bartolo Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Dzięki Piotrze, temat ogarnięty.Zrobimy to porządnie razem z omotką, a nie na łapu capu z siuwaxem . Słowo się rzekło...Zrobione:Czary mary, hokus pokus i co z tego Megabassa wyszło... The Kocia Łapa: 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 13 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Fajnke wyszło brawo ty , na jakiej ramce są tam przelotki i jakiego kolor.zajebisty kocur. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Kotek piękny ,ładniejszy od wędki ,to słowa mojej dziewczyny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Kot mega 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 26 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 Przesunięcie uchwytu do góry aby troszkę wydłużyć dolnik w Batsonie ist1082 jest do zrobienia, czy trzeba robić cały dolnik od nowa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 26 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 A nie łatwiej (ile cm?)dokleić od dołu rurkę z korkogumą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 27 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 Przesunięcie uchwytu do góry aby troszkę wydłużyć dolnik w Batsonie ist1082 jest do zrobienia, czy trzeba robić cały dolnik od nowa ?da sie , daj fotkę to będzie łatwiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 21 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 G-loomis walleye series rozebrany do golasa nowy lakier ,przelotki kr alco i sic, sks matagi zielono marmurkowy ,całość utrzymana w tonacji zieleni.kijek na tym zestawie przelotek bardzo szybki i sprężysty zabieg warty zachodu. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 21 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 nowy pomocnik stara polska produkcja 91 rok, 4 biegi rozstaw do 100cm. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 22 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 nowy pomocnik stara polska produkcja 91 rok, 4 biegi rozstaw do 100cm. Wstaw jeszcze w watku o naszym sprzecie ktory uzywamy w RB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 29 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 Shimano clarus klasyk więc klasycznie zrobiony ,oskrobany z lakieru ,przelotki kr alconite uchwyt dps drewniany do tego drewienka ozdobne, jasny korek.kij po tym zabiegu zrobił się bardzo szybki i super wyważony .fotki słabe pogoda jest jaka jest a w domku kicha przy moim sprzęcie. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 29 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 To w cętki "kuropatwowej jeżynki" to drewienko???? Ślicznie odnowiony patyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xeniowy Opublikowano 29 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 To w cętki "kuropatwowej jeżynki" to drewienko???? Ślicznie odnowiony patyk.Pięknie, już się nie mogę doczekać jego powrotu do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 29 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 To w cętki "kuropatwowej jeżynki" to drewienko???? Ślicznie odnowiony patyk.tak drewienko była próba tokarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 29 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 Pięknie wyszedł [emoji4] Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 29 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 Gdyby jeszcze wsadził taki uchwyt jak Wojtek- Pstragman (w poście #760) zamiast DPS to szczęka by mi opadła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 29 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 Gdyby jeszcze wsadził taki uchwyt jak Wojtek- Pstragman (w poście #760) zamiast DPS to szczęka by mi opadła. tylko gdzie taki dostać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 29 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 tylko gdzie taki dostać.juz mam jest w brc idzie do mnie z ukrainy drewno stabilizowane będę robił elitke dla siebie to zrobię w takim zestawieniu jak piszesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 29 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 Drewno stabilizowane z Ukrainy???? Taniej? Ładniej? Szybciej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 29 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 Drewno stabilizowane z Ukrainy???? Taniej? Ładniej? Szybciej?taniej większe kawalki jak u nas czasowo ok czy ładniej się okaże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 29 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 Typowe "rod building"? Czy przemysłowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 29 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 Typowe "rod building"? Czy przemysłowe?typowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 @Filser zmień sobie nazwę wątku (poproś moda), bo skąd ktokolwiek ma wiedzieć że to jest Twój autorski? Wygląda jak wątek o naprawianiu i odnawianiu wedek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszannopol13 Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 A mam takie pytanko czym kleisz korek z pianką? Wysłane z mojego H60-L04 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 tym samym klejem co sam korek, wcześniej używałem żywicy epoksydowej + utwardzacza , teraz kleju RODDANCER Ultimate Gel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi