payara Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 3y lata walczyłem o te szczęscie na swoich główkah dziś dzien dziecka 15 minut wedkrz wpuścił mnie na głowkę, 3 szczubełki i m.óje nowe pb nei mierzone nie warzone pływa heja bananna"Lubię to"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 To jest ten co skończył 8 klas podstawówki i ma 16 świadectw ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Ej Panowie...doszukajmy się tu jakiejś głębszej treści. Hmmm może to kod da Vinci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 (edytowane) zedytowałem post na górze po trzeźwemu, i dodałem fotkę. Edytowane 25 Października 2013 przez FRS1985 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 piękny sandał ,gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Piękna ryba! Chyba jednak ważona, a nie mierzona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Miodzio lodzio :-) wygląda na długiego i jaki grubaśny :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Ależ klocek. Też bym się z alkoholizował po takiej sztuce ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Ależ klocek. Też bym się z alkoholizował po takiej sztuce ! właśnie tak było bo to mój nowy rekord w sandokanach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Zagryzł ok. godziny 15ej w szcerym słoneczku na niedużej wodzie. Sprzetowo inazuma flash do 30g okuma alumina 3000 Sufix herculine 0.13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiningista Opublikowano 26 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Dzisiejszy, taki sobie ale fajny 65+Były jeszcze 3 inne ale wszystko poniżej 60cm (bez fotek, tylko cmok, cmok i do następnej soboty) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 26 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 na tle takiego, wręcz letniego nieba, eh fajnie fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek Kleń Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 ruszaja się panowie zanderki nad oderką dziś 2 ryby wyjęte w tym taki koło 70 i jeden skrócik do tego spad podczas holu i pare pustych strzałów . Jest coraz lepej jeszcze tylko przymrozki jakieś by się przydały sprzętowo TD 10/28g Shimano ELF 4000 PP 14 ILBS na szybkim opadzie brania zarówno w samym warkoczu jak i na spokojnej wodzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 (edytowane) Mam nadzieje ze na Wisle tez beda mialy apetyt Gratuluje Zenderka Edytowane 31 Października 2013 przez krakus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti24 Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Na Odrze zanderki juz od miesiaca sa ruchome przynajmniej tej dolnoslaskiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meyger Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Dzisiejszy, taki sobie ale fajny 65+Były jeszcze 3 inne ale wszystko poniżej 60cm (bez fotek, tylko cmok, cmok i do następnej soboty)Ładniutki. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Na Wiśle wala w co popadnie w środku dnia, dziś takie 60-70 cm skusiły się na Sieka M i 2'' Kaitech z 4g głowką. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxy77 Opublikowano 1 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Mam nadzieje ze na Wisle tez beda mialy apetyt Gratuluje ZenderkaWitam, u mnie nad Wisłą sandacze dobrze ze mną współpracują. Na każde wyjście nad rzekę z wody wyjeżdża po kilka sztuk, choć rozmiarowo to tak między 50-65cm. Większość lowiona tylko w obrębie 2 główek poniżej sporej łachy gdzie głębokość dochodzi do 7 metrów. Ewidentnie mieszka tam też kilka większych ryb z wąsami, ale jak do tej pory żaden się nie pomylił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek Kleń Opublikowano 1 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Na Odrze zanderki juz od miesiaca sa ruchome przynajmniej tej dolnoslaskiej... arti ja okupuje głównie odre w okolicy Zielonej Góry i tym roku coś nam sie zedki spóźniły może przez te ciepłe dni nie wiem jak już dziubały to fakt ale w nocy dzienne łowienie bez efektów większych w końcu przyszły chłodniejsze noce i poczuły chyba w ogonach że idzie powolutku zima i trzeba mase zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arcybiskup Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Kolego Kostek a gdzie mniej więcej jedziesz na sandacza bo ja w tym roku zacząłem i znalazłem jedynie 2 główki w cigacicach ale tylko małe biorą :/ 7 sztuk zlowionych na początku października a teraz długo cisza jedynie szczupaki na tych główkach zlowilem tydzień temu... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 (edytowane) Kolego Kostek a gdzie mniej więcej jedziesz na sandacza bo ja w tym roku zacząłem i znalazłem jedynie 2 główki w cigacicach ale tylko małe biorą :/ 7 sztuk zlowionych na początku października a teraz długo cisza jedynie szczupaki na tych główkach zlowilem tydzień temu... Pozdrawiam Niech będzie pochwalony Wasza emisjo. Edytowane 2 Listopada 2013 przez Artek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek Kleń Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Arek a od której rzeki strony ty jeździsz od samej zielonej czy od wiosek ? ja dużo pracy w tamtym roku poświęciłem na badanie wody przynęt i wyczekiwaniu na sandaczowe żarcie dokładnie ci nie podam gdzie ale ogolnie mogę ci pomoc w szukaniu wiem że to wiele razy było pisane i nie uważam się brań boże za specjaliste od łowienia sandaczy bo dużo pracy przede mna. A więc początek jesieni to głownie główki z dołkami do 3 m najlepiej kamieniste im niższa temperatura tym większych dołów szukam a podsztawa to ciche zachowanie na miejscówce bo sandacze nie koniecznie musza stać daleko od brzegu ... Najlepiej jak najwięcej być nad woda i szukac, kombinowac a efekty same przyjdą. Im więcej czasu przynęta bedzie w wodzie a nie poza nią tym większa szansa na rybe życia Pozdrawiam i połamania na rybachKostek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arcybiskup Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Ja od strony portu zazwyczaj jestem. Próbowałem w pomorsku ale tam to zupełnie zagubiony jestem bo główki zostały przebudowane a raczej wał na dość sporym kawałku i zazwyczaj wieje jak cholera. Dzisiaj może pojadę pod wieczór na port spróbować bo dotychczas tam najlepsze wyniki mmiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endzik22 Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Z To Ja od strony portu zazwyczaj jestem. Próbowałem w pomorsku ale tam to zupełnie zagubiony jestem bo główki zostały przebudowane a raczej wał na dość sporym kawałku i zazwyczaj wieje jak cholera. Dzisiaj może pojadę pod wieczór na port spróbować bo dotychczas tam najlepsze wyniki mmiałem Z Twojej wypowiedzi wnioskuje ze lapiesz je na tarlisku przy porcie, takze kolego powiem Ci ze to nie etyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy6 Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Z To Z Twojej wypowiedzi wnioskuje ze lapiesz je na tarlisku przy porcie, takze kolego powiem Ci ze to nie etyczne. Przepraszam, ale jakie tarlisko w listopadzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi