ptychoo Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Posiadam 51 i 61. Ten pierwszy nie terkocze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Posiadam 51 i 61. Ten pierwszy nie terkocze.Czyli zostałem wprowadzony w błąd. 61 jak rozumiem ma tylko terkotkę stałą w panelu bocznym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptychoo Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Nie ma stałej, można wyłączyć. Sprawdzałem, ponieważ ona wg. mnie (dźwięk) jest nieprzyjemna dla ucha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Stałą mam na myśli to, że działa od ruchu szpuli a nie jest w mechanizmie i brzęczy przy oddawaniu, bo o tym pewna osoba mnie przekonywała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi