michaex Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 @filser wygląda na to, że masz pełną skrzynkę "użytkowinik filser nie może otrzymywać nowych wiadomości" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Hej już jest oki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ERq Opublikowano 4 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 26 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2016 st-croix wild river 86mf2 kijek dostał przelotki fuji sic tytanium coated ,został pomalowany na nowo bo były ślady po demontażu przelotek na blanku. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 9 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Witam, mam pytanie odnośnie naprawy złączeń w spinach, konkretniej o grafit w sprayu : jaki możecie polecić, szybko to schnie, nigdy nie miałem okazji używać...dodam, że naprawa dotyczy rys na złączeniach. Domyślam się, że to najszybszy i najwygodniejszy sposób poradzenia sobie z tym problemem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 9 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Hej nie pomogę bo nie mam pojęcia ile schnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 9 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 A rysy w czym przeszkadzają? Wizualnie? Zetrzyj grafitowe stare szczotki z silników elektrycznych komutatorowych i rozmieszaj ten pył z czym chcesz (lakier). Do głębokich rys najlepiej jest zastosować żywice epoxy. i poźniej zeszlifować. Oczywiscie regenerowaną powierzchnię "odtłuść" szmatką z acetonem. Grafit w spray'u nadaje sie jedynie jako "smar" do chwilowych połączeń czyli warstwa oddzielająca. Zetrze sie po kilkukrotnym złączeniu składów. Podobnie zachowuje sie smar (wosk) grafitowy. Dobrze łączy i zabezpiecza przed zakleszczeniem. Jedyny minusem smaru-wosku jest łapanie ziarenek piasku a to wiadomo jak niebezpieczne jest dla składów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 9 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 (edytowane) Dzięki kolego za naświetlenie tematu.Chodziło mi głównie o efekt wizualny, mechanicznie wszystko jest ok żadnych luzów na łączeniach. Zostawiam temat jak jest , aż tak mi te ryski nie przeszkadzają :-) Edytowane 9 Stycznia 2017 przez GoLoManoLo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur.piwo73 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Witam, Oferuję naprawe wędek każdego rodzaju, odnawianie, wymianę przelotek, toczenie rękojeści, wklejki ,skrobanie i malowanie blanków. Daję gwarancję na wykonywane usługi ! Zapraszam do współpracy !CześćCzy da się zrobić coś z tak złamaną szczytówką Dragon a HM62 Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 18 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Ciężko będzie coś zrobić sensownego Wysłane z mojego GT-P3100 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur.piwo73 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Ciężko będzie coś zrobić sensownego Wysłane z mojego GT-P3100 przy użyciu TapatalkaA dobrać jakiś element szczytowy i przełożyć przelotki. Bardzo lubiłem ten kijekMógłby być nawet krótszy.Coś na bolenia z łodzi. Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 18 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Może być tak bo łatać tego nie warto Wysłane z mojego GT-P3100 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur.piwo73 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Może być tak bo łatać tego nie warto Wysłane z mojego GT-P3100 przy użyciu TapatalkaJak możemy się umówić. Jestem z pod Warszawy Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 18 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Priv Wysłane z mojego GT-P3100 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Szczytówka złamana w ilu miejscach? Dwóch?Spróbuj zapolować na szczyt z Dragon HM62 Nimph Fly 2.90 5/6. To chyba ten sam blank. Jednemu klientowi robiłem wlasnie taki szczyt. http://jerkbait.pl/topic/35014-naprawa-złamanej-szczytówki-dolnika/page-3#entry1991670 Nie wiem czy nie ma w drugim takim złamanego dolnika. A moze też szczyt. Odezwie sie dopiero na wiosnę gdy zaglądnie nad San. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur.piwo73 Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Priv Wysłane z mojego GT-P3100 przy użyciu TapatalkaProszę o kontakt na Priv Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SAWIOLA666 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Witam.Mam pytanie odnośnie lakieru na blnku batson,chodzi mi czy można go odświeżyć.Jeszcze jedna sprawa czy Pan zajmuje się regeneracją korka.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 27 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Witam.Mam pytanie odnośnie lakieru na blnku batson,chodzi mi czy można go odświeżyć.Jeszcze jedna sprawa czy Pan zajmuje się regeneracją korka.Pozdrawiam. witam wszystko się da zrobić zapraszam na pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur.piwo73 Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Szczytówka złamana w ilu miejscach? Dwóch?Spróbuj zapolować na szczyt z Dragon HM62 Nimph Fly 2.90 5/6. To chyba ten sam blank. Jednemu klientowi robiłem wlasnie taki szczyt. http://jerkbait.pl/topic/35014-naprawa-złamanej-szczytówki-dolnika/page-3#entry1991670 Nie wiem czy nie ma w drugim takim złamanego dolnika. A moze też szczyt. Odezwie sie dopiero na wiosnę gdy zaglądnie nad San.Cześć A może kolega chciałby dopasować coś do tego hm. Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 CześćA może kolega chciałby dopasować coś do tego hm. Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka Ja??? Artur j nie mam żadnego HM-a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur.piwo73 Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Ja??? Artur j nie mam żadnego HM-a.Tak podpytuję bo kolega. Filser nie jest zainteresowany. Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 "Tak podpytuję bo kolega. Filser nie jest zainteresowany".Chodzi ci o to czy ja jestem zainteresowany tym dolnikiem? Czy o to żebym tobie dorobił (zastapił) szczytówkę z jakiegoś innego patyka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur.piwo73 Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Chodzi ci o to czy ja jestem zainteresowany tym dolnikiem? Czy o to żebym tobie dorobił (zastapił) szczytówkę z jakiegoś innego patyka?To drugie. Chciałbym naprawić. Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 artur.piwo73 czemu po prostu nie napiszesz na priv do trout mastera tylko piszesz tutaj i jednoczesnie zaśmiecasz wątek koledze filserowi? nie żebym się czepiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur.piwo73 Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Już przeszedłem na priv.Przepraszam Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi