Pomoże ktoś wybrać model silnika Minn Kota. Jestem zupełnie zielony w temacie, a potrzebuję motor, który będzie zamontowany na łodzi aluminiowej 4m nieokreślonego producenta? Pływało to będzie po jeziorze wielkości ok 450h zwykle w dwie osoby. Dodam, że od ceny ważniejsza jest energooszczędność (mam na myśli możliwe długie pływanie bez konieczności ładowania). I kolejne pytanie - na co zwracać uwagę przy zakupie akumulatora do tego silnika? Dziękuję z góry za pomoc i pozdrawiam.
Pytanie
Jose
Pomoże ktoś wybrać model silnika Minn Kota. Jestem zupełnie zielony w temacie, a potrzebuję motor, który będzie zamontowany na łodzi aluminiowej 4m nieokreślonego producenta? Pływało to będzie po jeziorze wielkości ok 450h zwykle w dwie osoby. Dodam, że od ceny ważniejsza jest energooszczędność (mam na myśli możliwe długie pływanie bez konieczności ładowania). I kolejne pytanie - na co zwracać uwagę przy zakupie akumulatora do tego silnika? Dziękuję z góry za pomoc i pozdrawiam.
Top użytkownicy dla tego pytania
328
137
89
84
Popularne dni
8 Mar
27
20 Lis
22
12 Wrz
20
2 Wrz
19
Top użytkownicy dla tego pytania
siarq 328 odpowiedzi
godski 137 odpowiedzi
Janusszr 89 odpowiedzi
Koza11 84 odpowiedzi
Popularne dni
8 Mar 2016
27 odpowiedzi
20 Lis 2020
22 odpowiedzi
12 Wrz 2016
20 odpowiedzi
2 Wrz 2016
19 odpowiedzi
Popularne posty
siarq
do mnie wkoncu dotarl navy 6.0
Janusszr
Raczej trudno kogoś tutaj znaleźć, aby po pierwszych pływaniach na silniku nie był zadowolony. Ja pamiętam swoje pierwsze pływanie na Minn Kota 36 Turbo(poprzednio były tylko wiosła). Byłem tak zafas
bazyloss
wszystko pasi, dziękuję za pomoc
Opublikowane grafiki
2551 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi