Skocz do zawartości

Naprawa i odnawianie wędek, wątek autorski

filser

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 miesiące temu...
  • 5 miesięcy temu...

Raczej nie.

Zeskorobalbym pomiędzy przelotkami i wtarł szmatką lakier (np. ten z woblerow). Najlepiej zdjąć przelotki i machnąć całość ale to już koszty.

Złuszczenie występuje na odcinku około 10 cm i zastanawiam się czy będzie się powiększało i dlaczego doszło do niego doszło ?

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...

Witam. Panie Piotrze napisałem do pana email z zapytaniem czy da się naprawić złamaną część szczytową mojej wędki, ok 10 cm powyżej od łączenia z dolnikiem. Jest to dość stara konstrukcja wykonana na blanku pacific bay. Seria sen łowcy - krokus wykonana przez Artura Banachowskiego. Kijek jest super pomimo tylu lat i zależy mi na tym by jego żywot jeszcze się nie zakończył. Pozdrawiam

post-51533-0-82861100-1547047557_thumb.jpg

post-51533-0-42732700-1547047576_thumb.jpg

post-51533-0-75420600-1547047590_thumb.jpg

post-51533-0-41821800-1547047603_thumb.jpg

post-51533-0-18805200-1547047618_thumb.jpg

Witam. Panie Piotrze napisałem do pana email z zapytaniem czy da się naprawić złamaną część szczytową mojej wędki, ok 10 cm powyżej od łączenia z dolnikiem. Jest to dość stara konstrukcja wykonana na blanku pacific bay. Seria sen łowcy - krokus wykonana przez Artura Banachowskiego. Kijek jest super pomimo tylu lat i zależy mi na tym by jego żywot jeszcze się nie zakończył. Pozdrawiam

Już piszę pw.