filser Opublikowano 24 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Talon z pazurkiem nowy lakier na blanku wymiana przelotek , taki mały lift. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
infernovip Opublikowano 27 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 (edytowane) Ja w takim razie też bym miał prośbę o wycenę naprawy wklejki:Black Bull HC Twister 2.70M 3-18gMODEL NO: 22-018277 L:2.70m CW: 3-18gNiestety wczoraj podczas podbijania przynęty plecionka owinęła się w okół przelotki szczytowej i po zakręceniu korbka pękła...Wcześniej używałem techrona 0.04 i 0.08 i nie miałem takiego problemu, 3-cie wyjście z jbraid 0.06 i takie coś... przypadek? ten jbraid strasznie mi się poskręcał wydaje mi się ,że dlatego taki problem.tak wygląda uszkodzenie:https://drive.google.com/file/d/0B9cavtNVPh1aXzhnN0ZwaF80eXc/view?usp=sharing Edytowane 27 Marca 2017 przez infernovip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 31 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Piotrze,Tutaj, na forum ogólnym, chciałem podziękować Ci za renowację Talona. Odebrałem w zasadzie nową wędkę. Niby tą samą, a jednak zupełnie inną.Warto było poczekać.Abdrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Batson sh 1143-2 po całkowitej odnowie .jak zwykle nowy lakier na wysoki połysk ,rękojeść burl i tiger ,dps 17, przelotki fuji sic kr . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Rewelacja ,dobrze prezentuje się kapsel z Twoim logiem ,wkomponowany w dolnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Mariusz to zasługa właściciela kija który zmobilizował mnie do zrobienia tych kapsli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 I bardzo dobrze zrobił ,niby detal a dodaje pewnego charakteru całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 (edytowane) Moje biedne serce :-D Piotrek jest piękny...powiedz że to mój. Dobrze zrobiłem że zdałem się na Twoje sugestie :-) Wieczorem spiszemy się na priv. Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka Edytowane 2 Kwietnia 2017 przez Qcyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Oczywiście ze twój ale jak go nie chcesz to niech zostanie u mnie. poszedł priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Nie ma takiej opcji. Za jakiś czas zgłoszę się z następnym. Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Pięknie robisz omotki i wykańczasz blank. Na opisem musisz jeszcze pracować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Ct Croix Wild River ws80mf2 nowy lakier na całym blanku wymiana przelotek na fuji alconite kr od 25 do 4,5 i sic szczyt .Po tym zabiegu kij do niepoznania bardzo przyspieszył i dużo lepiej leży w łapie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Uchwyty crb 18 własnoręcznie frezowane i barwione, bazą jest taki jak ostatni po prawej bez frezu i mat.jedna sztuka na skuwkach fuji dps gun smoke. mam tego sporo jak ktoś potrzebuje to zapraszam . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Greys Prowla 40-100g 3.0m kij cięty do 2.4m od dołu .Nowa rękojeść pianka crb 80 super twarda i dobra w obróbce ,przelotki przestawione od nowa.Blank bardzo mocny i sprężysty polecam niesamowita armata pociągnie ze 150g. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Kleniowy kij na blanku Silstar z jakiejś muchołapki 2.9m do 10g ładuje się od samego wiatru. blank z leciutką wcierką lakieru, przelotki minimy m i v plus sic szczyt . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Śliczne i bardzo ladnie zrobione. Najpiękniejszy St Croix. Jak to to robisz że "delikatna wcierka" wyglada jak po malowaniu zanurzeniowo?Każdy patyk skrobany i malowany przez Ciebie jest idealny. Zwłaszcza końcowy lakier na nim. Chętnie poznałbym sposób i wszelkie myki jak takie coś osiągnąć. "Mrugnę oczkiem" na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Śliczne i bardzo ladnie zrobione. Najpiękniejszy St Croix. Jak to to robisz że "delikatna wcierka" wyglada jak po malowaniu zanurzeniowo?Każdy patyk skrobany i malowany przez Ciebie jest idealny. Zwłaszcza końcowy lakier na nim. Chętnie poznałbym sposób i wszelkie myki jak takie coś osiągnąć. "Mrugnę oczkiem" na priv. st croix i owszem jest na wysoki połysk delikatna wcierka była w tym kleniowym i już nie jest tak ładnie ale tu chodziło o wagę i tylko zabezpieczenie z deka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_123 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Kleniowy kij na blanku Silstar z jakiejś muchołapki 2.9m do 10g ładuje się od samego wiatru. blank z leciutką wcierką lakieru, przelotki minimy m i v plus sic szczyt .Hej Piotrze, widzę kijek po sesji zdjęciowej. Ja patrzę i nie poznaję swojego kija. Prezentuje się bardzo dobrze. Czekam z niecierpliwością co by go potestować w nowej odsłonie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 (edytowane) Śliczne i bardzo ladnie zrobione. Najpiękniejszy St Croix. Jak to to robisz że "delikatna wcierka" wyglada jak po malowaniu zanurzeniowo?Każdy patyk skrobany i malowany przez Ciebie jest idealny. Zwłaszcza końcowy lakier na nim. Chętnie poznałbym sposób i wszelkie myki jak takie coś osiągnąć. "Mrugnę oczkiem" na priv. :)hej tu masz blank przygotowany do zbrojenia całość po demontażu jest matowiona papierem 1500 tak aż zaczyna kończyć się oryginalny lakier następnie idzie na to podkład zp ,kolejna operacja to lakierowanie na maszynce do omotek baza w odpowiedniej barwie i lak bezbarwny.po ok 24h całość jest matowiona papierem 2000,2500 i polerka ręcznie .na jednej fotce widać łączenie lakieru na opisie z nowym lakierem i tu już trzeba trochę gimnastyki ,jest przy tym sporo pracy a jeszcze więcej przy lakierach jak br czy talon i td ale jest i na to sposób. Edytowane 20 Kwietnia 2017 przez filser Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 A tak z ciekawosci, mieszales kiedys kolorowe lakiery do paznokci z lakierem do omotek, zeby stworzyc baze do wcierki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Nie tego nie próbowałem, mam mieszalnie blisko siebie i próbuje kolorki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 (edytowane) No chyba ze tak, ja tam mieszalni nie mam, wiec musze cos innego kombinowac Edytowane 20 Kwietnia 2017 przez Del Toro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Cos pięknego Piotrek.I tak nic z tego nie pojąłem oprócz tak niskiej gradacji papieru że sobie nie wyobrażam robienie nim. Na mokro szlifujesz? To co opisywałeś dotyczy każdego blanku skrobanego czy orginalny matowiony? Podkład "zp" nic mi nie mówi. Lakierowanie na maszynce to wcieranie bazy i lakieru czy aero?Polerka ręcznie czym? Pastą? Szmatką? Papierem kartonowym? U Ciebie po skrobaniu i końcowym wykończeniu też widać na graficie te wzdłużne rysy (po skrobaniu) pod światło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Czemu, ja czesto gesto szlifuje blanki 2000-2500. Szlifowanie 400 to dla mnie nieporozumienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Byku. Grafit szlifujesz tak niska gradacją czy matowisz oryginalny lakier?Na mokro to robisz czy na sucho jeżeli chodzi o czysty blank (grafit)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi