wiwaldi1970 Opublikowano 17 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2024 trout master, próbowałeś rozhartować oczko haka. Ja tak robię dość często, jeszcze żadna ryba nie rozgięła mi haka po tym zabiegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 17 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2024 Tak. Tak właśnie robię, ale rozhartowane oczko/hak już nie jest oryginalnie zabezpieczony przed korozją. A to czy sie rozginaja czy nie, nie sprawdziłem jeszcze. Może rzeczywiście ryba nie rozegnie. Gorzej z korozją. LittleDzięki za podpowiedź. Kasa za kotowiczki dalej leży u mnie a nie u Ciebie. I tego nie rozumiem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleniojazie Opublikowano 18 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2024 całkiem zapomniałem o sprawie ;-) , a wczoraj byłem na Sanie w Lesku . Pewnie wkrótce się znów pojawię ,to może? nawet jaką rybę złowimy wspólnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi