xeniowy Opublikowano 8 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Piotrze bardzo dziękuję za pracę jaką włożyłeś w kijek który Ci wysłałem, mianowicie Shimano Clarus. Wszystko wykonane perfekcyjnie z dbałością o każdy detal PozdrawiamTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 8 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Piotrze bardzo dziękuję za pracę jaką włożyłeś w kijek który Ci wysłałem, mianowicie Shimano Clarus. Wszystko wykonane perfekcyjnie z dbałością o każdy detal PozdrawiamTomekdzięki za miłe słowo niech służy dzielnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śruba1987 Opublikowano 8 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Witam,orientuje się może któryś z kolegów czy ktoś w Sochaczewie zajmuje się klejeniem spinningów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Jaxon Symbian bardzo fajny kijek blank szybki lekko zbrojony przeróbka rękojeści na klasyczną w koreczku uchwyt na insercie z drewna różanego 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 (edytowane) I z brzydkiego kaczątka zrobił się prawie łabędź Lubię takie rękojeści. Edytowane 16 Kwietnia 2018 przez Durzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkiDivPL Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Cześć, Leży u mnie w szafie Major Craft MS-X MXC -692MH z złamaną szczytówką.Dało by radę coś z nim zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Daj fotkę na piotr.karol@wp piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paciorek Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Witam Panie Piotrze mam pytanie czy jest możliwość przerobienia uchwytu seryjnego kija Dragona Nano Force na skss + naprawa delikatnych odprysków lakieru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Witam Panie Piotrze mam pytanie czy jest możliwość przerobienia uchwytu seryjnego kija Dragona Nano Force na skss + naprawa delikatnych odprysków lakieru da radę ale dopiero pod koniec maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paciorek Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Ok to się odezwę do Pana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pingvinas Opublikowano 18 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 (edytowane) Da rade coś tym zrobić,11cm ułamana.megabass super destroyer f6 69x Edytowane 18 Października 2018 przez pingvinas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 18 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 Zerknę na to i ocenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 24 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 Koledzy proszę o pomoc w poniższym temacie ... Oglądałem ostatnio spina Mikado Sicario po powrocie z ryb i zauważyłem coś takiego ... jak można się tego pozbyć ?Czy jest to złuszczony lakier ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 24 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 "Czy jest to złuszczony lakier ?"Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 24 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 Tak.Da się z tym coś zrobić ? Można to miejsce jakoś wypolerować .... estetycznie mnie drażni 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 24 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 Raczej nie. Zeskorobalbym pomiędzy przelotkami i wtarł szmatką lakier (np. ten z woblerow). Najlepiej zdjąć przelotki i machnąć całość ale to już koszty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 24 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 Raczej nie.Zeskorobalbym pomiędzy przelotkami i wtarł szmatką lakier (np. ten z woblerow). Najlepiej zdjąć przelotki i machnąć całość ale to już koszty.Złuszczenie występuje na odcinku około 10 cm i zastanawiam się czy będzie się powiększało i dlaczego doszło do niego doszło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 24 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 (edytowane) A panowie przypadkiem nie spamujecie wątku autorskiego @filsera? Edytowane 24 Października 2018 przez FidoAngel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 24 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 Polerka trochę pomoże ale nie załatwi tematu będzie widać plamy.. Kolega trout Master dobrze prawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 24 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 Polerka trochę pomoże ale nie załatwi tematu będzie widać plamy.. Kolega trout Master dobrze prawiDzięki za pomoc w temacie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paciorek Opublikowano 26 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2018 Właśnie wrócił do mnie kijek od Pana Piotra, trzeba było na nowo wkleić trzy ostatnie przelotki i wymienić szczytową. Super zrobione dzięki bardzo i polecam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicestary Opublikowano 9 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Witam. Panie Piotrze napisałem do pana email z zapytaniem czy da się naprawić złamaną część szczytową mojej wędki, ok 10 cm powyżej od łączenia z dolnikiem. Jest to dość stara konstrukcja wykonana na blanku pacific bay. Seria sen łowcy - krokus wykonana przez Artura Banachowskiego. Kijek jest super pomimo tylu lat i zależy mi na tym by jego żywot jeszcze się nie zakończył. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 9 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Witam. Panie Piotrze napisałem do pana email z zapytaniem czy da się naprawić złamaną część szczytową mojej wędki, ok 10 cm powyżej od łączenia z dolnikiem. Jest to dość stara konstrukcja wykonana na blanku pacific bay. Seria sen łowcy - krokus wykonana przez Artura Banachowskiego. Kijek jest super pomimo tylu lat i zależy mi na tym by jego żywot jeszcze się nie zakończył. PozdrawiamJuż piszę pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BGM Opublikowano 11 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 ja mam problem z tournamentem basem stal rok w garazu nie uzywany i na elementach korkowych ktore byly pciagniete cork szelem pod spodem pojawila sie chyba wilgoc jak to odnowic podobno woda z mydlem pozniej szpachlowanie moze macie jakies pomysly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 11 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Wrzuć foto jak ta wilgoć wyglada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi