Skocz do zawartości

Sandacze 2013

tpe

Rekomendowane odpowiedzi

Regulamin umieszczania zdjęć na forum znajdziesz tutaj: http://jerkbait.pl/topic/3139-zasady-umieszczania-zdj%C4%99%C4%87-na-forum-jerkbaitpl/
Zapoznaj się z nim zanim wstawisz zdjęcie.

ostatniej nocki wziął z opadu na 5 cm gume nie jest ogromny ale zyciówka wiec warto sie pochwalic sorki za jakosc zdjecie z telefonu

miał 57 cm

Edytowane przez mario

A mnie wczoraj taki zagryzł :)

Slavo

post-47617-0-77647700-1384178270_thumb.jpg

post-47617-0-96660600-1384178273_thumb.jpg

zapomniałem napisać o szczegółach:

KIjek Dragon Guide Select Thrill 2,9 7-28g, kręcioł Shimano GT-RB 4000, plećka 0,16 Daiwa

Gumka Mann'sa 3" zielona z brokatem (klasyka :) ) na 15g główce, na kolory typu perła/czarny grzbiet, białe, zielone z kolorowymi ogonkami, czerwony z brokatem i jakieś inne "rzygowate" brać nie chciały :)

Woda o temperaturze 10 st.C, wieczorem szła mocno w górę, rano jak byłem nad wodą, spadałała i to mocno. Miejsce to klatka obok słabo widocznego warkocza, raczej płytko. Ryba wzięła bardzo mocno w opadzie, mimo, że nie była ogromna, walczyła na prawdę dzielnie jak na sandacza.

Edytowane przez Slavobeer
  • Like 5

gratulacje Sławozbirze !!!  on miał być mój !!  piękny złoty zeder :)

Mówiłem, żebyś jechał ze mną.... Miałbym komu fotki robić, ładniejsze by były :)

A tak to się męczyłem ze statywem z rybką w podbieraku co by się nie zachłysnęła powietrzem z podwrocławskich wiosek :)

To wobek @Oleixa wytwarzany zapewne przez samego @Oleixa :)

A nazwa jego...... hmmmm 

Michał!!! @Oleix jaki to?

Oleix-Mullet Fish - fajny woblerek .

Michał łowi tylko na swoje wyroby :) woblery tylko swoje , gumki również ,cykady ,wirujące ogonki,zabrał się za wędki ,tylko czekać jak będzie robił swoją żyłkę :)

• Like 3

A mnie wczoraj taki zagryzł :)

Slavo

attachicon.gifSandaczyk 10.11.01.jpg

attachicon.gifSandaczyk 10.11.03.jpg

zapomniałem napisać o szczegółach:

KIjek Dragon Guide Select Thrill 2,9 7-28g, kręcioł Shimano GT-RB 4000, plećka 0,16 Daiwa

Gumka Mann'sa 3" zielona z brokatem (klasyka :) ) na 15g główce, na kolory typu perła/czarny grzbiet, białe, zielone z kolorowymi ogonkami, czerwony z brokatem i jakieś inne "rzygowate" brać nie chciały :)

Woda o temperaturze 10 st.C, wieczorem szła mocno w górę, rano jak byłem nad wodą, spadałała i to mocno. Miejsce to klatka obok słabo widocznego warkocza, raczej płytko. Ryba wzięła bardzo mocno w opadzie, mimo, że nie była ogromna, walczyła na prawdę dzielnie jak na sandacza.

a teraz poważnie,

Sławek, lewą dłoń trzymasz  pod pyskiem, prawą pod brzuchem, to czym podnosisz płetwę grzbietową  ;) ???

"a rączki mam tutaj"  :lol:

Michu, Marek, Sławek i reszta gratuluję ładnych ryb i zdjęć

7+na gumke dragon lunatic pro&32 gramy ołowiu.

Branie zdecydowane i mocne,w drugim rzucie  :P

Jeszcze są nie zmrożone i walczą świetnie ^_^

Fotki z kalkulatora,ale nie takie złe wyszły. :D

Piękna rybka @wildriver

chyba jedna z największych z ostatnio wstawionych.

Gratuluję !

Slavo

P.S.

Ciekawe kiedy wreszcie pojawi się jakiś "maderfaker" z ósemką z przodu..... ?

Marzy mi się taka rybka w tym roku :)