Czoper Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Witam. Panowie mieszkający w Puławach bądź Góra Puławska może pomożecie Potrzebuje kontaktu telefonicznego do osoby odpowiedzialnej za port LKS Zeglarz w Puławach/Góra PuławskaCzy ktoś się orientuje czy port funkcjonuje??Z gory wielkie dzięki;)pozdro Czoper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gustaw06 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 (edytowane) . Edytowane 8 Listopada 2013 przez gustaw06 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gustaw06 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 (edytowane) . Edytowane 8 Listopada 2013 przez gustaw06 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Tak, tak chodzi o port od strony Góry Puławskiej..ale dzięki za "Marine"..nie brałem tego pod uwage..a powinienem w pierwszej kolejności Wielkie dzięki Czoper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 (edytowane) a tak spytam, ktoś się wodował z tej "zjeżdżalni", bo jak widzę kąt i szerokość tego slipu to słabo mi się robi jak pomyślę o cofaniu - co za idiota to zaprojektował dla porównania slip w Janowcu Edytowane 28 Kwietnia 2013 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 (edytowane) Przyczepę spuszczają na wyciągarce, więc nie ma bólu. Sorry za odkopanie, ale może ktoś się będzie bał. W skrócie - tak, projektował to ktoś z niedowładem umysłowym, czego najlepszy.przykładem jest widoczny na zdjęciu dźwig . Wysłane z mojego ONE A2003 przy użyciu Tapatalka Edytowane 19 Sierpnia 2016 przez psulek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi