wildriver Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Gratulacje Łukasz!Mocno wypracowany piękny sandacz. piter Piękne rybska!WOW Takie sztuki na wobka to już nie przelewki.Wielkie gratulacje! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiningista Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 nastepny opaskowo- woblerowy Grubasek woblerowy z wiślanej opaski , trafiło się jeszcze kilka mniejszychpozdro Miazga!!! Szczere gratulacje ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Panowie,miazga jest z Waszymi rybami Przepiękne wielkie smoki !!! Gratuluję. Slavo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Chcieliście fotki 80-taków a macie takiego z 9 z przodu Gratuluje Łowcom, piękne psiaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANTHEO Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 oj śliczności sandokany, aż miło popatrzeć, gratulacje Panowiea u mnie niepomyślne wici :( :( ........jedną z pięknych miejscówek dzisiejszej nocy strzepali kłusole ("stara reprezentacja" miejscowych), nic tak nie drażni jak te s........, jednego na szczęście dorwano i mam nadzieję, że konsekwencje będą odpowiednie.....pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 nastepny opaskowo- woblerowy pięlne ryby, marze o takich w tym roku powiedz jaka głębokosc łowiska i na ile schodzi wobler ?na klasyczny opad krakowskie nie reagują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 zaczynają już żarcie na poważnie ale nie wszystkie są takie grube Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adri@n Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 http://predator-fishing.pl/oleixmullet-fishjelec-p-895.htmlcoś takiego tylko inne malowanieCzy można zaufać temu sklepu i czy ktoś już tam robił zakupy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Spoko,kupowałem kilka razy. Wszystko było ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Grubasek woblerowy z wiślanej opaski , trafiło się jeszcze kilka mniejszychpozdroAle wypasiony smok! Modlę się, żebym jeszcze takiego dożył z moich okolicznych wód, bo tam ciężko... Gratsy pięknego ZANDERA!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzesiekfishB Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Gratulacje łowcom! Jest na co popatrzeć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 dzięki za gratki ale ogólnie nie jest łatwo , trzeba dużo jeździć i się nie zniechęcać nie ma to jak nocny smok na wobka emocje straszne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 (edytowane) Ponieważ sezon dla mnie w tym roku już się skończył prezentuję mojego największego sandacza 2013, który jest zarazem moją życiówką na którą czekałem około 10 lat. Inna sprawa że przez ten czas bolenie trochę mi namąciły w głowie, więc okazji do pobicia nie było zbyt wiele . Ryba pływa dalej, mam nadzieję że dożyje sędziwego wieku i będzie jeszcze trudniejsza do złowienia pozdrawiam wszystkich wypuszczających sandacze wujek Edytowane 12 Listopada 2013 przez wujek 33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 (edytowane) pięknie ubarwiony Zander wujek wiślany? ile mierzył ? Edytowane 12 Listopada 2013 przez c1esla 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Wiślany, 88cm. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Piękna sztuka Gratuluje życiówki ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Piękny rzeczny rozbójnik Janku gratuluje PB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Gratuluje Wszystkim którzy polowili piękne, jesienne, gruube sandokany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bluzer Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Rany,co tu sie dzieje... ogromne gratulacje chłopaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Pięknie ubarwiony ten Twój zander wuju. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Przepiękna gruba ryba @wujek No i fotka "ciekawa", domyślam się, że presja spora musi być na Twoich miejscówkach i musiałeś się teleportować Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ictus Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 (edytowane) Wujek, piękny ten grubasek, wielkie gratulacje! Moje Solińskie sandacze jakieś mniejsze, chudsze i bardziej srebrne. Ten Twój złoty wygląda jakby spełniał trzy życzenia, no może dwa bo jedno już się chyba spełniło. Edytowane 13 Listopada 2013 przez ictus 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Ciekawe kiedy wreszcie pojawi się jakiś "maderfaker" z ósemką z przodu..... ?Marzy mi się taka rybka w tym roku Mnie też dlatego jak żadna "bomba" w firmie nie walnie to na sobotę i niedzielę Słowacja . Ze Słowacji mam swój rekord a właściwie rekordek 83cm, może uda się poprawić . No i kolegom pod koniec lata trafiły się okonie ocierające się o 50cm . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Przepiękna gruba ryba @wujek No i fotka "ciekawa", domyślam się, że presja spora musi być na Twoich miejscówkach i musiałeś się teleportować PozdroNo niestety, taki kraj. Nie chcę żeby mi tam chamy bagrowali rejony, a pewnie paru chętnych na sandaczowe mięsko by się znalazło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Dziki kraj niestety, a co niektórzy (chyba nawet większość) ma takie ciśnienie na zapełnienie lodówki, że aż trudno uwierzyć.Rozumiem Cię doskonale i popieram.Kolejny raz potwierdziła się stawiana przez nas, tu na forum, teza, że łowiący ryby i pokazujący miejscówki, bądź też o nich mówiący, są dokładnie "śledzeni", ich fotki są bardzo szczegółowo analizowane i po namierzeniu rewiru następuje zmasowany atak. Ci ludzie są całkiem anonimowi, nie piszą, nie udzielają się, a swoje robią.... A Twoja rybka cudowna, jaka wysoka w karku! Coś pięknego Życzę 9 z przodu !!! Slavo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi