rower26 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 Witaj, Chciałbym wymienić przelotkę szczytową w beastmasterze bx. Wyleciał mi wkład. Prośba o info jaki koszt i jakie okolice mazowsza. może mógłbym osobiście podrzucić wędkę, Pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 25 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 Wkład trzeba wkleić. Chyba że zgubiłeś. I nie nawijaj krętlikow z agrafką w przelotki!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 Wkład połamał się bo w ramce przelotki, został tylko kawałek. Akurat nie zdarzyło mi się to nad wodą tylko w garażu rąbnąłem szczytówką o sufit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 26 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 Wkład połamał się bo w ramce przelotki, został tylko kawałek. Akurat nie zdarzyło mi się to nad wodą tylko w garażu rąbnąłem szczytówką o sufit. witam mieszkam w Sieciechowie koszta to zależy jaką przelotke chcesz tam zamontować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 27 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Polecam profesjonalne usługi kolegi @filser. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 (edytowane) Czy ktoś podejmie się naprawy tego kija? Jaka cena? Tem Dragon 245 do 21g. Zlamana czesc szczytowa przy łączeniu Edytowane 20 Sierpnia 2017 przez karkoszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 na jakiej długości od dołu składu jest złamanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 11 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 hej myślę ze da rade zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 To podaj cenę. Chciaz orientacyjna i jak masz zamiar to zrobić. Nowy kij to 215 zl, a tego moge pogonić na czesci, alconite i fuji dps i aktualny paragon na "wędkę". Chyba to jest cos warte. Moze nie oplaca mi sie go robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Czołem. Nie chciałem zakładać nowego wątku, to jeżeli można zapytam tutaj.Czy ktoś z Warszawy podjął by się wymiany przelotki szczytowej w MB Destroyer ? Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 3 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Hej jak wyślesz to od reki ci zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Za przesyłkę jednoskladu w dwie mańki zapłacę pewnie więcej jak ta przelotka z robotą warte, dlatego szukam kogoś z Wawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klim Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Żartujesz?!Jak nie, to chyba znam kogoś kto udźwignie takie wyzwanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolo Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Adaś, jak będę u Ciebie to ogarniemy temat tej przelotki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klim Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 A już był w ogródku,już witał się z gąską...;-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Żartujesz?!Jak nie, to chyba znam kogoś kto udźwignie takie wyzwanie...No nie żartuję Chcę żeby było to zrobione jak należy, a nie będę kupował nici, lakieru itd. do założenia jednej przelotki, dlatego chcę żeby zrobił to ktoś kto w tym siedzi Adaś, jak będę u Ciebie to ogarniemy temat tej przelotki... A kiedy Bartku wpadniesz ? Chcę to ogarnąć do końca roku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolo Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Wtorek, środa lub czwartek jak Ci pasuje.Dogadamy na priv żeby tu nie śmiecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Wtorek, środa lub czwartek jak Ci pasuje.Dogadamy na priv żeby tu nie śmiecić. Ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klim Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 (edytowane) Jakie nici?????Podgrzewasz,zsuwasz,wklejasz...tylko klej odwracalny. Edytowane 3 Grudnia 2017 przez klim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Nie wiem, nie znam się... ona ma tam zalakierowaną omotkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klim Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 (edytowane) Dosuwa się do omotki...klei takim siuwaxem,by można było w potrzebie odkleić.Farb,lakierów,klei chyba masz do wyboru w pracowni. Edytowane 3 Grudnia 2017 przez klim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 3 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Hej jak w wawie to fc ci to zrobi i pewne dziesiątki innych kolegów pisz do nich i nie zawracaj Głowy jak wiesz lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolo Opublikowano 4 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 Dzięki Piotrze, temat ogarnięty.Zrobimy to porządnie razem z omotką, a nie na łapu capu z siuwaxem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klim Opublikowano 6 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 Siuwax to warsiaskie zdrobnienie -szuwaks :od ang. 'ShoeWax' ...czernidło,czasem także używane w gwarze do opisu osób ciemnoskórych.Rozumiem,że na szczycie jakiś fajny Sic ze stopką (oprócz tubki) do omotania.Ogarnięte?!No i fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi