Kosa1982 Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Witam,chciałem wymienić całą rękojeść w tica fario 7'6 10 -28g,korek od dokręcania się ukręcił -) a pozostały jest już brzydki a kijek super i chciałem dać mu drugie życie,jaka cena za korek w pierwszej klasie a może da się to zrobić w pva?jaki jest mniej więcen czas realizacji?Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa1982 Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 mniej więcej ,sory za błędy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 9 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Witam da się zrobić materiał proszę wybrać czas mam więc 2 dni się zejdzie plus czas wysyłki resztę ustalimy na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 27 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 hejka następna przeróbka kij od daiwy pod spławik rozebrany do goła oskrobany nowy lakier polerka przelotki minima v od 20 do 6 i szczyt sic6 uchwyt dps18 fuji rekojeść pianka plus korek .waga kija przed 226g po 185g .wędka zyskała na dynamice i straciła ten długalaśny dolnik. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszz Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 (edytowane) Ta Daiwa to moja spławikówka.Po gruntownej przebudowie jakiej dokonał Piotr wedka nie do poznania.Znacznie została odchudzona,przyspieszyła.Otrzymała nową rękojeść i uchwyt kolowrotka. Firmowy Daiwy to dla mnie pomyłka.Wykonanie wzorowe.Wielkie,wielkie dzięki Piotrze za wykonaną robotę.Tak trzymaj. Edytowane 5 Września 2015 przez januszz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 25 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Witam dawno mnie nie było dwie małe przeróbki daiwa wymiana uchwytu kołowrotka druga to dragon hm skrócenie dolnika i podniesienie cw poprzez przecięcie szczytu oraz nowe omotki na wszystkich przelotkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 26 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 (edytowane) Witam dawno mnie nie było dwie małe przeróbki daiwa wymiana uchwytu kołowrotka druga to dragon hm skrócenie dolnika i podniesienie cw poprzez przecięcie szczytu oraz nowe omotki na wszystkich przelotkach.Co to znaczy "podniesienie cw poprzez przecięcie szczytu"? Chodzi o skrócenie kija? Skoro dolnik docinales, to rozumiem, ze skróciłes tez cześć szczytowa od góry i na nowo całość zbroiles? Edytowane 4 Listopada 2015 przez Żbiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 26 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Tak dokładnie tak jak piszesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 4 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Klasyk bardzo rzadki kij w Eropie Saurus Boron Shawt wymiana pianki, uchwytu plus nowe omotki na wszystkich przelotkach.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Co to za insert w tym uchwycie? Z tackle.de? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 5 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Insert oryginalny z tego kija. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Aha, myslalem ze jak wymieniales ucwyt to na nowy z insetem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietruk Opublikowano 24 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Piotrze, podaj e-mail, synuś mi załatwił przelotkę w patyku, wyśle Ci foto do wyceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietruk Opublikowano 24 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Już znalazłem. Szkoda że edytować posta nie można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 24 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Wczoraj wrócił do mnie kijek od Piotra , połamaniec któremu Piotrek dał drugie życie .Pełna profeska , dzięki wielkie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 24 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Dziękuje za miłe słowo niech lami służy dzielnie ,adres piotr.karol@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 24 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Wklejka shimano blank oskrobany , nowy lakier, przelotki minima chard od 16 do 4w i sic plgst, rękojeść pianka plus czerwona korkoguma i burl uchwyt dps 18 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO47 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Piotrek ...Dzięki za pięknie zrobiony patyk! Jest super...zakładam kręcioła i idę tłuc okonie!!!! PozdrawiamAndrzej K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red_666 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 WitamCzy dało by rade trochę odmłodzić odnowić czarnego mikroska ? Szlifowanie korka, wymiana wklejki ... Coś w tym stylu. Dobrze mi leży ten kijek ale nie wygląda już za dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 22 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Tak Proszę na priv napisać co konkretnie jest do zrobienia ewentualnie jakieś fotki poproszę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 13 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 wklejka mikado silver eagle 2.8m wymiana przelotek na minima tich w ramce v od 20 do 4v skrobanie blanku, nowy lakier jedna cienka warstwa ,kijek lżejszy o 15g zdecydowanie szybszy i bardzo dobrze wyważony . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzyk Opublikowano 13 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 , na mojej wadze wyszło 140 g . Kijek idealnie wyważa kołowrotek o wadze ok. 200 g. Przy dł. 2.80 myślę że to bardzo dobry wynik. Kolega -filser - wykonał świetną robotę ,spasowanie i rozmieszczenie przelotek idealne. Kijek już po testach ,jest super.Dzięki Piotrek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 13 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 wklejka mikado silver eagle 2.8m wymiana przelotek na minima tich w ramce v od 20 do 4v skrobanie blanku, nowy lakier jedna cienka warstwa ,kijek lżejszy o 15g zdecydowanie szybszy i bardzo dobrze wyważony .Zgadzam się. Śliczota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 15 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Witam ,jestem zainteresowany przerobieniem wędki .Możemy porozmawiać przez telefon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 17 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Tuning shimano speedmaster bx 270 50-100g w kiju została zrobiona nowa rękojeść z korka copano jasnego uchwyt dps 18 z insertem drewnianym wraz z gwintem.pierścienie ori.shimano,dodatkowo została zmieniona przelotka startowa na fuji alconite na dwu stopkach i szczyt fuji torzite w tytanowej ramce. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi