mjarecki Opublikowano 20 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 Piotr , mam pytanie o przeróbkę dwu kijków - jeden to konger Rapier , jakiś mądrala wymyślił mocowanie kołowrotka dwoma stalowymi pierścieniami co jest przynajmniej dla mnie wkurzające a jak się uwiesi jakiś duży ,, rybek '' to jest strach że to mocowanie puści dodatkowo zdecydowanie wolę dzielony uchwyt , dasz radę to zrobić i ile by to kosztowało ? Drugi kijek to spining i przeróbka go na casta - koszt ? Pozdrawiam , Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 20 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 Koszty to już raczej na priv i zależą między innymi od tego z jakich komponentów mają być przeróbki zrobione. Jak na torzajtach to będzie trochę drożej ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 20 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 Koszty to już raczej na priv i zależą między innymi od tego z jakich komponentów mają być przeróbki zrobione. Jak na torzajtach to będzie trochę drożej dokładnie jak kolega prawi zapraszam na pw. Dogadamy co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hanz Opublikowano 7 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2019 (edytowane) Panowie strzelił mi kij jak na zdjęciu... Da się coś z tym zrobić?To górny skład zaraz przy łączeniu. Edytowane 7 Października 2019 przez hanz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 7 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2019 Panowie strzelił mi kij jak na zdjęciu... Da się coś z tym zrobić?To górny skład zaraz przy łączeniu.Ciężko będzie za mocna armata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hanz Opublikowano 7 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2019 Dzięki. Zaczynam poszukiwania górnego składu. Będzie ciezko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
padmix Opublikowano 20 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 Mam problem ze szczytówką od Mikado Inazuma flash perch. Załączam zdjęcie. Co można z tym zrobić ? Usunąć to co się odwarstwiło czy skleić to do szczytówki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 21 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 Wklejka? Ja bym usunął skoro wytrzymuje i się nie złamała. Jeżeli nie jest to pełny węgiel (wklejka) to nieciekawie to wyglada dla "rurki". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
padmix Opublikowano 21 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 Tak, to wklejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 21 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 "Obciąć" (zeszlifować delikatnie pilniczkiem) w miejscu w którym zaczyna odchodzić od całości, wygładzić papierkiem i używać. Jak się nie złamał, to pewnie w takim zostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
padmix Opublikowano 22 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Tak zrobię. Myślałem o podklejenie tego epidianem ale pewnie usztywniło by to za bardzo szczytówkę i pogorszyło jej sygnalizację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 22 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Obetnij to i używaj jak pęknie to coś zaradzimy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gelo Opublikowano 8 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Witam, zostalem posiadaczem wedki 6 stopowej , 8-14 lb z e-glass w 5 kawalkach. Potrzebna wymiana rekojesci plus przelotek. Czy jest mozliwosc zrobic tego u Pana ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 8 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Oczywiście że tak. Zapraszam na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 27 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 Rodzinka konger rapier po liftingu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 27 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 (edytowane) Lamiglas 12lb do 21g dostał nowe ubranko . Edytowane 27 Stycznia 2020 przez filser 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 27 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 Starszy brat kolegi wyżej w nowym zbrojeniu . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 7 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 (edytowane) TEAM DAIWA CIELO kij do metody drop shop z wklejką z tytanu ,kijek dostał tytanowe sici at, dzieloną rękojeść z lakierowanym uchwytem na kolor zielono fioletowy kameleon tak jak w oryginale ma blank ta daiwa. Edytowane 7 Lutego 2020 przez filser 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdz_13 Opublikowano 7 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 Niesamowite Piotrek, co jesteś w stanie zrobić, ile wkładasz serca i inwencji twórczej w to co robisz. Wędki z Twojej ręki naprawdę dostają nowe życie, jak gdzieś wcześniej pisałeś.Jestem naprawdę pod wrażeniem, a jest to piąta wędka jaką mi robiłeś i ciągle zaskakujesz. Tak trzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 7 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 Travel Hardy w nowym ubranku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murek Opublikowano 7 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 To mi zostało z St. Croix: AVS90MHF2. Da się coś z tego wymodzić? są to dwa składy. Pękła nad nazwą modelu, nr seryjny i nr modelu w kawałkach wysłałem do st.croix, ale może i z tym coś da się zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartasL2 Opublikowano 25 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 Ale przy zmianie spacingu zostaną ślady na lakierze. Chyba wolałbym go sprzedać kupić nowy blank i uzbroić od podstaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 25 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 Ale przy zmianie spacingu zostaną ślady na lakierze. Chyba wolałbym go sprzedać kupić nowy blank i uzbroić od podstawJak ktoś ci to zrobi na odpi.... To ślady zostaną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 25 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 Korek od dołu można wymienić, trzeba tylko go w całości rozwiercić wzdłuż na największą średnicę a nie w stożek, a na blanku od góry dać kilka zwojów taśmy malarskiej i kilku miejscach. Da się to bez problemu „od dupy” strony zrobić. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 25 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 Witam mistrzow rzemiosla. Panowie dwie klikajace przelotki od dolu. Lakier miod caly, chodza w stodku , jedyna rada przewinac ,? Czy sa inne metody. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi