OLBORX Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 (edytowane) Piękny jest! Już nie mogę się doczekać aż wpadnie w moje łapy!☺ Edytowane 18 Marca 2016 przez Predator1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CM Punk Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Piotrek się postarał i choć naprawa kijka była tylko w aspekcie estetycznym i dość drobna,to się przyłożył i wyszło super . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 DAIWA tornado 2.75 0/7g kij oskrobany z lakieru którego było bardzo grubo,wtarty nowy lakier i wypolerowany na wysoki połysk.Kijek dostał nowe przelotki minimy chard od 16m do4 v i szczyt alconite.daiwa zdecydowanie dostała wigoru ,bardzo fajnie się ładuje ,super kijek do najmniejszych przynęt . ps chętnie kupię jak komuś zalega i się kurzy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 (edytowane) DAIWA tornado 2.75 0/7g kij oskrobany z lakieru którego było bardzo grubo,wtarty nowy lakier i wypolerowany na wysoki połysk.Kijek dostał nowe przelotki minimy chard od 16m do4 v i szczyt alconite.daiwa zdecydowanie dostała wigoru ,bardzo fajnie się ładuje ,super kijek do najmniejszych przynęt . ps chętnie kupię jak komuś zalega i się kurzy Miodzio. Nawet ta rękojeść "antic" pasuje. Edytowane 25 Kwietnia 2016 przez trout master Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietruk Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 DAIWA tornado 2.75 0/7g kij oskrobany z lakieru którego było bardzo grubo,wtarty nowy lakier i wypolerowany na wysoki połysk.Kijek dostał nowe przelotki minimy chard od 16m do4 v i szczyt alconite.daiwa zdecydowanie dostała wigoru ,bardzo fajnie się ładuje ,super kijek do najmniejszych przynęt . ps chętnie kupię jak komuś zalega i się kurzyWypiękniał mi kijek. Rybki drżyjcie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Kolego filser masz zapchaną skrzynkę i nie można wysłać do Ciebie wiadomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 9 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Już czyszcze sory . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Wysłałem e-maila będę wdzięczny za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 1 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 wstawię coś bo pająki w temacie się zadomowiły ,prosty i funkcjonalny projekt batson isa1086f całkowicie rozebrany dostał nowy lakier,rekojeść burl,przelotki fuji kl alconite od 30 d0 7 . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 1 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Bardzo ładnie. Lakierowanie blanku masz opanowane do perfekcji. Napisy oryginal czy "skrobane"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 1 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 opis zostawiłem ,naklejka, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maguras Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 witam wlasnie wrocilem z nad morza i ponioslem straty w postaci dwoch wedek.... shimano beast master 240 do 40g zlamana szczytowka ok 3 cm od gory i dragon seatrout 295 do 50g uszkodzona porcelanka w pierwszej przelotce... da sie cos z tym zrobic czy naprawia Pan tylko "artystycznie" ;p pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 da sie cos z tym zrobic czy naprawia Pan tylko "artystycznie" ;p A co to naprawa artystyczna, tak z ciekawosci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maguras Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 te wedki sa tak pieknie odnowione, ze balbym sie je zabrac nad wode... wedki jakie robicie to bajka na scianie mozna powiesic ;p 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 te wedki sa tak pieknie odnowione, ze balbym sie je zabrac nad wode... wedki jakie robicie to bajka na scianie mozna powiesic ;p Aaa to o to biega Nie ma cos sie bac zabierac nad wode, sama przyjemnosc z lowienia jak taka wedke w plener wypuscisz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 15 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Hej Paweł można ogarnąć to co piszesz jak trzeba to wal śmiało coś pomogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maguras Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 mozna jakis kontakt... bo na pw nie potrafie wyslac wiadomosci ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 16 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Poczta.. piotr.karol@wp.pl daj foty zobaczymy co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 30 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Hejka dawno mnie nie było oto moje jedno z trudniejszych zadań dwa silstary diaflex wędki wyprodukowane w latach dziewięćdziesiątych wersja limitowana wyszło tylko 2500 szt. Moja praca polegała na zrobieniu rękojeści dzielonych z pianki oraz przeniesienia uchwytu kołowrotka do góry . Pianka fuji którą musiałem roztoczyć wewnątrz z 15mm na 24.5mm mega trudna sprawa uchwyty fuji dps 24 i ,omotka fuji wb006 tipet i pierścionki złote.Z racji zrobienia rękojeści dzielonych zmuszony byłem polakierować blank w dolnej jego części dobranym lakierem pod kolorek kija. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Niezle Panie, niezle Ladnie wyglada ten kijaszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jogger1 Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Dziękuje kolego za pomoc- bardzo dobra dokładną robota i przystępna cena,jeszcze raz wielkie dziękuje i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seki12 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 witam zajmuje się pan renowacją wędzisk typu match? http://jerkbait.pl/topic/77785-rwenowacja-w%C4%99dzisk/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Hej pisz na priv coś wymyślimy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seki12 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 (edytowane) wysłałem wiadomość na priv z góry dziękuję za pomoc jak również za pomoc forumowiczów polecających Pana Edytowane 14 Sierpnia 2016 przez seki12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Pochwal się jak będzie gotowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi