filser Opublikowano 12 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Dokładnie daj fotkę będzie łatwiej ocenić gdzie ta wilgoć (grzyb) się dostał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 12 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Może nie ten temat. Ale mam pytanie kto by chciał przerobić Kongera WCH Dancer 2.40? Kijek chcę totalnie przerobić. Chętną osobę zapraszam na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 12 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Może nie ten temat. Ale mam pytanie kto by chciał przerobić Kongera WCH Dancer 2.40? Kijek chcę totalnie przerobić. Chętną osobę zapraszam na PW. W wątku Piotra na priv możesz zaprosić zdecydowanie Jego samego. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artxyz Opublikowano 15 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 WitamMasz uszkodzoną wędkę Shimano Alivio 2.60m cw do 21g.Leży już od kilku lat i pomyślałem żeby ją przywrócić do życia.Problem jest z pękniętą końcówką dolnej części i szczytową przelotką. Myślicie, że można się za to zabrać samemu bez znajomości tematu? Jakieś porady? Czy lepiej oddać do specjalisty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 15 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Przelotkę wymienisz bez problemu powinna zejść po podgrzaniu ale nie zawsze. Co do łączenia to musisz dorobić spigot z kawałka innej wędki lub grafitu jest dostępny w sklepach internetowych. Prubuj jak będziesz miał jakieś pytania to wal śmiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artxyz Opublikowano 17 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Dzięki za pewne wskazówki. Co do przelotek to szukałem na allegro i bardzo biedny wybór takich małych, jeszcze poszukam w sklepach internetowych.Wędki niestety nie mam żadnej do poświęcenia, ale zapytam czy mówiąc: ...dorobić spigot z kawałka innej wędki... miałeś na myśli odcięcie kawałka dolnej części wędki z tym elementem, który jest wsuwany w część górną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 17 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Widzę że ciężko mi będzie to ci wyjaśnić. zobacz jak wygląda złącze spigot i na jakiej zasadzie to działa zapraszam na pw to pogadamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BGM Opublikowano 7 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Panowie a jak zmyć cork shela z korka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 7 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Ja odpadam nigdy nie robiłem tego. Może jakiś rozpuszczalniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 7 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 "Panowie a jak zmyć cork seal z korka"?Powód chęci zmycia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BGM Opublikowano 7 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 jak napisalem wyzej stal w garazu tournament bass i chyba wilgoc pod lakier podeszla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 7 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Wrzuć fotkę jak to wyglada. Jak wyraźnie nie widać to zaznacz na niej zmienione/uszkodzone wg Ciebie miejsce.Jeżeli korek zaczął gnić lub dostała się jakaś "sinizna" np. z powodu zafoliowanej rękojeści to może być nie do uratowania. Dobry korek nie chłonie raczej wody wiec niemożliwe żeby dostał się pod Cork Seal. Takie jest moje zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BGM Opublikowano 7 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 nie bylo zafoliowane po zakupie pomalowane cork selem chyba 2 razy kilka razy na rybach i stal ok 3 lat w garazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 7 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Teraz czekamy na foto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BGM Opublikowano 9 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 ciezko bedzie z fotkami komp nie dziala a z tel srajfona nie bardzo mi to idzie chyba ze corka bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirkor Opublikowano 16 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Chodzi o kijek ST.CROIX Wild River. Czy jest możliwość jego odchudzenia tzn. zmniejszenie jego wagi ? Nie wiem, zmiana uchwytu, przelotek ?Jakie koszty takiej operacji ? Być może polubię się z nim. Jak na razie jest dla mnie zbyt ciężki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 16 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Chodzi o kijek ST.CROIX Wild River. Czy jest możliwość jego odchudzenia tzn. zmniejszenie jego wagi ? Nie wiem, zmiana uchwytu, przelotek ?Jakie koszty takiej operacji ? Być może polubię się z nim. Jak na razie jest dla mnie zbyt ciężki. tak oczywiście że jest wymiana przelotek na lżejsze zrobi tu robotę. Zapraszam na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszpachalski Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2019 (edytowane) Może w tym temacie zapytam rozpoznająca się cześć szczytowa wędki (po około pół godziny łowienia konieczne jest dopięcie do dolnego składu) Ktoś podpowie jak zregenerować? Talon VI+ Edytowane 1 Sierpnia 2019 przez spinspektor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Może w tym temacie zapytam rozpoznająca się cześć szczytowa wędki (po około pół godziny łowienia konieczne jest dopięcie do dolnego składu)Ktoś podpowie jak zregenerować? Talon VI+Można jaśniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁYSY0312 Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Koledze chyba chodzi, o to , że mu się rozpinają składy i po pół godzinie trzeba je znów docisnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszpachalski Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 (edytowane) Nastąpił błąd w pisowni zamiast rozpoznająca miała być rozpinająca się cześć szczytowa Koledze chyba chodzi, o to , że mu się rozpinają składy i po pół godzinie trzeba je znów docisnąć.Kolega Łysy poprawił Edytowane 2 Sierpnia 2019 przez spinspektor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Cast czy spin. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszpachalski Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Cast czy spin. .Spin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 ... płynny grafit , a jeżeli jest już całkowicie wytarte złącze , to korekta złącza za pomocą jakiejś "żywicy"...... rozwiązanie tymczasowe , to "świeczka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Daj fotkę tego złącza na dolniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi