzo wcześnie tego roku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 (edytowane) minionej nocy pewnie gryzły Sandałki a ja nie mogłem jechac a było -4 Edytowane 4 Października 2013 przez Zanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KODZAK1234 Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 ma 70 na bank kwestja ujecia ja tez mam zdjecia 70 i wygladaja jak sledz gratulacje lowcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Widze ze niektorzy lubia zgadywanki to macie cos nowego. Ile mial Oprocz tego byly jeszcze 4 maluchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 62 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 (edytowane) @Claudio to by nie bylo nawet na forumowe minimum a takich ryb nie wrzucam Edytowane 6 Października 2013 przez Gugcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Sandaczowanie Z dziś , 73 cm .Jaxon XT PRO , Red arc 10300,Power pro 0.15 , Kopyto relaxa na 15 gr główce , rzeka Odra.Pozdrawiam ! 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Gratuluje Michał Ładny odpasiony zanderek a i miejscówka bliska. PozdrKarol 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 taki coś grubiutki gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 @bryka, fajny, grubiutki W niedziele na LŚO za psiakami ganiasz, czy warto jeszcze pod wierzchem czegoś niezębatego poszukać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Gratki Michal fajny jesienny spaslaczek. Wrzucam 2 fotke rybki z poprzedniej strony i rozwiarze rebusa - 70tak. Dlatego nie ma co sie czepiac mysle bo jesli ktos naprawde sciemnia to tak naprawde oszukuje samego siebie Sprzetowo wygladalo to tak: Kijek Evegreen Tactics the TempestMlynek Daiwa Zillion Type RPletka Shimano Aspire dynema 20lb + 1,2m FC 16lbGuma to 14cm Fox Fire Tail na 28gr. zdr 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzoza Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Wczorajsza ryba dnia, 74cm Jeden z 63 sztuk jakie złowiłem w pięć godzin. Razem z kolegą mieliśmy 98 sztuk, czyli niezły wynik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Wczorajsza ryba dnia, 74cm Jeden z 63 sztuk jakie złowiłem w pięć godzin. Razem z kolegą mieliśmy 98 sztuk, czyli niezły wynik Coooooooooooo???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzoza Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Dziewiećdziesiąt osiem sztuk we dwóch w jeden dzień z jednej łodki, na dwóch wędkarzy. Dobry wynik ale znam lepsze. Myślę, że sam dociągnął bym wczoraj na spokojnie do setki, gdybym znalazł bestie wcześniej. Chyba nie muszę dodawać, że łowisko nie w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endzik22 Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Na hodowlanym tak biora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 hahahhaha a łódek gęsto jak w polsce ładny zanderek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Przepraszam , ale nie wierzę.Wychodziłoby że co 5 minut , przez 5 godzin non stop, wyciągałeś sandacza .Zarzucenie, hol niemałych w sumie ryb , odczepienie i wypuszczenie -5 minut. I powtarzamy.........NiemożliweBo wtedy byś na przykład padł na "pysk" z przemęczenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Staszek...gdybyś znalazł się w takiej sytuacji, na pewno byś nie padł ze zmęczenia, chyba że po wędkowaniu(adrenalina by nie pozwoliła) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 pewnie nie wszystkie były takie duże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Wczorajsza ryba dnia, 74cm Jeden z 63 sztuk jakie złowiłem w pięć godzin. Razem z kolegą mieliśmy 98 sztuk, czyli niezły wynik Nuuuuuuuuuuuuuuuda! A gdzie miejsce na idealne warunki atmosferyczne, temp. wody, idealne dobieranie główek i gum godzinami.... Mimo wszystko, gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Wczorajsza ryba dnia, 74cm Jeden z 63 sztuk jakie złowiłem w pięć godzin. Razem z kolegą mieliśmy 98 sztuk, czyli niezły wynik Trafiłeś na "wieeeeeeeelkie ŻARCIE"Zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi