brando Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 7+na gumke dragon lunatic pro&32 gramy ołowiu.Branie zdecydowane i mocne,w drugim rzucie Jeszcze są nie zmrożone i walczą świetnie Fotki z kalkulatora,ale nie takie złe wyszły. Pekne ma oczy:) Olbrzymie takie, widać jego skupienie do fotki. Gratulacje! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter4127 Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 fajnie zaprezentował swoje ząbki :)jeden z kilkuŁadny sandał, ale bardziej gratuluje wielkiego klenia z filmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilos Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilos Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 (edytowane) Regulamin umieszczania zdjęć na forum znajdziesz tutaj: http://jerkbait.pl/topic/3139-zasady-umieszczania-zdj%C4%99%C4%87-na-forum-jerkbaitpl/Zapoznaj się z nim zanim wstawisz zdjęcie. ostatniej nocki wziął z opadu na 5 cm gume nie jest ogromny ale zyciówka wiec warto sie pochwalic sorki za jakosc zdjecie z telefonumiał 57 cm Edytowane 11 Listopada 2013 przez mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 (edytowane) A mnie wczoraj taki zagryzł Slavo zapomniałem napisać o szczegółach:KIjek Dragon Guide Select Thrill 2,9 7-28g, kręcioł Shimano GT-RB 4000, plećka 0,16 DaiwaGumka Mann'sa 3" zielona z brokatem (klasyka ) na 15g główce, na kolory typu perła/czarny grzbiet, białe, zielone z kolorowymi ogonkami, czerwony z brokatem i jakieś inne "rzygowate" brać nie chciały Woda o temperaturze 10 st.C, wieczorem szła mocno w górę, rano jak byłem nad wodą, spadałała i to mocno. Miejsce to klatka obok słabo widocznego warkocza, raczej płytko. Ryba wzięła bardzo mocno w opadzie, mimo, że nie była ogromna, walczyła na prawdę dzielnie jak na sandacza. Edytowane 11 Listopada 2013 przez Slavobeer 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybak44 Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 gratulacje Sławozbirze !!! on miał być mój !! piękny złoty zeder Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilos Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 gratulacje ładny rzeczny rozbójnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 gratulacje Sławozbirze !!! on miał być mój !! piękny złoty zeder Mówiłem, żebyś jechał ze mną.... Miałbym komu fotki robić, ładniejsze by były A tak to się męczyłem ze statywem z rybką w podbieraku co by się nie zachłysnęła powietrzem z podwrocławskich wiosek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grayo Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 fajnie zaprezentował swoje ząbki :)jeden z kilkuco to za wobek? Ktoś wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 co to za wobek? Ktoś wie? To wobek @Oleixa wytwarzany zapewne przez samego @Oleixa A nazwa jego...... hmmmm Michał!!! @Oleix jaki to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariusz262 Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 co to za wobek? Ktoś wie?To BONITO chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grayo Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 właśnie ster niby jak w bonito ale nie jestem pewien, możliwe że i Oleix sobie wstawia podobne stery a wobek wydał się ciekawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oland Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 To wobek @Oleixa wytwarzany zapewne przez samego @Oleixa A nazwa jego...... hmmmm Michał!!! @Oleix jaki to?Oleix-Mullet Fish - fajny woblerek . Michał łowi tylko na swoje wyroby woblery tylko swoje , gumki również ,cykady ,wirujące ogonki,zabrał się za wędki ,tylko czekać jak będzie robił swoją żyłkę 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oland Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 http://predator-fishing.pl/oleixmullet-fishjelec-p-895.html coś takiego tylko inne malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 A mnie wczoraj taki zagryzł Slavo Sandaczyk 10.11.01.jpg Sandaczyk 10.11.03.jpg zapomniałem napisać o szczegółach:KIjek Dragon Guide Select Thrill 2,9 7-28g, kręcioł Shimano GT-RB 4000, plećka 0,16 DaiwaGumka Mann'sa 3" zielona z brokatem (klasyka ) na 15g główce, na kolory typu perła/czarny grzbiet, białe, zielone z kolorowymi ogonkami, czerwony z brokatem i jakieś inne "rzygowate" brać nie chciały Woda o temperaturze 10 st.C, wieczorem szła mocno w górę, rano jak byłem nad wodą, spadałała i to mocno. Miejsce to klatka obok słabo widocznego warkocza, raczej płytko. Ryba wzięła bardzo mocno w opadzie, mimo, że nie była ogromna, walczyła na prawdę dzielnie jak na sandacza.a teraz poważnie,Sławek, lewą dłoń trzymasz pod pyskiem, prawą pod brzuchem, to czym podnosisz płetwę grzbietową ???"a rączki mam tutaj" Michu, Marek, Sławek i reszta gratuluję ładnych ryb i zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Ziom,tak jakoś mi to zgrabnie wyszło pełna ekwilibrystyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 7+na gumke dragon lunatic pro&32 gramy ołowiu.Branie zdecydowane i mocne,w drugim rzucie Jeszcze są nie zmrożone i walczą świetnie Fotki z kalkulatora,ale nie takie złe wyszły. Piękna rybka @wildriverchyba jedna z największych z ostatnio wstawionych. Gratuluję ! Slavo P.S.Ciekawe kiedy wreszcie pojawi się jakiś "maderfaker" z ósemką z przodu..... ?Marzy mi się taka rybka w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Dzieki pany za graty Również Slavo gratki za sandała 80+ już robi niezłe wrażenie,to już jest sandacz przez duże S Życzę koledze takiego tygryska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 (edytowane) odrzanski z opaseczki Edytowane 11 Listopada 2013 przez piter 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 nastepny opaskowo- woblerowy 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Przepięknej urody wampirek, ile miał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 92cm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 nastepny opaskowo- woblerowy Gratulacje pięknych Zanderków nie ma to jak nocny opaskowy na Wobka pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 (edytowane) Grubasek woblerowy z wiślanej opaski , trafiło się jeszcze kilka mniejszychpozdro Edytowane 15 Grudnia 2014 przez pitt 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 ale spaslaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi