filser Opublikowano 25 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 Witam mistrzow rzemiosla. Panowie dwie klikajace przelotki od dolu. Lakier miod caly, chodza w stodku , jedyna rada przewinac ,? Czy sa inne metody.Można dać deko lakieru pod stopkę i podgrzać, najlepiej daj fotkę jak to wygląda bo może nadlewka lakieru klika o ramkę przelotki często tak bywa. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 25 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 kolego Filser podgrzanie lakieru przy stopce dalo rezultat, lakier na wysokosci konca stopki nie zlapal dobrze blanku, bylo to prawie neiwykrywalne okiem .THX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 25 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 Mam nadzieje że nie grzałeś stopki. Jeżeli przesadziłeś to ... tak się łamią wędki później. Zwłaszcza "papierowe" blanki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 25 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 Mam nadzieje że nie grzałeś stopki. Jeżeli przesadziłeś to ... tak się łamią wędki później. Zwłaszcza "papierowe" blanki.Czytaj co pisałem Arko. Kropla lakieru pod stopkę i delikatnie podgrzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 26 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 Tak wszystko jest git. Blank grubas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 26 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 Czytaj co pisałem Arko. Kropla lakieru pod stopkę i delikatnie podgrzaćPiotrek. Ja dokładnie tak to zrozumiałem i z twoja poradą zgadzam się w całości. Od pierwszego do ostatniego słowa (nadlewka lakieru, itd). Gorzej z tymi którzy chcą ją wykonać po swojemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okoń 1977 Opublikowano 29 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 TEAM DAIWA CIELO kij do metody drop shop z wklejką z tytanu ,kijek dostał tytanowe sici at, dzieloną rękojeść z lakierowanym uchwytem na kolor zielono fioletowy kameleon tak jak w oryginale ma blank ta daiwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grochol Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Witam kolegę naprawiacza na priv wysłałem nr tel do mnie mam sporo kijków co potrzebują lekarza uprzejmie poproszę o kontakt pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lotalota Opublikowano 29 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Panowie potrzebne info. Na ostatnich rybkach niefortunnie złamałem ok 5 cm szczytu w HM80 silver demon. Nie ma sensu kleić, więc chciałbym wymienić wszystkie przelotki na k-concept. Kijek bedzie krótszy ale i szybszy mam nadzieje. Czy ktoś może mi podpowiedzieć jaki bedzie koszt wymiany przelotek i do kogo ewentualnie się zwrócić. Dzięki wielkie za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi