DelTor0 Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Już przeszedłem na priv.Przepraszam Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka Kontaktowales sie z serwisem dragona? Ja bym poszedl najpierw ta droga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Dragon zlewa temat HM62.Wielu już próbowało i Artur pewnie też. Żeby chociaż załapać info od kogo brali blanki na te kije w tym czasie. Sam parametr 62PSI jakiś dziwny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur.piwo73 Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Kontaktowales sie z serwisem dragona? Ja bym poszedl najpierw ta drogaDragon zlewa temat.Brak części do HM62.Próbowałem trzy razy. Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 A chyba ze tak. Uzywke pewnie tez ciezko znalesc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 6 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Napisz może do Piotrka @Teamdragon . Pomaga w temacie młynków Dragona to może i patyk ogarnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 22 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Dragon milenium 2.7m do 25g zabieg polegał na odchudzeniu kija bo przy tej długości ważył 186 g i leciał na pysk mimo długiej rękojeści.Kij został oskrobany z grubej warstwy lakieru,dostał lekkie przelotki w ramce v i sic szczyt,rękojeśc dzielona z dps17 .po tej operacj to zupełnie inna wędka szybka dobrze wyważona z kołowrotkiem 290g waga kija po zabiegu 140g. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Ladna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Ślicznie!!!! Napis "Custom Filser Rods" pisz z dyżych liter. Ładniej będzie się prezentować. Zjeżdżasz z krawędzi omotki z lakierem na blank? Czy tylko nitka jest lakierowana?Bardzo ładnie to wyglada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedJin Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Ale wypas! Piotrek czekam niecierpliwie na telefon???? Wysłane z Tapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 22 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Ślicznie!!!! Napis "Custom Filser Rods" pisz z dyżych liter. Ładniej będzie się prezentować.Zjeżdżasz z krawędzi omotki z lakierem na blank? Czy tylko nitka jest lakierowana?Bardzo ładnie to wyglada.staram sie nie wychodzić za nitkę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 22 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Ale wypas! Piotrek czekam niecierpliwie na telefon Wysłane z Tapajutro sie odezwę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszz Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Gratuluję Ci Piotrze postępów .Widzę że się rozwijasz bardzo szybko.Kibicuję i trzymam kciuki.Tak trzymaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedJin Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Odebrałem w/w dragona jakiś czas temu, po dokładnych oględzinach stwierdzam że Piotrek jest za skromny w stosunku do roboty jaką wykonuje wędka wygląda przepięknie, omotki dobrane idealnie ( wolna ręka była, z zastrzeżeniem ze nie mogą być oczojebne rękojeść wykonana bardzo dokładnie i staranie mimo że korek jaki chciałem dać był budżetowy. Kij dostał drugie życie i jestem bardzo zadowolony z efektu jaki został osiągnięty, Polecam każdemu niezdecydowanemu!PS. Piotrek- my jeszcze będziemy się zdzwaniać na 100% na następne projekty 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abrams Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Witam . Mam złamaną wędkę Team Dragona 275 10-28g. Złamana jest część szczytowa. Przelotka trzecia licząc od góry jest teraz przelotką szczytową. Czy z tej wędki można jeszcze coś zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 17 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Witam . Mam złamaną wędkę Team Dragona 275 10-28g. Złamana jest część szczytowa. Przelotka trzecia licząc od góry jest teraz przelotką szczytową. Czy z tej wędki można jeszcze coś zrobić? hej najpewniej to mocna wklejka ewentualnie można to naprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abrams Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Złamany kawałek niestety gdzieś zgubiłem wiec tylko wklejka pewnie jest jedyną opcją . Po wklejeniu tej wklejki na jaką rybę ten kij najlepiej posłuży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 17 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 To faktycznie tylko wklejka , pod opad będzie ok w zależności kto jak łowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abrams Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 proszę o info jaki koszt będzie takiej usługi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abrams Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 w sumie to wysłał bym do wklejenia 2 wędki . Mam jeszcze mikado feeling do 13 g tez złamana szczytówka tylko ze druga przelotka od góry jest teraz szczytową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 17 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 w sumie to wysłał bym do wklejenia 2 wędki . Mam jeszcze mikado feeling do 13 g tez złamana szczytówka tylko ze druga przelotka od góry jest teraz szczytowąok ale najwcześniej w połowie kwietnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abrams Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 ok w połowie kwietnia napisze w tej sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomtoked Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Piotrze, pozostawiając Ci wolną rękę dobrze zrobiłem i muszę to napisać, bo to co wykonałeś jest genialne. Dzięki Wielkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazan Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Czy dalej pan naprawia wędki bo post jest z 2015 roku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Czy dalej pan naprawia wędki bo post jest z 2015 roku ? Ostatni post z wedka jest z zeszlego miesiaca, wiec pewnie naprawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 24 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Czy dalej pan naprawia wędki bo post jest z 2015 roku ? tak oczywiście coś sie robi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi