Skocz do zawartości

Sandacze 2013

tpe

Rekomendowane odpowiedzi

Fajna. Nie powiedziałem że nie. Poprostu niefortunne ujęcie 70taka+ w stylu na "wyciągnięte łapki".

Wystarczy obadać zdjęcie Wildrivera kilka stron wstecz ryby która miała 71 cm. To świadczy tylko o tym że postura łowcy i odległość od obiektywu może zmylić nasz zmysł oceniania wielkości.

Nie chcem ale muszem...

żałosne...

jak napisałem wcześniej nie chciałem zasiać fermentu tylko zwrócić uwagę na tą jakże subtelną różnice w ustawieniu fotki. Pozdrawiam łowcę i strażnika miejskiego Artecha również. Edytowane przez Gobio Gobio
  • Like 1

Gratki Michal fajny jesienny spaslaczek. 

Wrzucam 2 fotke rybki z poprzedniej strony i rozwiarze rebusa - 70tak. Dlatego nie ma co sie czepiac mysle bo jesli ktos naprawde sciemnia to tak naprawde oszukuje samego siebie  ;)

Sprzetowo wygladalo to tak:

Kijek Evegreen Tactics the Tempest

Mlynek Daiwa Zillion Type R

Pletka Shimano Aspire dynema 20lb + 1,2m FC 16lb

Guma to 14cm Fox Fire Tail na 28gr.

zdr

post-48077-0-12712900-1381070658_thumb.jpg

• Like 2

Przepraszam , ale nie wierzę.

Wychodziłoby że co 5 minut , przez 5 godzin non stop, wyciągałeś sandacza .

Zarzucenie, hol niemałych w sumie ryb , odczepienie i wypuszczenie -5 minut. I powtarzamy.........

Niemożliwe

Bo wtedy byś na przykład padł na "pysk" z przemęczenia .

Wczorajsza ryba dnia, 74cm

rutday.jpg

Jeden z 63 sztuk jakie złowiłem w pięć godzin. Razem z kolegą mieliśmy 98 sztuk, czyli niezły wynik :D

Nuuuuuuuuuuuuuuuda! :D A gdzie miejsce na idealne warunki atmosferyczne, temp. wody, idealne dobieranie główek i gum godzinami.... :D

Mimo wszystko, gratulacje ;)